Και να φανταστείς ότι έχω πρόβλημα με τον ύπνο…και δεν πολυκοιμάμαι ούτε το βράδυ…Δηλαδή σκέψου πόσες ατέλειωτες ώρες…
Να σου πω…τις περισσότερες ώρες ήμουν στο μπαλκονάκι με μπ3 και χάζευα ακίνητη τη θέα…και όπως καταλαβαίνεις πολλές πολλές σκέψεις…:-s
Υπήρχαν κάποιες ώρες της ημέρας που δεν έκανα καν αυτό…και μπορεί απλά να σκάλωνα και να άκουγα τα τζιτζίκια προσπαθώντας να μετρήσω πόσα είναι και γιατί δεν μπορούν να συγχρονιστούν8O:lol:
Πολύ όμορφες συζητήσεις με τα παππουλάκια και τα γιαγιουλάκια που πέρναγαν και μου πιάναν την κουβέντα με απίστευτη εγκαρδιότητα και με ρώταγαν συνέχεια αν θέλω να μου φέρουν ένα πιάτο φαί ή σύκα…
Μιλούσα αρκετές φορές στο τηλ…γιατί οι φίλοι από Αθήνα φοβόντουσαν μη φρικάρω και πέσω από το μπαλκόνι…και με έπαιρναν συχνά από τη δουλειά…
Πάντως οκ…για να μη λέω μόνο τα καλά…υπήρχαν και φορές που ένιωσα ότι δε θα την παλέψω…είπαμε in touch with my inner self…αλλά τόσο πολύ πια???..:-s
Το κακό είναι φίλε Μάνο…ότι εγώ μην ξέροντας τι τρέλλα θα μου την βαρέσει…είχα πάρει μαζί μου μόνο μαγιώ…σορτσάκια…και βερμούδες…!!!Και πάνω στο βουνό έκανε ψοφόκρυο…πάνω από τα μαγιώ και τα σορτσάκια μετά τισ 7 το απόγευμα τυλιγόμουν με σεντόνια και κουβέρτες στο μπαλκόνι…Αλλά παρόλα αυτά…έπαθα μια ξεγυρισμένη ψύξη…και εδώ και μέρες δεν μπορώ να κουνηθώ από τον πόνο:(
την καλυτερη δουλεια εκανε η απο πανω.
κανεις να της πρηζει τις ωοθηκες με τα παμε εκει σηκω κατσε μπλα μπλα μπλα και ιστοριες για αγριους.
οι ιδανικες διακοπες για εμενα ετσι ειναι
ζηλευω
Εντάξει καλό είναι και χρειάζεται, αλλά έχει και δίκαιο, όταν λέει ότι κάποιες στιγμές δεν την πάλεψε.
Τι να πω κι εγώ που τέσσερις μέρες πριν φύγω, βλέπω να μου στραβώνει η φάση και πάνε σταδιάλα και οι ησυχίες και οι φασαρίες και τα κέρατά μου τα τράγια… :razz:
Πάντως ακούγεται αρκετά δελεαστική η όλη φάση, το έχω σκεφτεί κι εγώ στο παρελθόν να κάνω κάτι παρόμοιο. Ίσως καταφέρω να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή. Η Αθήνα γίνεται όλο και πιο απάλευτη. Ούτε τον Αύγουστο δεν αδειάζει πια.
Μετά από 5 μέρες Τσεχία, πήγα 6 μέρες Ελαφόνησο Λακωνίας. Ωραία ήταν, αλλά η βιομηχανία τουρισμού στην Ελλάδα είναι πονεμένο κεφάλαιο και όχι της παρούσης. Μάλλον θα κάνω καμιά απόδραση ακόμα αυτή τη βδομάδα.
Παιδια σας ακουω με τα νησια και εχω μεινει :p. Οχι αλλα παραθαλασσια μερηηη. Το καλοκαιρι φετος με κουρασε απιστευτα, δλδ και μονο στην σκεψη οτι πρεπει να αλλαξω ποσα λεωφορεια, να παρω πετσετεσ, μαγιο κτλ τλ, δεν θελω ουτε να σκεφτομαι το μπανιο.Σκετη κουραση. Διακοπες ΣΚιαθο λιγες μερουλες με τα φιλαρακια και γυρω απο το Πηλιο τα Σαββατοκυριακα. Παντος του χρονου το σκεφτομαι για εξωτερικο σε βουνο, δεν θελω αλλα παραθαλασσια μερη για διακοπες.Η καλυτερη δουλεια ειναι το βουνο για καλοκαιρι, ειδικα χωρις πολυ κοσμο να σε τρεχει δεξια και αριστερα
Πού να με πετύχαινες? Οικογενειακά πήγα κι έκανα βόλτες την ενός έτους ανιψιά μου.
(η οποία όταν μάθει να μιλάει και να γράφει, θα την βάλω να γραφτεί στο φόρουμ, και να σας σκάει η καφρίλα στερεοφωνικά από παντού! )
παιδια οσοι δεν εχετε παει να πατε στη Φολεγανδρο…
ειναι απιστευτα ωραια…εγω δεν το περιμενα…πολυ προσεγμενο νησι και σχετικα ησυχο…αν δηλαδη θελετε να εχει κοσμο αλλα να μην περπατας και να ακουγεται απο παντου αυτο το ενοχλητικο ‘‘ντουπατις ντουπατις ντουπατις ντουπιτσ’’ νομιζω βρηκατε το καταλληλο μερος…
Και η μανα μου το ιδιο μου ελεγε. Ειχε παει περυσι Φολεγανδρο και και με εχει πρηξει φετος ολο το καλοκαιρι… Και τι ωραια που ειναι, και να παω και δε συμαζευεται. Θα το σκεφτομουνα αλλα ειχα ηδη βγαλει εισητηρια γαι Παρο. Φευγω σημερα νωρις το πρωι. Να σας λειψω ρε γιδοβοσκοι!
To Αγκιστρι μ’αρεσε πιο πολυ απο την Αιγινα αλλα γενικοτερα δεν τρελαθηκα με κανενα!
Ωραια παραλια αλλα δεν εκανα μπανιο:p (δεν μπορεις να τα προγραμματισεις αυτα δυστυχως!) και ωραια ταβερνακια με σχετικα φθηνο φαγητο.Αυριο με περιμενει ο Νεος Πυργος στην Β.Ευβοια και εχω τρελαθει!!!8O:D