Πάμε Αγγλία;;;;
ρε και εγω χαλκιδικη πηγα για 5 μερες. δευτερο ποδι, αρμενιστη. μια χαρα ήταν.
Eκεί ακριβώς πήγα πέρυσι. Γαμάουα λέμε.
ναι ρε μια χαρα ήταν. φαντασου οτι και τις 5 μερες δεν βγήκαμε καν εξω απο τον χωρο του καμπινγκ. σαπιλα, τεκιλα, αξυρισια και μασχαλιλα…
Γυναίκες είχε εκεί πέρα?
Έτσι! Το μπαρ απότι θυμάμαι έπαιζε και μερικές μουσικές της προκοπής, ειδικά το βράδυ που πίνεις κανά ποτό.
ναι ρε, απλά το παραθεσα σύμφωνα με το ασμα ( http://www.youtube.com/watch?v=ZPpEa0_jhBA )
σε μια φάση έχωσε το orgasmatron από Seps, στο ξέμπαρκο, αναμεσα στα μπιτακια, είχε χαβαλέ! την πρώτη μερα είχε και λαηβ του Δεληβορια όπου μας πήρε ο ύπνος, αλλα οκ!
Στις γυναίκες αναφέρεται το “αξυρισιά και μασχαλίλα”.
ποτε φευγεις κοκκινορουμη?
Το πρωί ρε μαν. Απλά όπως πάντα πριν από ταξίδι δε με πιάνει ύπνος με την καμία. Ειδικά αν μου βάλει ο οδηγός τίποτα ντουμιές μέχρι τη Θεσπρωτία, θα κοιμηθώ στο αμάξι σε χρόνο dt.:lol::lol: Οπότε θα έχω πάρει και γω τα μέτρα μου.
Όταν γυρίσω θα ποστάρω και κανά φωτορεπορτάζ από την περιοχή.
αχ αυτες οι κνίτισες…!
Ωραιος.Και εγω δευτερο ποδι ημουν αλλα στην αρχη του.Ψακουδια για την ακριβεια.
αντε και του χρόνου όλοι μαζι στο 3ο πόδι. :lol:
Το οποίο είναι φανταστικό…
Παλιο&%.#@#…άλες, 48 ώρες έμειναν. Πρώτα ο Θεός
Άντε να μπω στο παπόρο, να φύγει και ο εγκέφαλός μου από την κωλοπόλη…
Διακοπες τελος…Σεριφος γαμω και μετα Αρκαδια βουνισια και παραλιακη(Αστρος) ενω μετα πρωτο ταξιδι με οδηγο εμενα προς Γυθειο…Μπανιο σε γαματες παραλιες και διαμονη σε πολυ καλο καμπινγκ εκει,βολτιτσα Αρεοπολη και πισω ορεινη αρκαδια…Και τωρα τι?
Επιτελους αυτη την Κυριακή ( ξανα ) φευγω για Χανιάαααα!!!
το δικο μου δεν ειναι:naughty:
Μετά από 8 μέρες σε Θεσπρωτία και Ιόνιο, ένα έχω να πω. Ποιο Αιγαίο ρε κακομοίρηδες? Ήπειρος ρε άπιστοι.
Για Ήπειρο δε ξέρω, αλλα Ιόνιο > > > > Αιγαίο!