αα ρε παιδες και κατι αλλο…επειδη Κυριακη φευγω για 2μερο για Αιγινα με το αμορε…αμα εχει παει κανεις εκει διακοπες να μου πει κανα "οικονομικο¨ ξενοδοχειακι,ρουμς του λετ οτι νανε για να μην μεινουμε ταπι και ψυχραιμοι…
σας ευχαριστω
Μηπως υπαρχει κανα ινφο για Γαυδο?Εχει παει κανεις?
ψηνεσαι για καμπινγκ δηλαδη?εχω ακουσει οτι στη γαυδο ειναι ωραια για καμπινγκ
Ιnfo για Σκόπελο κανείς?
Ε ναι για καμπινγκ.Γενικα ειναι ωραια φαση.Αν δεν εχεις και προβλημα να χεζεις εξω.Ενι ινφο γκαιζ?
Να πας!!!να πας!!!
Πανέμορφη…Είχα πάει παλιά για 3-4 χρονιές συνεχόμενα…Δε θυμάμαι πολλά…Θυμάμαι όμως τέλειες παραλίες…και ΠΟΛΥ πράσινο!!!
Γενικώς οι Σποράδες τα σπάνε:D
Το μόνο “κακό”…φεύγεις από Αγ.Κωνσταντίνο…
Πάνορμο να μείνεις…ή Αμπελάκια:wink:
Δε θυμάμαι που μένουμε αλλά θα έχουμε τουτού οπότε θα κυκλοφορήσουμε. Φεύγουμε από Βόλο, γ***** τα…
Ααααααα…και που σαι narcoleptic???
ΜΗΝ ξεχάσεις να φας σκοπελίτικη τυρόπιτα…τη στριφογυριστή!!!
Για την ακρίβεια αν μπορείς τρώγε μόνο αυτό μεσημέρι και βράδυ:lol:
“Φάε τυρόπιτα και θα με θυμηθείς”
Εγω δε θα χω διακοπες απο εδω και περα! Σπανια και πιο πολυ χειμωνα! Ο Chef,συνηθως ειναι κλεισμενος! Συνηθως!
No μανι νο χανι λοιπον φετος…
Τι να κανομεν… 10μερο για δουλεια στον εξωτικο γαμωβραχο της Λημνου για πολλοστη φορα
Φακ μαη λαηφ.
γιορ γουατ?
πλάκα πλάκα ούτε εγώ εχώ κλείσει τίποτα ακόμα και αρχίζω να ανησυχώ ειδικά μετα απο πέρισυ που είχα παει σε 4-5 νησιά
Αντε ρε πουστηηη να ερθουν οι διακοπεςς δεν την παλευω μια…Εγω κοριτσια θα ειμαι Μονεμβασια και μπορει και Ελαφονησο και μετα Παρο … cheerssss:drunk::drunk:
Φετος και γω για Σκοπελο πλευρα(can’t wait δλδ)…πρωτο καλοκαιρι,μετα απο 7 χρονια που θα παω καπου και δεν θα μεινω παλι να κανω roadtrips σε καθε πιθανη παραλια τσι Κρητης:D
εγω απο την αλλη βαρεθηκα την κερκυρα.οποτε φετος θα παω και καπου αλλου
Διακοπές?
Τι είναι αυτό?
Ναι συμφωνω οι σποραδες ειναι πολυ καλη επιλογη. Ειχα περασει παρα πολυ ωραια. Ισως οι καλυτερες διακοπες μετα την Ανδρο. Εχει απιστευτο πρασινο και ειδικα αν μεινεις σε χωριο σε ενοικιαζομενο θα εχεις και την ησυχια σου και οι αποστασεις δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλες (προτιμησε μερος κοντα στην χωρα βεβαια)… Πολυ καθαρα νερα, αλλα με λιγο βοτσαλακι βεβαια (το μονο μειονεκτημα που βρηκα).
'Ενα χιλιόμετρο από το λιμάνι της Σκοπέλου θα διαμένουμε εμείς λέει, οπότε, κομπλέ τζετ και γαμώ.
Lupin, καμιά πρόταση για το βράδυ?
Σαικς με κοντες θα πει ο αναισχυντος.
Σκόπελο πάω, όχι Λέσβο. :-s
Υπάρχει ένα bar πάνω σε ένα βράχο όπως κοιτάς από το λιμάνι δεξιά. Είναι μόνο του, αποκλείεται να μην το προσέξεις. Πολύ όμορφη θέα!! Κατά τα άλλα η Σκόπελος είναι για χαλαρές καταστάσεις… Εχει 2-3 clubs που λειτουργούν μετά τις 3, με αμφιβόλου ποιότητας μουσική…