Φεύγω σε ένα τεταρτάκι για…Νεάπολη…και Ελαφόνησο:)
Καλά να περάσουμε όλοι…
:drunk::bye::bye:
Πάρο πήγα, αν και Αντίπαρο την έβγαλα. Τα δύο άκρα σε κόσμο τόσο κοντά :b
Πολύ καγκουριά η κωλοΠάρος, άρπαξα και τη γαμημένη τη γρίπη και είμαι 3 μέρες στο δωμάτιο βλέποντας Φιλαράκια και Άκρως Οικογενειακών στο youtube. Δεν πάει άλλο σαπίλα :b
Εχεις αλλες 4 μερες.Χα!Πουλο!
Έβγαλα και δύο μέρες με γρίπη στην Πάρο. Στην 6η είμαι σήμερα
Κανα φθηνό ρουμ για Νάξο όποιος είναι απο κει ή γνωρίζει?
για τσεκαρε μπορει να σε βοηθησει…http://www.booking.com/region/gr/naxos.el.html?aid=311943;label=region-2814-naxos-el-r2Vq9lulXZCCCD4HUDuFPAS1018382226;ws=&gclid=CPKov7XZppwCFZMU4wodUzr0lA
εγω απο αυτο το σαιτ βρηκα για αιγινα
Για δωμάτιο δεν ξέρω αλλά το καλύτερο μπαράκι είναι το Νότος, κάπου στα στενάκια της χώρας. Στην παραλία είναι όλα πολύ καγκουρομέρη…
τπτ μαν…ελπιζω να βρηκες τπτ…αλλα και να μην βρεις οταν πας εκει θα βρεις παρα πολλα ρε!!και ακομα πιο φτηνα απο οτι στο νετ
παιδια, τετοια εποχη να κλεισετε πολυ δυσκολο, εκτος και αν στοχευετε σε καμια ακυρωση η κατι τετοιο.
Μην το παθετε οπως εναν που με ρωτησε 2 τα μεσανυχτα αν εχει δωματια αφου ειχε ρωτησει παντου
Ίσα ίσα που μετά το 15αύγουστο γυρίζουν όλοι.
Οταν ολοι γυριζουν, εμεις φευγουμε… φτιαχνω βαλιτσουλα, παιρνω επιδομα και την κανω με ελαφρα!
Αγκιστρι και Βορεια Ευβοια σου ερχομαι!8)
Επειδή ο καθένας έχει τον πόνο του να πω κι εγώ τον εδικόνε μου. Ελπίζω ότι την άλλη βδομάδα θα καταφέρω να φύγω.
Αντίπαρος. Μία ο λ ό κ λ η ρ η βδομάδα, κουφάλες… μάλλον
Γιατί, ότι έχω κανονίσει τον τελευταίο καιρό πάει λιγάκι κατά διαόλου…
Καλά να μαστε…
Κατα πως φαίνεται δεν θα έχει φέτος, προέχουν άλλα…
Πολύ σωστή!
το Αγκίστρι ειναι πολύ όμορφο!καλά να περάσεις!!
προτιμω Αιγινα παντως εγω…δεν ξερω αν καποιος εχει παει και Αιγινα και Αγκιστρι να πει γνωμες…
Το Αγκίστρι έχει πιο ωραίες παραλίες από την Αίγινα!
Απίστευτη εμπειρία η φετινή!!
Πήγα για 4 μέρες με δυο φίλες Νεάπολη-Ελαφόνησο…και όταν φύγανε (γιατί δουλεύανε)…αποφάσισα και έμεινα μόνη μου σε ένα χωριουδάκι ψηλά στο βουνό…αποκλεισμένη χωρίς αμάξι (γιατί το πήρανε οι άλλες για να γυρίσουνε)…σε ένα μπαλκονάκι με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ θέα…!!!
Εγώ και κάτι νυχτερίδες ήμασταν…και κάνα-δυο παππουλάκια…
Στο τέλος ξαναήρθαν το επόμενο ΣΚ και με μαζέψανε οι άλλες…
Σοβαρά τώρα, τι έκανες μόνη σου τόσες μέρες; Πως πέρναγε η ώρα;
Πωπω αυριο βραδυ φευγω για camping στην Παρο. Σκηνες, sleeping bag, ταξιδιωτικοι σακοι, παντοφλες, καμερουλα… Σαν αγγλος τουριστας θα ειμαι. ΤΡΕΛΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! 8)
Η μλκια ειναι οτι το πλοιο φευγει στις 6 το πρωι και το προηγυμενο βραδυ θα δουλευω μεχρι τις 2 αλλα δε βαριεσαι Που καιρος για υπνους τωρα