Διακοπές!

εγω λεω να παω εδω!
http://resistance-hellas.blogspot.com/2010/06/9.html
θα εχει και ροκ λεει!:stuck_out_tongue:

Αχαχαχαχά, οι κότες δεν γράφουν καν πού γίνεται!!

ελα ρε…τι μαγκιες ειναι αυτες!!!χααχχαχαχαχαχα ε που να’ναι…πανω στον ολυμπο

#-o

τι ειναι αυτα ρεεεεεεεε

τι χαλι εχει ο κοσμος…
για γελια και για κλαματα…

Που8ενα για πρωτη φορα. Μενουμε Αθηνα και ψαχνουμε για δουλεια… :frowning:

Μετά της συζήγου, Σέρρες δύο εβδομάδες…και μετά Χαλκιδική-Σίβηρη…και μετά κανά σκ Μονεμβασιά:):!:

*stef ποσο εισαι?

οι μονες διακοπες που κανω ειναι στα διαφορα ιατρεια…:?

Kαι εγω για Χαλκιδικη με βλεπω.
Θεια σου’ρχομαι !

Μετα τις 20 Αυγουστου, Συρο με τρελα!!!8)

37 στις 10\8 τα κλείνω:):!:

α.οκ…εισαι 10 χρονια μεγαλυτερος…αντε να γνωριζόμαστε γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου εδω μεσα…:stuck_out_tongue:

στις σερρες για 2 βδομαδες…
εισαι απο εκει …ή η γυναικα σου?

σαπιλα φετος…σαλονικη συνεχεια…θα κοιταξω να βολευομαι δω και κει σε φιλους για λιγες μερες :stuck_out_tongue:

Σκέπτομαι 27 με 30 Σεπτεμβρίου για Παρίσι με το που τελειώσει η εξεταστική…
το ψήνω με κάτι φιλαράκια…διότι έχουμε και 6 μαθήματα να δώσουμε απο 30 αυγούστου μέχρι 23 Σεπτεμβρίου και καλοκαίρι δεν με βλέπω πουθενά…

ΥΓ
Προτείνετε καμία καλή εταιρεία για εισητήρια να κλείσω…

για να μην ψαχνεις μια μια εταιρεια

http://www.pamediakopes.gr/

βαζεις προορισμο και ημερομηνιες που θελεις και σου βγαζει οτι υπαρχει για ΟΛΕΣ τις εταιρειες
εγγυηση :wink:

Ή airtickets.gr, επίσης εγγύηση :stuck_out_tongue:

25 Ιουλίου με 1 Αυγουστου Παρο για camping στο Santa Maria. 8)

Eτοιμαζω κουβαδακια

παρο και εδω, αλλα απο 15 ιουλη μεχρι 22.

Έχει μήπως κανείς σας εμπειρία από το οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς; Δεν έχω μεγάλη εμπειρία πίσω από το τιμόνι, αλλά πιστεύω πως το νησί θα χάσει πολύ αν δεν το γυρίσω με αυτοκίνητο. Τι θα με συμβουλεύατε;

Σκόπελο σε καμιά 10αρία μέρες … Βασικά Σκιάθο θέλαμε , αλλά ήταν πολύ πιο ακριβή … δεν ήξερα ότι έχει γίνει τόσο in προορισμός :-k… Και τέλη Αυγούστου Γερμανία , για Summer Breeze … πρώτη έξοδος του έλληνα βλάχουρα στα εξωτερικά … ελπίζω να μην χαθω :stuck_out_tongue:

Η Κεφαλονιά θέλει όντως αμάξι γιατί είναι μεγάλο και όμορφο νησί. Δρόμοι γτπ λίγο, πολλά βουνά βασικά.