Ρε…να σας πω την αλήθεια μου…το πιο τρομαχτικό από όλα (τουλάχιστον για μένα…γιατί ο καθένας βιώνει διαφορετικά τέτοιες καταστάσεις)…δεν ήταν ούτε η γκιλοτίνα…ούτε τα κρανία από εδώ και από εκεί …ούτε τα κηροπήγια τα μυστήρια…ούτε η πεντάλφα…ούτε το τραπέζι του μυστικού δείπνου:lol:
Το πιο scary…ήταν το σκιάχτρο στο εξωτερικό πέτρινο κρεββάτι…!!!Ρε…καθόταν στην άκρη…και είχε μια μάσκα σαν αυτή του “scream” αλλά όχι στο γελοίο του…στο τρομαχτικό! Φορούσε ένα πράσινο σακάκι…τα πόδια του ήταν κομμένα από τα γόνατα και κάτω…και το σιδερένιο του χέρι κρατούσε το κεφάλι του σαν να είχε μελαγχολία…8O8O8O
Το περιγράφω τώρα και ακόμα ανατριχιάζω…
Εχεις δικιο οτι ο καθενας βιωνει διαφορετικα τις καταστασεις.
Εγω θα εσκαγα στα γελια. Σκιαχτρο με μασκα scream και commando jacket σε ποζα αρχιοελληνικου δραματος.
Πολυ πιασαρικο ετσι?
Alucard το ψηνεις για καμια ταινια?
Που’σαι ρε Nihilist αρχοντα να διδαξεις λιγη μπαλιτσα.
Όχι…ακόμα κοιμάμαι…γιατί το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί:p Σου εύχομαι πραγματικά να ζήσεις κάτι αντίστοιχο κάποια στιγμή:)
Φώτος…θα δει μόνο ο νέκρο…γιατί του τις έταξα…και γιατί αγαπάμε νέκρο και δεν μπορούμε να του χαλάσουμε χατήρι…και μετά δεν ξαναλέω τπτ…θα σας πρήξει εκείνος όμως γιατί η περιγραφή μου είναι λίγη μπροστά στην πραγματικότητα…
:lol:
καλά…να σε έβλεπα εσένα…σε όλο αυτό το σκηνικό να γέλαγες…Μην ξεχνάς ότι το σκιάχτρο ήταν απλά ένα μέρος όλου του σκηνικού…και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα…ήταν απλά αποστομωτικό…
καλά…να σε έβλεπα εσένα…σε όλο αυτό το σκηνικό να γέλαγες…Μην ξεχνάς ότι το σκιάχτρο ήταν απλά ένα μέρος όλου του σκηνικού…και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα…ήταν απλά αποστομωτικό…[/QUOTE]
Πιο πολυ η γκιλοτινα θα με φρικαρε. Το σκιαχτρο θα το εβρισκα μια μαλλον χιουμοριστικη λεπτομερεια στο ολο σκηνικο. Μπορει να ειμαι απλα περιεργος, δεν ξερω… γουστα ειναι αυτα
Παντως μ’αρεσουν οι επαυλεις/καστρα. Θα ειχα βγει να το ψαξω ολο λεμε. Ακους εκει βιβλιοθηκες που σε πανε σε αλλα δωματια… ΓΑΜΩ!
Κατα πασα πιθανοτητα ομως, θα το εψαχνα τη μερα :roll:
pff ! Pics or it didn’t happen !
Πάω στοίχημα ότι στην γκιλοτίνα είχε ακόμα ξεραμένο αίμα από την τελευταία θυσία που είχαν κάνει εκεί.
Και απο πισω ειναι το altar με τα κοκαλα. Τρουιλα
Εγώ πάλι το πρώτο βράδυ με τη διακοπή ρεύματος…με ένα κηροπήγιο στο χέρι…και το παιδί που ήταν του θείου του με ξεναγούσε8O
Βέβαια μετά δεν άφησα κανέναν από την παρέα να κοιμηθέι μέχρι τις 9.30 το πρωί…:lol::roll::lol:
So true!!!
