α κοιταναδεις. κι αλλοι παραξενοι
Εγω ως κλασσικος γκρινιαρης σπασαρχιδος, θεωρω γενικα τα ταξιδια για διακοπουλες ταλαιπωρια. Πλοια, μπαγκαζια, μετακινησεις, στησιμο ξεστησιμο… ασταδιαλα!
Αλλα φετος στην Παρο το καταφχαριστηθηκα.
Τι κι αν μου’φυγε η μεση κουβαλωντας πανω μου τον ταξιδιωτικο σακο και μια βαλιτσα ενω καθομουν στο πισω καθισμα της μηχανης και στην ανηφορα πασχιζα κυριολεκτικα να μη με παρει το βαρος πισω και με πατησει καμια νταλικα (μιλαμε εκανα κοιλιακους πετρα)… τι κι αν το Ροδανθη (Veteran class crossover τριηρης με γαλερα που εχει ξεμεινει στο στολο μας απο την εποχη του Αλκηβιαδη για λογους prestige) με το οποιο γυρισαμε εκανε κανα 2ωρο να αναχωρησει και καμια ωρα να μας αποβιβασει χωρις να μετραμε τις 6μιση ωρες που εκανε το Παρος - Πειραιας… τι κι αν μας βγηκε λιγο ο κωλος να στησουμε τη γαμοσκηνη σε συνθηκες σχεδον τυφωνα και χωρις το fucking manual… εγω τις διακοπουλες τις χαρηκα φετος.
Παντως ο τολκης ειχε ωραια ιδεα για διακοπουλες το χειμωνα. Πολυ τη γουσταρω αυτη την ηρεμια. Εδικα για Παρο ξανα χειμωνιατικους μηνες που δε θα εχει κοσμο, εχω ψηθει πολυ αγρια.
Να δουμε τι θα πει και η Λιτσα βεβαια… Ευνοει ο αναδρομος Ερμης τα οικονομικα μου η θα βαλω τα 12ποντα? :-s
Προφανως κι η θαλασσα ειναι σκετη απολαυση, αρκει να μην εισαι ενας απο αυτους τους ανωμαλους που παιζουν ρακιετες, μπιτς βολεη ή τρεχουν σαν μαλακες πανω κατω στην παραλια, (εξαιρουνται τα σπορ εντος θαλασσης που γαμανε) και να καθεσαι στην σκια σου, να βουτας ανα διαστηματα, να πινεις την κοακολα σου και να παιζεις κανα ταβλακι.
Η θάλασσα τα σπάει αρκεί να μην πας μεταξύ 11-3 που και ο ήλιος τσουρουφλάει και γίνεται ο κακός χαμός. Επίσης κάπα, οι ρακέτες είναι μια χαρά, αρκεί να μην ενοχλάς τους γύρω.
Η καλυτερη ωρα ειναι στο ηλιοβασιλεμα γιατι ειμεθα και ρομαντικοι.
Αυτη η ωρα πραγματικα ειναι φρικη. Δε τον μπορω τον ηλιο. Γυρισα με εγκαυμα (οχι απλο καψιμο) στο ποδι μου και εχω μαμηθει να βαζω bepanthol και να βγαζω καμμενη σαρκα. Αηδια σκετη.
Απο δω και περα αντιηλιακο.
Ρε παιδια τι να λεμε τωρα!!!
Οι θαλασσα ειναι το καλυτερο πραμα που υπαρχει!!!Εγω συνηθως παω για κανα μηνα Κυπρο και εκει απο τις 11 μεχρι τις 5-6 ειμαι παραλια!!
Μα θα παιζω ρακετες,μα θα κολυμπαω,μα θα παιζω beach Soccer,ταβλι και λοιπα!!!
Και αυτο ειναι η ουσια!!!οχι να παω και να κατσω,να βουτηξω και μετα απο κανα 2ωρο να φυγω…
παραλοια το μεσημερακι, κατω απο κανα δεντρο με μια κιθαρα και καλη παρεα
Και σε 3 λεπτά την έχουν βαρεθεί όλοι την κιθάρα και συνειδητοποιείτε ότι την κουβαλάγατε τσάμπα :b
Οντως, συνηθως αυτο γινεται
Aρμάτα σε λίγες μέρες…οι πρώτες διακοπές για φέτος:p
Λοιπόν…μόλις χτες γύρισα από μια εβδομάδα απρόβλεπτων διακοπών…που μπορώ χωρίς καμία υπερβολή να πω…πως ήταν οι πιο παράξενες και ωραίες διακοπές στη ζωή μου!!!..Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα ήθελαν να βιώσουν κάποια αντίστοιχη εμπειρία…και για αυτό θα τη μοιραστώ με τους συμφορουμίτες!!!
