τι πιο ακριβη…? πες πανάκριβη…
εψαχνα να βρω πληροφοριες πριν κανενα μηνα και μου πεσαν τα μαλλια…
ρε η σκιάθος είναι η δεύτερη μύκονος ! τζάμπα θα πάτε ??
οντοπι , φετος δν εχω την παραμικρή ιδέα για το αν θα πάω πουθενά … θα δείξει … :roll:
Όλο τον Αυγουστο Βιεννη.
Κοστος?Οσο μια βδομαδα σε νησι του Αιγαιου.
Ξυπνα μαλακα Ελληνα!!!
πω πω, μπραβο =D>=D>
γαματη πολη
να γινει sticky παρακαλω.!
παρε αυτοκινητο.
απλα να προσεχεις στους δρομους γιατι ειναι γεματοι στροφες
α, και να προσεχεις το χαρτη μη βγεις σε κανα αλλο χωριο αποτι θελεις
Από αυτό το σ/κ μέχρι γύρω στις 20 αυγούστου, Ποσείδι κ δουλειά.
Το σ/κ που πέρασε, λένε πως το καμπινγκ του ΑΠΘ, είχε γύρω στα 10.000 ρεμάλια…εγώ λέω πως ήταν αρκετοί παραπάνω…άμα ήταν κανείς εκεί θα καταλάβει
:lol: επρεπε να ερθεις λιγο νωριτερα ρε Γιαννη,κριμα
Θα πας εκει που καθεσαι μεσα στην πισινα και πινεις τη μπυριτσα σου στο μπαρ;Αχχ!
Κι εγω θελω κουβαδακια και μπουγελοφατσεεεες!!!Τα σπανε!:yahoo:
ολοι Παρο ρε 8)
Η Σκοπελος ειναι πανεμορφη!Ωστε ειναι τοσο ακριβη τελικα η Σκιαθος ε;Ελεος:?
:?
Για προτεινετε κατι κοντινο,μικρο,ομορφο και φτηνο
Για πείτε τίποτα για Κύθηρα. Παραλίες τιμές κλπ
Πολυ ομορφα τα Κυθηρα αλλα ακριβα!Ειχα παει πριν 3 χρονια και ειχαμε βρει σπιτι σε καλη τιμη στην Αγια Πελαγια και ειχε και θαλασσα διπλα.Οι παραλιες ειναι ολες πεντακαθαρες,αυτο το πρασινο εξωτικο χρωμα και με αμμουδια.Αχχ… Απο τοτε πανε καθε χρονο οι γονεις μου εκει
Εγώ άκουσα και το απίστευτο για 17 χιλιάρικα. Δεν ξέρω που βρίσκεται η αλήθεια (εκεί έξω) αλλά σίγουρα είχε πολύ παραπάνω κόσμο από το αντίστοιχο σουκού πέρυσι.
μια απο τα ιδια,αλλα Πειραια
Μετά από 2 καλοκαίρια που πέρασα στην Τσεχία και γενικότερα μετά από κάμποσα ταξίδια όξω, είπα φέτος να κάνω τις διακοπές μου εδώ με την κοπέλα μου.
Κοίταξα τιμές ξενοδοχείων… fuck!
Του χρόνου πάλι έξω σίγουρα.
donkey island,αντισκηνο και καθαρισες απο καθε αποψη8)
αυτά είναι για τους χίππηδες. Εγώ είμαι κονιόρδος. :blues:
:hippy:
Εγώ φεύγω για Χίο το Σάββατο. Για πείτε άποψη. Έχει καμιά ωραία παραλία; κανένα καλό μέρος για φαγητό, ποτό, κλπ.
Οταν δεν παιζουμε live με τη μπαντα,καμια Χαλκιδικη,γιατι σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει ως γνωστον.8)
αυριο την κανω για 3-4 μερες στο ματι…
και τελος του μηνα φευγω για ιο μεχρι τα τελη αυγουστου…
Μάτι, Ιός έχεις ένα θέμα με τη βιολογία και την Ιατρική. Μπορείς επίσης να πας σε κάποιο πόδι της Χαλκιδικής ή της Πελοποννήσου 8)
Aσε ρε…
Εντιτ: Κλαιω με το απο πανω