Διακοπές!

Oι αγονες γραμμες δυστυχως παραμενουν ακομα αγονες και σε βγαζουν εκτος προγραμματισμου…για ριχτε info για Σιφνο-Σεριφο pls…ευχαριστώ…:slight_smile:

Σιφνος δεν μου αρεσε καθολου απο θεμα κοσμου(πολλα κυριλοζευγαρα με τακουνια, βαψιμο και τα σχετικα), ουτε απο παραλιες λεει τιποτα (κατα τη δικη μου αποψη, μην πεσει κανεις να με φαει:roll:)

Σεριφος : φανταστικες παραλιες (και μεγαλες αλλα και μικροι κολπισκοι αλλοι με αμμο και αλλοι με βοτσαλα).
πχ
οι περισσοτερες δεν εχουν φυσικη σκια ουτε νερο οποτε να εισαι προετοιμασμενος. απο θεμα δωματιων τιποτα ιδιαιτερο αλλα αξιοπρεπη και καθαρα γενικα, μην περιμενεις διασκεδαση στυλ κλαμπ κλπ, εχει ησυχα πραγματα αν και εγω δεν πηγαινα πουθενα (ολη μερα θαλασσα μεχρι αργα και μετα αραγμα στο καμπινγκ).
επισης πολυ ομορφη Χωρα για βολτα/φαγητο/καφε.

αξιζει 1500 τοις εκατο να πας

Από πλευράς φυσικής ομορφιάς δεν τίθεται θέμα για μένα, Σίφνος χαλαρά. Μια χαρά τις βρήκα τις παραλίες της αν και όντως από θέμα κόσμου μαζεύει ζευγάρια και πολλές οικογένειες. Γενικά είναι για να πας με την κοπέλα/αγόρι σου όχι με παρέα για λιώσιμο κτλ. Είναι και στο σωστό “μέγεθος” για νησί, δηλ. ούτε πολύ μεγάλο να θες οπωσδήποτε αμάξι, ούτε μικρό που να το γυρνάς σε μια μέρα και μετά να βαριέσαι.

Η Σέριφος έχει σχετικά καλό κάμπινγκ, aka ό,τι πρέπει για λιώσιμο, καλές παραλίες όπως είπε και η SQ, όμορφη χωρα (που όμως είναι ψηλά και οι στροφές είναι λίγο του διαόλου :p) αλλά γενικά δεν τρελάθηκα να πω την αλήθεια.

Από άποψη χρημάτων πάνω-κάτω ψιλο-νορμάλ (εννοώ για τα ελληνικά δεδομένα όπου σε κλέβουν όλοι, απλά κάποιοι λιγότερο κ κάποιοι περισσότερο) και οι δύο, στη Σίφνο ίσως χτυπάνε πιο πολύ λόγω οικογενειών.

Τhx για τις πληροφοριες παιδες…Sifnos here we come…

Να προσθέσω ότι τα δεδομένα μου είναι από καλοκαίρι 2006, αν και δεν φαντάζομαι να έχουν αλλάξει πολλά.

Eκτός απο τον ΦΠΑ…

ουπς αργα το ειδα το θρεντ! για πειτε εδω λοιπον κατι σχετικα ησυχο κ κοντινο σε μακεδονια,σποραδες ηπειρο κυριως αντε κ χαλκιδικη μην μου πειτε για καμια αμοργο…θενκς.α κ απο τιμες να πιανεται μην πουλησουμε τα νεφρα μας. :slight_smile:

ωραιο προγραμματακι εφετο…πρωτα βουλγαρια για prodigy και μετα σαμοθρακη…οοοοοο ζζζεεεα!!!:thumbup:

CherryBomb αν σκεφτεσαι να πας καπου σποραδες χαλαρα προτεινω Σκιαθο!!!Πολυ ομορφο νησι με πολλες και πραγματικα πολυ ωραιες παραλίες!!!Ποια να αναφερω???Κουκουναριες??Banana??Βρωμολιμνο?Χρυση Αμμος??Καστρο??Λαλαρια??Και ειναι ολες στη σειρα(εκτος απο τις 2 τελευταιεσ που πας με πλοιαρακι…) και εχει λεωφορειο που ξεκιναει απο την χωρα και περναει απο ολες τις παραλιες και φτανει μεχρι κουκουναριες που ειναι και ο τελευταιος σταθμος.
Η χωρα της ειναι πολυ ομορφη με πολλες επιλογες για φαγητο/καφε/διασκεδαση για ολα τα γουστα(εμεις ειμασταν παρεα 16 ατομα και κανενας δεν εμεινε ανικανοποιητος)

[SPOILER]1.Λαλαρια

2.Κουκουναριες
[/SPOILER]

Παιδια για Λευκαδα ξερει κανενας τπτ?

