βοηθειά μας…
για πες
Αύριο αναχώρηση για Αρμενιστή στο δεύτερο πόδι στη Χαλκιδική. Πραγματικά, έτσι και δε βρούμε χώρο, θα ξενερώσω πέρα από κάθε φαντασία.
Νταξει δεν είναι όλοι οι μοναχοί μες στα φράγκα κλπ, φυσικά σκάγανε κάτι τύποι με κάτι Toyota Hilux ή βγάζανε 500ευρα και πληρώνανε στο μανάβικο ή ιστορίες για ηγούμενους που βγαίνανε με τζινάκι θεσσαλονίκη κλπ.
Οι υπόλοιποι τρελαμένοι, αλλά κάθε λογής άνθρωπος. Έπεσα δηλαδή σε φασίστα που μου λεγε ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, ο μέγας αλέξανδρος ήταν απεσταλμένος του θεού ώστε να εκπολιτίσει τους άλλους λαούς για να δεχθούν μέσα από τη μαγεία των ελληνικών το μεγαλείο του θεού κοκ. Κι έπεσα και σε καλούς ανθρωπάκους, θρήσκους μεν αλλά που δεν ενοχλούσαν και ήταν μέσα στο χαμόγελο. Πολύ λίγοι αυτοί. Άλλος μου λεγε ότι η επιτυχία μου στις πανελλήνιες δεν ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου αλλά είμαι ευλογημένος από την παναγία. Και τέλος, ένας μοναχός με κορνίζα bob marley στο κελί του και βιβλίο του τσε, σύχναζε πλατεία εξαρχείων λέει παλιά αλλά ο τύπος ήταν γκάου. Είχε για κατοικίδια εκτός από φίδια, γατιά κλπ και δύο ΘΗΛΥΚΕΣ (!) κατσαρίδες.
Τελευταία μέρα πάντως είχα τρελαθεί, ήθελα να πέσω από τον γκρεμό. Τρελοκομείο σκέτο
α, γιατί έτσι που το 'πες νόμιζα ότι γούσταρες λόγω τοποθεσίας/ηρεμίας/whatevs
να μη πάμε δηλαδή?
να πας αλλά προετοιμασμένος και όχι με παρέα θρήσκων. εγώ τρελάθηκα λίγο λόγω του ότι δεν είχα άτομο να επικοινωνήσω και να του πω πόσο γελοία ήταν τα όσα άκουγα. επίσης είχαμε κονέ με καλόγερους συγκεκριμένους κια μας μιλάγανε για τρίωρα που δε θα γίνει αν δεν ψαχτείς να το κάνεις
o vedder βρήκε το δρόμο του Θεού εκεί πάνω. Αφού τον έχει ευλογήσει και η Μητέρα του Μεγάλου, τυχερός βρε!Πρέπει να σου ετοιμάζουν κελί να σε περιμένει:p:p
Ελα ρε, πάω κι εγώ σε 2 μέρες. 8)
Δεν παιζει να μη βρεις! Αρμενιστής εγγύηση για γαμάτες διακοπές!
Παίζει να παω θεσσαλονίκη για καμια βδομαδα αλλιως πουθενα.
Αμοργό πέρσι πήγα με 2 διαφορετικές παρέες και όλα τα άτομα και των 2 παρέων την ερωτευτηκαμε.
Για το camping της, χωρίς να είναι και το καλύτερο που’ χω πάει (είχε κοινές τουαλέτες για τα 2 φύλα, και μας έπιασαν καμια 10αρια φορες οι φιλενάδες να χέζουμε) είναι αξιοπρεπές μπορώ να πω (βέβαια δε ξέρω τον Αυγουστο τη κατάσταση επικρατεί.)
Συμβουλή. Μη μείνετε στην Αιγιάλη μόνο. Νοικιάστε αμάξι και πάτε μια μέρα και σε καμιά άλλη παραλία, και ειδικά στην Αγια Αννα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παραλία για τρελες (ψηλες) βουτιες.
Εγω φέτος τίμησα,
Σεριφο. Αψογο κυκλαδιτικο νησι. Ωραιες παραλιες, ωραια χωρα, το καλυτερο camping που χω δει. Ερωτας και το νησι αυτό. Αρκετο κρυο τα βραδια. Μου εκανε εντυπωση που δεν ειδα καμια απολυτως οργανωμενη παραλια. Αυτα ειναι.
Ελαφονησο. Μαγικες οι 2 παραλίες του Σιμου. Καταγάλανες με ασπρη αμμο και ίχνος πέτραδακίου μέσα. Εβγαζαν κατι απο καραιβικη (κατι ομως. Μη το γαμησουμε κιολας). Το camping ομως μπουρδελο τρελο.
Τωρα ειμαι Αιγινα που χω σπιτι. Θα πεταχτω και κανα αγκιστρι οπως το κοβω
Wtf. Ποιος είσαι.
Κανεις πλάκα τώρα.
ΠΕΣΙΜΟ.
αχαχαχ αντέ ρε!! Ο θα με δείρει ο σάμαν.
Πέρα από τη πλάκα πάντως, κάπου θα σε’ χω δει (narco). Δε παίζει.
Πάω παραλία τώρα σι γιουυυυ
Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα για Αμοργό!! Φοβερο το ηλιοβασίλεμα στην Αιγιάλη, πατάει κάτω κατα την άποψη μου κάποια πιο φημισμένα…
Για παραλία εκτός από Αγία Άννα, με εντυπωσίασε και ο Μούρος λόγω ενός μικρού κολπίσκου με σπηλιές στο τέρμα της παραλίας.
Πάρτε και κάνα ρούχο για το βράδυ, πέρυσι έκανε απίστευτο κρύο. Πήγα να το παίξω μάγκας και υπέφερα:p
Φέτος που θα πάω Αστυπάλαια θα πρέπει να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να μην κατέβω όταν τον πλοίο φτάσει Αμοργό…:roll:
Α και αν έχει κανείς κάνα hint για Αστυπάλαια είναι ευπρόσδεκτο.
Άντε μια εβδομάδα έμεινε…και την άλλη Παρασκευή…Σέρρες:):!:
Αστυπάλαια, στους μύλους δίπλα, έχει ένα τρελό γαλακτομπούρεκο και στον δρόμο μέσα, εκεί που βλέπει θάλασσα, έχει τρελό γλυκατζίδικο γενικά…
κατά τα άλλα μικρό νησί με περιορισμένα πράγματα να κάνει κανείς.
παραλια λαρισας που ειμαι αυτη τη στιγμη, βλεπω πρωταθλημα τσεχοσλόβακιας, ΜΕΓΑΛΑ ταλεντα 8)
και νταξει μετα απο μια βδομαδα σκιαθο για δευτερη συνεχομενη χρονια για πρωταθλημα σουηδιας\δανιας\ολλανδιας, καλοκαιρινη ελλαδα (η ξανθιες τουριστριες καλυτερα) ftw γενικα :D:D:D:D
παιζουμε μπαλα φετος
Έλα μωρή γαμιόλα Σωτηρίτσα!
αγιόκαμπος - σωτηριτσα - βελίκα ftw
αλλά μεγάλη μπάλα παίζεται και λίγο πιο πάνω. (παντελεήμονα, λεπτοκαρυά κτλ.)