Βρέθηκα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο-έπαυλη στην Εύβοια σε ένα απομονωμένο κτήμα(θείου κάποιου συμμαθητή ενός φίλου μου)…το οποίο ήταν βγαλμένο από βιβλίο του Μαρκήσιου Ντε Σαντ στην κυριολεξία!!!Μιλάω για ένα τεράστιο κτήμα που αποτελείτο από πέτρινα σπίτια…το ένα του επιστάτη…το άλλο είχε τα guests rooms…το άλλο το κεντρικό είχε σαλόνι…κουζίνα τραπεζαρία…
Τα δωμάτια (όλα μέσα με πέτρινα τζάκια) ενωνόντουσαν όλα με μυστήριους τρόπους…Το ένα πχ. είχε μια τεράστια ξύλινη βιβλιοθήκη…που άνοιγε ξαφνικά και βρισκόσουν στο δίπλα δωμάτιο…το άλλο…είχε σοφίτα…όπου αν κατέβαινες έναν στύλο (όπως πυροσβεστικής ή στριπτιτζάδικου :p) βρισκόσουν ξαφνικά στο κέντρο άλλου δωματίου…!!!Το ένα δωμάτιο…είχε ένα τεράστιο καραβόσκοινο…το οποίο κρεμιόταν από έναν σιδερένιο κρίκο στο ταβάνι…κ όταν ξάπλωνες στο κρεββάτι κ κουνούσε κάποιος το σκοινί μια φορά…αυτό περνούσε ξυστά πάνω από το κεφάλι σου…χωρίς όμως ποτέ να σε ακουμπάει στο τσακ8O8O
Η τραπεζαρία είχε ένα τεράστιο ξύλινο τραπέζι (στυλ μυστικού δείπνου)…κ παντού μυστήρια κηροπήγια με ήδη λιωμένα κεριά…και σε μια γωνία 2 τουφέκια…και μια γκιλοτίνα8O8O
Έξω φυτά και κισσοί παντού…σκυλιά…γατιά…κ ένας παπαγάλος Αμαζονίου που μιλούσε…κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας…ανισόπεδα πέτρινα μπαλκονάκια…πέτρινη πισίνα σε περίεργο σχήμα…χαμάμ πάνω στο γκαζόν (τύπου παλιάς εποχής-πέτρινο)…και όλα αυτά στο χείλος ψιλογκρεμού…Στην άκρη ένα μεγάλο διπλό πέτρινο κρεβάτι με καλαμιές από πάνω…και ένα τρομαχτικό σκιάχτρο με σιδερένιο χέρι και πράσινο σακάκι…και να βλέπεις ξαπλωμένος μόνο ουρανό και θάλασσα!!Από κάτω ιδιωτική παραλία…μόνο βράχια…με σκοινιά κρεμασμένα από τη μια άκρη στην άλλην…για αναρρίχηση…λες και ήσουν σε θαλάσσιο λούνα πάρκ!!!Ένα αχυρόσπιτο…και ένα μεγάλο ξυλουργείο…!!!
Και να παίζει μέταλ μουσική όλη μέρα…μέχρι το ξημέρωμα…!!!
Συγγνώμη για το τεράστιο ποστ αλλά ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος…
Έντιτ : ξέχασα…ένα πέτρινο σαλονάκι στην άκρη πάλι της θέας…με μια χαραγμένη πεντάλφα…και πιο δίπλα ένα ξύλινο παράθυρο χωρίς λόγο…στερεωμένο σε πέτρα…που από τα πλάγια φυσικά είχε μόνο κενό…αφού ήταν έξω8O
ΠΩΠΩ ΦΙΛΕ!
ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟ!!!
Ρε συ αυτον το φιλο σ να μας τον γνωρισεις!!!
Περιγραφεις τελεια την καταστασση…θελω και εγω!!
Αν και το σαλονακι με την 5αλφα ειναι λιγο creepy…:p:p
Δεν είναι κρήπη, είναι ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛ.
Ναι αλλα εγω δεν ακουω black metal…
Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσεις.
Εχω κανει μερικα βηματα.Εχω ακουσει λιγο Burzum,λιγο Mayhem,Dimmu Borgir και λιγο Cradle of FIlth.Αλλα προτιμω πολυ περισοτερο το Heavy ,Power Metal.Thrash και Hard Rock…
@Beautiful loser
Απλα γαμησε!Φοβερο!
Beautiful loser μετα ξυπνησες ?
Θελουμε φωτος ! Οχι 1 και 2 ! Ανεβασε τες στο Rapidshare και δωσε λινκ στο λαο !