:lol::lol:
Αυτό ήτο χτύπημα υπό τη ζώνη
Για Ρόδο με κόβω πάλι… αχχ
:lol::lol:
Αυτό ήτο χτύπημα υπό τη ζώνη
Για Ρόδο με κόβω πάλι… αχχ
Αδεια παιρνω την καλυτερη εποχη 18-28 Αυγουστου:yahoo: και παω Ευβοια.Δεν θυμαμαι το ονομα του χωριου παντως συνδυαζει βουνο και θαλασσα!
Το καλοκαιρι αναμενεται καυτο και υγρο λεμε!!!8O
εγω θα παω αρχες αυγουστου ιθακη για καμμια βδομαδα
Αύγουστο κρήτη και οτι άλλο προκύψει!
Ιούλιο Λουτράκι, Αύγουστο Καλάβρυτα στάνταρ. Τώρα μπορεί να πάμε και σε κανά νησάκι με την παρέα:p
ολο το καλοκαιρακι στην τζια θα το περασω, με παρεα και οικογενεια αντε και καλο καλοκαιρι παιδια
απο καλαβρυτα εισαι?
Yeap:) Και κατά το άλλο ήμισυ από Τρίπολη.
εχω κολλητους φιλους απο την σχολη και απο καλαβρυτα και απο τριπολη.καλαβρυτα εχω παει και μια φορα,ωραια ηταν.στην threecity(τριπολη) δεν εχω παει ακομα.
Έλα μωρή πατρίδα, δε τα ξέραμε αυτά για σένα ρε γιάννα!
ρε κοιτα που γεμισαμε με παλληκαρια απο την τριπολιτσα εδω μεσα:p
Είχα κάνει φαντάρος εκεί. Πφ. [-X
ΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ???
Ποσοι ειμαστε πλεον?Αλλος με τη βαρκααα μας:D
Έχω πάει αρκετές φορές λόγω συγγενών και μου αρέσει πάρα πολύ. Παίρνεις πλοίο από ένα μέρος λίγο μετά την Πάτρα του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή και κάνεις γύρω στις 2, 2,5 ώρες. Καλό θα ήταν ή να έχεις αμάξι ή να νοικιάσεις γιατί είναι μεγάλο νησί (με κωλόδρομους). Θα σου πρότεινα να μην μείνεις Αργοστόλι αλλά σε κάνα χωριό πιο έξω και να πας σίγουρα Φισκάρδο που είναι τέρμα βόρεια και φυσικά στον ξακουστό Μύρτο, αλλά πρόσεχε μην πνιγείς.
Σκόπελο έχει πάει κανείς?
Κάτω Ασέα μεριά εγώ. Γιου μαι λαβ???
Loonatic το λιμάνι που φεύγεις για Ζάκυνθο ή Κεφαλλονιά έιναι 45λεπτά μετά την Πάτρα, στο νομό Ηλείας, και λέγεται Κυλλήνη.
Κυλληνη ειναι το λιμανι απο οπου πηγαινεις
Κεφαλονια αξιζει αν εχεις σκοπο να την γυρισεις…Ομορφο το Αργοστολι,μετριο του Ληξουρι,υερτουριστικο αλλα γραφικο το Φισκαρδο,ομορφο λιμανακι η Σαμη…Πολλες παραλιες αρκετος κοσμος στις περισσοτερες οως παντα θα βρεις τη γωνια σου…Κανε καμια βολτα στον Αινο με τα ελατα…Μετριο και ακριβο φαι.
Γενικως παντως ειναι τρομερο νησι…Πηγαινε και σπηλαιο Μελισανη.
Αγιο Πετρο αν γνωριζεις…Κεφαλοχωρι φοβερο κ εεετς…Δεν ειμαστε και πολυ μακρια αλλα εσυ εισαι καμπισιος:D…Μοδερετορας πατριωτης…συνεχιζω σπαμινγκ:vibrate:
Ιδέα δεν έχω, αλλά χου κερς!
Και για να είμαστε και ον τοπικ, 20/7 το πανηγύρι του Αϊ Λια, οπότε θα δώσουμε βροντερό παρών με σουβλάκια, κρασιά κλπ κλπ κλπ:D
Παιδες για Κεφαλλονια παει καραβι και απο το λιμανι της Πατρας.Καθημερινα.
Η Κυλληνη ειναι μια ωρα και κατι απο την Πατρα αν θυμαμαι καλα.Λεπτομερειες.