Διακοπές!

Πανε οι 2 βδομαδουλες διακοπες !

Σκοπελος κ Αμοργος τα σπασανε !
Αντε τωρα Λευκαδιτσα 15γουστο…

Θα ποσταρω καμια ιστορια αργοτερα, γτ παιχτικαν Legendary σκηνικα

Πηγα μια 3 μερες παξους και 4 λευκάδα στα μισα ιουλίου.οι παξοι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μιλαμε για παραδεισο-αν γουσταρεις ησυχία-.απιστευτες παραλίες ιδσανικό καιρός ελάχιστα αυτοκίνητα τρελά τοπία.και καπάκι πηγα λευκάδα και ξενέρωσα τη ζωη μου…μα τοοοοοοοοσος κόσμος, σα διαδηλωση του ΚΚΕ ηταν οι πεζόδρομοι. Της καραπουτανάρας το κάγκελο. Τώρα έχει Άνδρο για αραλίκι.

Σήμερα γύρισα από 3ήμερο Αντίπαρο (camping).

Όμορφα και με εκλεκτή παρέα και πολύ αλκοόλ, αλλά το κάμπινγκ και οι Κυκλάδες πλέον με έχουν κουράσει αρκετά.

Σωστοοος. Κι εγω camping παω σε 2 βδομαδες Παρο. Δεν εχω ξαναπαει και απ’οτι ακουω θα μας πιασουν το κωλαρακι αλλα δε βαριεσαι…

Σε ποιο μερος?

Santa Maria λεγεται το camping. Διπλα στη χρυση ακτη νομιζω?

Ειναι στη Ναουσα και ειναι απο τα πιο ργανωμενα καμπιγκ

Nαι κι εγω ετσι εχω ακουσει. Εχεις παει?

Εχω περασει απο εκει αλλα δεν εχω μεινει.

Μαλιστα. Θα το τσεκαρω και θα σου πω εντυπωσεις :stuck_out_tongue:

αυτό το λιμανάκι στη Νάουσα είναι από τα αγαπημένα μου μέρη <3
είχα πάει μικρή, και ενώ θυμόμουν ελάχιστα πράγματα από Πάρο, αυτό μου είχε μείνει! - και τότε δεν το είχα καν δει τη νύχτα… :p:D

για δώστε κανα ινφο για Μήλο και Αμοργό :hippy: - κυρίως τα μέρη που πρέπει να αποφύγω δηλαδή, ή δε λένε και πολλά, για να μη χάνουμε χρόνο!

H παραλια Σαντα Μαρια δεν ειναι πολυ κοντα στη Ναουσα παντως.Αν ειναι εκει το καμπινγκ θα ζοριζεστε λιγο για βραδυ.

Ειναι 2 χιλιομετρα απο τη Ναουσα νομιζω. Δεν ειναι ασχημα. Μπορει να νοικιασουμε κανα μηχανακι. Αναλογα με την οικονομικη κατασταση, γιατι την τελευταια φορα που πηγαμε camping, κατι τετοια καναμε και τις 3 τελευταιες μερες, ειχαμε ξεμεινει απο λεφτα και ειχαμε περασει σε πολιτικη επιβιωσης για να μην πεθανουμε της πεινας :stuck_out_tongue:

H βαλίτσα γεμίζει.
Αδιάβροχο, ζακετάκι για το βράδι, μπλούζα Dead Congregation για προπαγάνδα και αύριο (πλέον) πετάμε!

Ακόμα θυμάμαι ένα ποστ σου για τη ζακέτα του συναδέλφου, το ανακατεμένο μαλλί και τη μπλούζα Dead Congragation.:lol: Τυχερούλη, καλά να περάσεις προκαταβολικά και καλά -ήσια!

Εγώ αργώ ακόμα, τελευταίος θα το κλείσω το μαγαζί. Το μενού όμως γράφει κάμπινγκ στα Σίβωτα Θεσπρωτίας και κάτι άλλο που δεν έχω προσδιορίσει ακόμα, οπότε δεν αγχώνομαι.

Συβοτα βρε ανορθογραφε βαζελε!!! :lol: καλα να περασεις… εγω θα ειμαι απεναντι στην κερκυρα…

bleedin δεν ειχα αμφιβολια που θα πηγαινες… το τελωνειο πως θα περασεις… χαχαχα

Μερσί, αν και θα με υποστείτε και σήμερα! :smiley:

Ώχου, έπεσες στην περίπτωση κι εσύ ρε samis. Παίζει να είμαι από τους λίγους που κάνω έντιτ να διορθώσω ανορθογραφίες.:stuck_out_tongue: Κι εσύ καλά να περάσεις και άμα ακούσεις από κανά σπίτι να παίζει δαιμονισμένα industrial εκεί στην Κέρκυρα, μάλλον θα ναι το σπίτι του άλλου βάζελου forkboy:lol:

:wink:

Γύρω στο Δεκαπενταύγουστο πάντως θα τριγυρνάω και γω στη Θεσπρωτία λόγω καταγωγής!
Θα έχω το νου μου…

Καλά να περάσετε παίδες!

Ψηλέ, προσοχή στις ξανθιές! Σε θέλουμε πίσω!

φευγω κ γω…καλα να περασετε ολοι.!