Σιγα μη σκασουμε 80 ευρω τη διανυκτερευση 200 ευρω τα ακτοπλοικα και τη χωριατικη 7.
Ντουμπαι με 300 για 6 μερες ολα πληρωμενα και τελειωνει το παραμυθι
ταξιδιωτικός οδηγος pax…
*θεος ο αστυνομικος…
Τροιζηνα σε κανα μήνα
Σουνιο σε μια βδομαδα για 3μερο
Παρο σε 1 μηνα για μια βδομαδα και καπακι
Λευκαδα 1 βδομαδα
Αιγινα και Σουνιο παλι καπου στον Αυγουστο.
η κρίση δν έχει ακουμπήσει τον Blaine
Νάξο από μέσα Μαΐου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου:D
Βέβαια πήζω λίγο γιατί δουλεύω 9 ώρες κάθε μέρα αλλά και πάλι, ΜΠΟΜΠΑ είναι!
Εγω με αφορμη τους rammstein θα κατεβω μια βδομαδουλα Αθηνα με κατι φιλους. Απο κει και περα κανενα καμπινγκ στη χαλκιδικη. Για νισι δε με βλεπω φετος…
Ελα μορι αρρωστια
Κι εγω αρχες Αυγουστου κειθε θα 'μαι. Κιε γαμω τα νησια ε;
η κριση με εχει ακουμπησει καλα μπορω να σε πληροφορησω, απλα σε ολα τα μερη που ειπα εχουν σπιτι φιλοι :D:D:D:D:D. οποτε αντι να παω σε ενα μερος παω σε 4 με τα λεφτα που θα εδινα για 1 8)
Εγώ πιθανότατα θα πάω στην Ίο για 4-5 μέρες, όποιος έχει πάει ας δώσει ίνφο.
Με τόσα live δυσκολάκι οι διακοπές φέτος. Αν και μπορεί να ξεκλέψω για ένα Σ/Κ να πάω δίπλα στη Θάσο.
Αααα και ένα διημεράκι Μυτιλήνη για το γάμο μιας φίλης το Σεπτέμβριο!!!
Σε συγγενείς θα πηγαίνει ρε βλάκα…
Ποσειδάρα έρχεται κανείς;
Πάω από μηνών κ δεν το αλλάζω με τίποτα
εγω παω καθε χρονο ιο…
εχουμε σπιτι και μαγαζι…
ποτε λες να κατεβεις?
τι ακριβως θες να μαθεις??
Πιθανότατα θα κατέβω τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.
Απ’ όσο έχω μάθει και μέρη διασκέδασης στα γούστα μας υπάρχουν, και αρκετός κόσμος.
Αν μπορείς πες μου αν ισχύουν αυτά, και τι παίζει στο νησί από τιμές γενικότερα
τελη ιουλιου - αρχες αυγουστου θα κατεβω και γω…
μερη υπαρχουν που παζιουν αυτα που θελεις…
στο παρελθον και πιο σκληρα πραγματα αλλα ακομα μπορεις να ακουσεις τα κλασσικα
ratm maiden metallica guns acdc sepultura pantera lamb of god ska και κλασσικες ροκιες…
αγαπαμε pegasus και orange με τα θεικα σφηνακια (γευση τσιχλοφουσκα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις)…
γενικα απο νυχτερινη ζωη γινεται πανικος - ολη η χωρα στην σειρα ειναι clubs και bars…
τα ποτα δεν ειναι και τα καλυτερα παντου αλλα ειναι φτηνα 3ε σφηνακια…
υπαρχει και ο τζωνης o electric με 1 ε σφηνακι rockadiko και αυτο…
απο παραλιες εχει πολλες καλες και καθαρες…
το κλασσικο δρομολογιο του κτελ σε παει
1)μυλοποτα 1χλμ παραλια τιγκα αμμο αλλα ειναι ολοι εκει-αν θες κατι ησυχο δεν πας εκει…
2)για ησυχες και με λιγο κοσμο παραλιες πας κουμπαρα (καθαρη και σχετικα μεγαλη) ή τζαμαρια πολυ μικρη με πολυ λιγο κοσμο
επισης μπορεις να παρεις αλλο λεωφορειο απο λιμανι ή να χρησιμοποιησεις πλοιαρακι και να πας μαγγαναρι - αξιζει…παρα πολυ καθαρα και παραλια-θαλασσα σε φαση ζακυνθος προχωρας προχωρας και δεν βαθαινει αλλα δεν πρεπει να πας οταν φυσαει-μαρτυριο…
υπαρχουν και η ψαθη και η αγ.θεοδωτη αλλα πιο μακρια…
επισης εχει αρκετα καλα camping αν σε ενδιαφερει ios palace στο λιμανι και κλασσικα το farout στο μυλοποτα οπου πανε ολοι…
γενικα αν θες να μαθεις τπτ πληροφοριες μου λες…
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, αν έχω κάποια άλλη απορία θα σε ρωτήσω
…[-X…
φιλους ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…
Φέτος λέμε να κατέβουμε με παρέα Ν. Κρήτη (Παλαιόχωρα κτλ) και αποφασίσαμε να κάτσουμε και στην Γαύδο για μερικές μέρες για ελεύθερο κάμπινγκ.Δεν έχω ξαναπάει αλλά απ’ ότι έχω ακούσει είναι ιδανική για ήρεμες διακοπές.Διάβασα μερικά πόστς σχετικά με την Ν. Κρήτη αλλά όχι πολλά για την Γαύδο συγκεκριμένα.
'Εχει πάει κανείς από δω πρόσφατα?
Ξέρει κανείς αν έχει καμιά ταβερνούλα για εφόδια (μπύρες κυρίως :D,αλλά και τίποτα φαγώσιμο) ώστε να μην την βγάλουμε με μόνο με κονσέρβα, καρύδες και κυνηγώντας αγριογούρουνα στο δάσος(:p)?Και γενικά καμία άποψη για το νησί?
Θένκς εκ των προτέρων!!!
Για φετος εχω κλεισει αρχες Ιουλιου για 1 εβδομαδα στην Γκντινια.Με επικεντρο την Γκντινια, φυσικα εχω σκοπο να κανω ενα περασμα και απο Σοποτ και Γκντανσκ. Ελπιζω μονο να εχει καλο καιρο για να κανω και κανενα μπανακι στην Βαλτικη.
Οταν με το καλο επιστρεψω Ελλαδα βλεπω αν, με τι παρεα και που θα παω.