Λευκάδα γαμάτες παραλίες, για νυχτερινή ζωή δεν ξέρω.

Φοβερο ακουγεται βασικα. Σαμοθρακη ειναι απο τα νησια που θελω να παω. Εχω ακουσει τα καλυτερα. Δε σου ευχομαι να περασεις καλα, μαλλον ειναι σιγουρο 8)

Σκιαθο πηγα κι εγω προπερσυ. Νταξ, το νισι ειναι φοβερο, δεν εχω λογια. Πολυ καλυτερο απο Παρο που πηγαμε περσυ.

• Απο παραλιες, οι κουκουναριες οντως ειναι τοπ. Και η μπανανα λεει πολυ. Ο βρωμολιμνος δεν μου αρεσε και τοσο πολυ.
  • Απο κοσμο, εχει παρα πολλους Αγγλους τουριστες και επισης κατι ξεμπαρκους Σερβους, Ρουμανους κτλ. που ερχονται γκρουπακια απο αλλα μερη της Ελλαδας και καθονται το πολυ μια μερα. Σε γενικες γραμμες και απο κοσμο ειναι γαματο νισι.
  • Νταξει τωρα απο φαγητο, μην τολμησει να φαει κανεις απο τα γυραδικα που εχει εκει γιατι ειναι ολα σαπιλες. Ενα μαγαζι που ειχαμε φαει και ηταν τελειο, θυμαμαι, λεγοταν “Κοζιακας” και ειχε κρεατα διαφορα στη σουβλα. Απο 'κει και περα σε καμια πιτσαρια για φαγητο.

λευκαδα εχω παει πολυ ωραιο νησι…μεγαλο και εχει πολλες παρα πολλες δυνατοτητες!
απο παραλιες δεν θα προτεινα να πας στο πορτο κατσικι(κλικ) που ολοι ειναι ξετρελαμενοι…αμα πατε παρεα σαν τα μυρμηγκια θα νιωσετε…πολυ κοσμος πολλα σκαλια να ανεβεις και να κατεβεις…εγω ειχα μεινει στον αγιο νικητα(κλικ) που χει μια απο τις πιο τελειες παραλιες που χω δει μεχρι τωρα…εχει και καμπινγκ πανω στην παραλια!

Ξέρει!!! :thumbup::thumbup:

Γενικά η Σκιάθος είναι για όλα τα γούστα, με πολύ ωραίες παραλίες και καλή νυχτερινή ζωή. Το πρόβλημα ήταν η μετακίνηση γιατί ναι μεν πας με λεωφορείο στις παραλίες που αναφέρθηκαν, οι οποίες είναι όλες σε μια ευθεία αλλά τον Αύγουστο θα προτιμούσες να είσαι σε τρένο που κάνει το Καλκούτα - Βομβάη…:stuck_out_tongue:
Πχ οι Κουκουναριές είναι το τέρμα και αν θες να γυρίσεις από εκεί έχει καλώς. Προσπάθησα να γυρίσω από Βρωμόλιμνο που είναι στη μέση, πέρασαν 3 λεωφορεία τίγκα και κατάφερα και χώθηκα στο τέταρτο αλλά η μισή παρέα μου ήρθε με το επόμενο…Πάνε μερικά χρόνια από τότε βέβαια. Ελπίζω να έχει βελτιωθεί η κατάσταση…
Για πιο ήσυχα πράγματα αλλά πολύ όμορφες παραλίες που όλες βλέπουν σε δάσος υπάρχει και η Σκόπελος, που γενικότερα νομίζω είναι και πιο φτηνή από την Σκιάθο.

Παρος ελπιζω να πανε ολα καλα :stuck_out_tongue:

Έχει πάει ποτέ κανείς Ν.Κρήτη για ελεύθερο camping? Για δώστε καμιά πληροφορία γιατί το αιγαίο είναι πήχτρα.

