Διακοπές!

Αν πας αρκετές μέρες…“χάλασε” και μία για να πεταχτείς Αλόνησο…αξίζει:!:

Επίσης…ΦΑΕ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ:wink::lol:

Πηγα και εγω περσυ με παρεα… Βεβαια, αφησαμε τις κοπελες να βλεπουν τις φωκιες και να τρωνε σκοπελιτικες τυροπιτες και οι αντρες τις παρεας την βγαλαμε στο ‘ελαιοτριβειο’ και στο ‘καραβι’ Συμπαθητικο νησακι παντως.

τι να κανει εκει μωρε ? μονο φωκιες εχει… :lol:

Εγω παω Σκοπελο τη Παρασκευη !

Και μετα Αμοργο ( για 4η φορα ) και Λευκαδα

ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΕΕΣ

Μου το πε πριν λιγο το αρχιδι ο Μανος και με ανησυχησε.
Ρε σεις με τοσους τουριστες γυρω μας οσοι παμε νησι,πως θα γλιτωσουμε τη νεα γριπη?Φακ,ερχονται και οι φεηθνομορ ρε.

Εγω που θα παω και στην Ιο,δεν τον γλιτωνω τον ιο.
:razz:

Aχ κρίμα που αυτό το αστείο χάνεται στη μετάφραση. Θα ριχνες πολλές τουρίστριες με αυτό.

Οντως,μαλακια.
Θα το λεω σε σενα ομως συνεχως :slight_smile:

δε θα σου κατσει ο μανος ομως, μη χαιρεσαι.

Σήμερα φεύγω για Αμόργο…Έχει πάει κανείς?? Τι λέει το νησί?

Ειχα παει πριν 3 - 4 χρονια , ωραιο νησακι… πολλες παραλιες και μπαρακια.

Παιζει να φυγω λιγες μερες Κερκυρα τον αυγουστο.Ξερει κανεις τιποτα να εχω υποψιν?

βορεια κερκυρα εχεις υποψιν να πας ή νοτια κερκυρα?

Δεν εχω ακομα τιποτα υποψιν.Αμα εχεις δωσμου κανα ινφο.

θα πατε αντροπαρεα ή και με γυναικες?

Με μια φιλη μου μαλλον,αλλα οπως σου ειπα δεν εχω ακομα υποψιν τιποτα συγκεκριμενο.

κοιτα απο αποψη και αξιοθεατων(αχιλλειο,παλαιοκαστριτσα κλπ) αλλα και ναιτλαιφ η βορεια κερκυρα ειναι πιο ζωντανη.η νοτια κερκυρα εχει λιγοτερο εντονη νυχτερινη ζωη αλλα εχει πιο ωραιες παραλιες και πιο ηρεμες.οι πιο γνωστες βεβαια παραλιες στην κερκυρα ειναι βορεια(γλυφαδα,κοντογιαλο,παλαιοκαστριτσα).επισης να πας στανταρ στην aqualand(νεροτσουληθρες)

Ok,thanks a lot.:wink:

Δευτερα 7 25 πανω στο καραβι για σεριφο…

Γύρισα πριν μια ώρα από Σαμοθράκη (8 βράδια).
Ντάξει τι να πω, μόνο που θα ξυπνήσω αύιο το πρωί και δεν θα πάω στις βάθρες για βουτιές θα μου ραγίσει η καρδούλα μου.
Πάρα πολύ ωραία, γαμάτη παρέα, πανέμορφα τοπία, ωτοστόπ, βρωμιά και σαπίλα, ωραίος κόσμος τι άλλο να επιθυμήσει κανείς…
Αρνητικά : απουσία φωτογραφικής μηχανής και ο ντόπιος πληθυσμός.
Είστε πολύ για τον μπ****τσο ρε μαλακισμένα.
Σεβαστείτε τον κόσμο που έρχεται και το νησί θα γίνει ακόμη πιο όμορφο.