I want some photos!!!
Ρε παιδια τι να κανουμε δεν ακουμε ολοι φανατικα black metal…
Για γκλιοτινες και τετοια καπως τα ειχα ξεχασει… και δεν αναφερθηκα…
Διακοπη ρευματος…8O
Κηροπηγιο στο χερι…8O
Περιπλανηση σε καστρο με γκιλοτινες,σκιαχτρια με scream μασκα κ πολλα αλλα απο τον Castle Master…8O
(Αν δεν κανω λαθος ετσι δεν ξεκινανε ολες οι ταινιες τρομου…)
Αμα με ειχατε μαζι θα ειχα μια αγκαλια και θα περιφερομουνα!!!
Eγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην αυλή του “θείου” φύτρωναν και κάτι πολύ νόστιμα, μεγάλα “μανιτάρια”. Έκαναν τις διακοπές πιο ενδιαφερουσες. :lol: :lol:
:lol3::lol3::lol3::lol3:
μανιτάρια όχι…αλλά είχε πολλά χορταράκια…φύση και έτσι για να μην παρεξηγηθώ:p
Αλλά έτερον εκάτερον…
Kαι τα μανιταρακια του Θεού είναι. Τίποτα περίεργο, απλά άμα τα “καταναλώνεις” σε κάνουν να φαντάζεσαι πράγματα σαν το “σπίτι” του “θείου” που πήγες.
καλά…καλά…όσο και να τραγουδάς εσύ…το σπίτι του θείου ήταν υπαρκτό…και η εμπειρία εντονότατη…!!!
Θα το επαληθεύσει και ο νέκρο τις προσεχείς μέρες…!!!
Αλλά να σου πω την αλήθεια μου…ψιλοχέστηκα αν με πιστεύεις ή όχι…γιατίι εγώ αξιώθηκα να το ζήσω ενώ εσύ όχι…:p:p:p
Φιλικά…
Αχ… παιδια η Β.Ευβοια οντως ειναι πανεμορφη!Ευτυχως ειχαμε αμαξι και τη γυρισαμε οσο πιο πολυ μπορουσαμε!Μεναμε στον Ν.Πυργο, επισκεφθηκαμε τους Ωρεους, την Αιδηψο τον Οσιο Ιωαννη τον Ρωσο και ενα πανεμορφο χωριο το Ψαροπουλι.Στη διαδρομη βλεπαμε και χωρια οπως το Πευκι, την Αγ.Αννα, τις Ροβιες και τοσα αλλα που δεν τα θυμαμαι… Οι διαδρομες υπεροχες- αν και με πολλες στροφες- με πολυ πρασινο!
Σκεφτομαι να παω Αναφη ή Αστυπαλαια φετος…παρακαλω οποιος εχει παει σε ενα απο τα 2 νησια (η και στα 2 ακομα καλυτερα) ας δωσει μερικά info…(διασκεδαση,παραλιες κτλ κτλ…) Ευχαριστώ…
αναφη: [SIZE=“3”]παραλιαρες[/SIZE], ασε τη διασκεδαση(δεν υπαρχει και τιποτα ιδιαιτερο)και πηγαινε αραξε στον ρουκουνα (τρελλη :hippy: παραλια ), γενικα ο κοσμος λιγο τσιτωμενος με οσους δεν κλεινουν δωματια, απαγορευεται το ελευθερο καμπινγκ ενω οι παραλιες τους ειναι τελειες για κατι τετοιο.
ασταθμητος παραγοντας : [SIZE=“3”]ΑΕΡΑΣ [/SIZE] (αν ξεκινησει κανει ολες τις παραλιες χαλια και 8ελεις να φυγεις τρεχοντας)
συζητιέται εδώ κ πολύ καιρό το αν θα πάμε σκιάθο το καλοκαίρι … χμ θα δείξει …
το σίγουρο πάντως είναι πως θα τιμήσουμε ένα από τα καμπινγκ του ανατολικού πηλίου εστώ κ για κανα διήμερο …
Eυχαριστω για τα info…