Διακοπές!

Ξερει κανενας τι παιζει ελαφονησσο? καταρχας εχει μερος για ελευθερο καμπινγκ η εστω μερος για οργανομενο? τι λεει σαν νησι? α και απο κοσμο! σας επρηξα:oops:

Και τον χειμώνα ξέρεις…Πίνδος! Η ραχοκοκαλιά της Ελλάδας.

Γιατι κοιτας σε ξενοδοχεια; Τα δωματια συμφερουν πιο πολυ.Εγω βρηκα δικλινο με 40 ευρω φετος.Εχουν πεσει οι τιμες συγκριτικα με αλλες χρονιες…:wink:

+1

Πέρσι αμοργό κι εμείς τόσο είχαμε πληρώσει

Κατα τ’ άλλα οι διακοπές είναι ίσως το μόνο πράμα στο οποίο παίρνω το μέρος των λουλουδόπαιδων :hippy: Camping κι ας είμεθα χιπιζ

μοναχα να κανετε καμπιν, οχι σαν κατι γυφτους που κοιμουνται στη μεση της πλατειας

μελεταω ελευθερο καμπ σε αγκιστρι (κουφοντινας σταιλ:p)
εχει κανενας καμια πληροφορια???
σε κατι αλλα φορουμ που μπηκα μονο βριζονται και πανε σε δωματια…:?

“Διακοπές στην εξωτική Αθήνα - Διαμονή και σίτιση πληρωμένα”

εγω Χανια λογικα… λεμε με την παρεα μου για Αγια Ρουμελη αυτο το Σαβ/κο για καμπινγκ… για να δουμε… θα βρουμε???

Πριν λίγες μέρες Ηράκλειο-Χανιά για 4 μέρες και τον Αύγουστο Κύθνο για καμιά βδομάδα-10 μέρες.
Μετά βλέπουμε.

www.e-camping.gr μπες στο φορουμ ολο και κατι λεει νομιζω

Αυριο Αμοργος(καμπινγκ) μετα Κρητη λιγο στον Αγιο Νικολα και μετα ελευθερο Χρυση…Και μετα 15Αυγουστο στη θρυλικη Αρκαδια για πανηγυρια με γουρουνοπουλες…

Βαριέμαι και σε λίγο θα φύγω από Αθήνα!Είπα να κάνω ένα thread για να χαιρετάμε όσοι φεύγουμεγια διακοπές (πόση βαρεμάρα…)!
Θα πάω Ναύπακτο 5-6 μέρες και μετά στο χωριό μου που είναι ορεινό,Internet δεν υπάρχει(και ελπίζω να μην υπάρξει),άρα post μου πριν τις 26 Αυγούστου δεν θα ξαναδείτε.Θα σας λείψω το ξέρω.:pΝα μου στέλνετε pm με vinyl rips(@awake :wink:) και ότι άλλα ωραία βρίσκετε.Α!Και μην ποστάρετε πολλά για το νέο Maiden όταν κυκλοφορήσει(το ξέρω πως δεν παίζει,θα χάσω και τα βρισίδια,αγαπητοί moderators σβήστε τα τέλη αυγούστου να προλάβω να γελάσω :roll:).Αυτά!Καλές διακοπες!

:lol::lol::lol: Καλες διακοπες βρε!!! Καλα να περασεις!!:wink::wink:

Καλά να περάσεις hopeto!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8ewL5mqMefg :smiley: :smiley: :smiley:

Eυχαριστώ παιδιά!!!Το τραγούδι είναι ύμνος έτσι?

Υπερκλασσικό!!! :smiley: :smiley:

καλές διακοπές ! ποιον θα έχω τώρα να μου δίνει συγχαρητήρια για τους μπλουζ δισκους που ακούω ??? :frowning:

χοπυ καλα να περασεις φιλε κ απο σεπτεμβρη εδω θαμαστε να λεμε για τρελα βινυλ ριπς :stuck_out_tongue:

κανε μια βουτια κ για μας :smiley:

Καλή ξεκούραση Hopeto και με το καλό να επιστρέψεις.

Το Σαβ/κο την κάνουμε για Ικαρία, δίχως να χουμε μιλήσει καθόλου για το καθετί.8O
Οποιος / α έχει πάει ας γράψει 2 λογάκια.

Γύρισα από τετραήμερο στο άγιο όρος

ΟΜΓ