τι πληροφορια χρειαζεσαι…εχουμε λιωσει νοτια κρητη:p
γαιδουρονησι:καραβι απο ιεραπετρα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ συνησταται ανεπιφυλακτα!!!
γαυδος:απο παλαιοχωρα,σουγια κ γενικα οτι ειναι προς τα κει περναει καραβακι
σουγια:γαμαει…θες πολιτισμο?περπατας 5 λεπτα και να’τος…θες απομονωση?πας με τη σκηνη πανω στο βουνο η διπλα στην παραλια μακρια απο το χωριο και κομπλε…εχεις ορεξη για φαραγγι???εχει κ απο αυτο!!!ε τι αλλο να θες!!!
ελαφονησι:εκει πρεπει να κανεις πουστιες να μην σε δουν οι φυλακες γιατι κ καλα το βραδυ δεν επιτρεπεται…εχει ομως κεδρους που μοιαζουν με σπηλιες και εισαι κοβερεντ…απο τις καλυτερες παραλιες εβερ
φαλασαρνα:δεν εχει ιδιαιτερα πολλες σκιες αλλα 15αυγουστο στην πανσεληνο 3μερο παρτυ καθε χρονο που τα σπαει

ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ!!!

Pax είσαι ο άνθρωπος μου 8) Θέλω παραλιάρα για ελεύθερο χωρίς υπερβολικό κόσμο( π.χ. ελαφανονήσι γίνεται της τρελής) , με κανά μαγαζάκι κοντά για τα βασικά. Τα σούγια με έψησαν όπως τα περιγράφεις 8) Γενικά ψάχνω κάτι το οποίο να μην είναι διαλυμένο από τον υπερβολικό κόσμο.

-ελαφονησι…ειναι ενα κολπο που κανεις…καπου η θαλασσα φτανει μεχρι τη μεση σου…και μοιαζει σαν λωριδα…κουβαλας τα πραγματα απεναντι πανω απο το κεφαλι σου και απομακρυνεσαι απο τον κοσμο σε ενα κεροδασος ειναι σαν να εχουνε κοψει κομματι απο το γαιδουρονησι και το εχουν πεταξει εκει περα…αυτο στο λεω γιατι αν και εχει κοσμο αριστερα…δεξια μετα τις 5 το απογευμα ειναι αδειο εκει στο καβατζομερος…αλλα δεν επιτρεπεται η φωτια κανενος ειδους
ξεχναω αν αυτο ειναι που λεγεται κεδροδασος σαν περιοχη ή αν υπαρχει και αλλο ενα με το ιδιο ονομα στον ιδιο δρομο με ελαφονησι λιγο ποιο μακρια

-Αγ.Παύλος…2 ωρες απο ηρακλειο

-Κομός…2 ωρες απο ηρακλειο διπλα στα ματαλα…επισης παραλιαρα με πολλες καβατζες

-εαν υπαρχει οχημα…διπλα στην παλαιοχωρα-σφακια κτλ υπαρχουν παμπολες παραλιες

-Σουγια εχει κοσμο τις μερες που ειναι να περασει καραβακι για γαυδο αλλα τις υπολοιπες μερες ειναι οι κατοικοι και οσοι το εχουν λατρεψει και πανε καθε χρονο…οι κατοικοι ειναι τα πιο κουλ τυπακια που εχω συναντησει και φαντασου μια φορα τους ειχαν βαλει χερι για φωτιες τοτε που καιγοταν η ελλαδα και ο μπατσος(:lol::lol: τελος παντων…ενας παππους με σαγιοναρα και σορτς…μονο το καπελο φοραει!!) που ηρθε να μας πει να τη σβησουμε γιατι θελαμε να ψησουμε…μας τα πηγε σε ταβερνα,τα εψησαν τσαμπα…πανω απο 4 κιλα και τα ξαναφερε!!!8))γενικα αυτο,γαυδος και γαιδουρονησι που αμα καβατζωθεις και ψιλομακρια δεν σε ενοχλει ανθρωπος…απο τα καλυτερα μερη

…ξερω γω…τι να πρωτοπω βασικα!!!

το θεμα ειναι οτι αμα στις παραλιες τις ξεμπαρκες και οχι αυτες που ξερουμε οτι ειναι για ελευθερο καμπινγκ ερθει να γινει παρατηρηση…εχεις δικαιωμα για διανυκτερευση και δεν μπορει να σε διωξει…το πιο πιθανο ειναι να βαρεθουν να ξαναρθουν την επομενη μερα:p:roll:

Pax :bow2: