Διακοπές!

3 βδομάδες Αμερική, από βδομάδα στα Highlands της Αρκαδίας και από 12 Αυγούστου Ικαρία.

Aμοργος εχει γινει φουλ τρεντυ εναλλακτικος προορισμος αλλα οντως ειναι πανεμορφα.Εκτος του καμπινγκ βεβαια στο οποιο δεν προκειται να ξαναπατησω…Η συμπεριφορα των ιδιοκτητων ειναι οτι χειροτερο…Για Αυγουστο λεγεται οτι ο ‘‘σεκιουριτι’’ δεν ειναι ο κλασικος γερος αλλα φασιστοειδες…

Αστυπαλαια φοβερο νησι για ηρεμια…Παραλιες οχι τιποτα το πολυ σπουδαιο αλλα με κατακαθαρα νερα,ωραια χωρα,ομορφα μαγαζακια κλπ…Λεει να πας μεγαλη παρεα…Εμεις ειχαμε παει 20 Ιουλιου στο καμπινγκ και την περασαμε φινα.Δεν ειχε πολυ κοσμο και ετσι το φτωχο-απο αποψη παροχων- αλλα πολυ φιλοξενο καμπινγκ ηταν μια χαρα…Το μπαρακι και η ταβερνα του τελειες…Γενικα ολα μια χαρα…Μου χουν μεινει αυτες οι διακοπες…

Σεριφο επισης γουσταρω τρελα…Το καμπινγκ ηταν γενικα οκ ας πουμε αλλα οι παραλιες της ηταν το κατι αλλο…Μηδεν αξιοποιηση για κυκλαδες,τελειες ακτες,τελεια νερα…:smiley:

Η αλήθεια είναι ότι από πέρισυ (που πήγα κι εγώ) ακούω τους πάντες να μιλούν γι’ αυτήν, ίσως όχι αδικαιολόγητα. Ωστόσο όντως ήταν η χαρά του τζιβάτου.

Σέριφο μη τα ξαναλέω. Όντως σου βγάζει κάτι το πολύ όμορφο.

Για δώστε καμιά περιγραφή ρε παίδες.Παίζει να πάω.
Πάνω κάτω την ίδια ημερομηνία με freedom!!

Ναυάγιο οριστικό. :cry:
Ακόμη και οι μέτοχοι στον Παναθηναϊκό θα έβρισκαν λύση αμέσως.
Απλά θα μείνει απωθημένο.

Floydized, freedom να πάτε και να περάσετε γαμάτα.

Μόλις γύρισα με τα εισητήρια απ’ το πρακτορείο :stuck_out_tongue: Φεύγω 11/8 βράδυ

Για που με το καλό freedom?? :slight_smile:

Ικαρία, δες ένα ποστ πιο πάνω :stuck_out_tongue:

Εεεε δεν είδα ποστ σου σ’αυτή τη σελίδα και βαρέθηκα να πάω μια πίσω!!! Καλά να περάσεις. Ήταν να πάω και γω σε 3 μέρες για κάτι live πιο πολύ αλλά δεν βολεύαν για κανένα λόγο τα πλοία από Καβάλα :confused:

Θα παω για πρωτη φορα Αμοργο για μια εβδομαδα, 14-21 Αυγουστου.

Καποια απο τα παιδια παραπανω που εγραψαν για Αμοργο ας δωσουν περισσοτερες πληροφοριες pls.

Παραλιες (οργανωμενες εχει?), φαγητο (νομιζω εχει χωριουδακια με καλα κρεατα), κοσμος (εχουμε και εναν trendy στην παρεα:)) κλπ…

Εχουμε κλεισει σε δωματια στον Αγ.Παυλο, 5χλμ νομιζω απο Αιγιαλη

3+σήμερα:):!:

Γω γυρισα εχτες απο 8ημερο στην Παρο. Ειχαμε παει και περυσι με ενα φιλο μου για camping και μας αρεσε πολυ το μερος οποτε ειπαμε να ξαναπαμε φετος με αλλους 2 κολλητους μας.
Μια χαρα περασαμε. Πολυ ζεστη, αν και καποιες μερες παλευοταν γιατι ειχα βαλει λιγο αερα, πολυ μουσικη/χορος (στο Punda beach γινοτανε πανζουρλισμος), κοσμος, ατελειωτοι τουριστες και κυριως τουριστριες… ειδικα Γαλλιδουλες που τις αγαπαω :oops:.

Το προσωπικο στο camping (στο Santa Maria μεναμε) πολυ ενταξει… εκανα τη μαλακια και ξεχασα ταυτοτητα και διπλωμα στην Αθηνα πανω στον πανικο αλλα εκαναν τα στραβα ματια και τη βολεψαν την κρατηση μου. Μετα απο ενα μεθυσι, μου εβαλαν κατι φιλοι μου στοιχημα να πεσω στην πισινα οταν ηταν ακομα κλειστη με τα ρουχα και επεσα, μας επιασε ο σεκιουριτας και αρχισε να κατσαδιαζει και εσκασε μυτη ενας υπευθυνος και γελαγε και επεσε και αυτος μεσα! Πολυ γελιο.

Μονα αρνητικα οι σχετικα ψηλες τιμες που σε σχεση με περυσι τουλαχιστον ειχαν ακριβηνει σχεδον τα παντα, και το καψιμο μου απο τον ηλιο… Καθε καλοκαιρι το ιδιο βιολι εχουμε. Καιγομαι ακομα και πατω απο την ομπρελα… Επισης εχω μαυρισει τοσο πολυ που ανετα περναω για Ινδος. :frowning:

Σε ποια πισινα επεσες:lol::lol:?

του camping :stuck_out_tongue:

Και τελικά πάω Χανιά.:smiley:

θα βρω και Βακιλο (L)

Θα πας και στο φεστιβάλ;:):!:

Γεια σε ολους παιδες!!!Ελπιζω οσοι πηγατε διακοπες να περασατε υπεροχα :wink:

Εγω γυρισα απο το Φαναρι(Κομοτηνης) και πραγματικα περασα υπεροχα!!!Με τπτ δεν περιμενα αυτο που βρηκα εκει!!!Απο που να το πιασω και που να τ’αφησω…Παραλιες πραγματικες τελειες…αμμος,καθαρα νερα και πολυ καλα οργανωμενες!!!Τα Beach bar που ηταν σε εκεινες τις παραλιες παρα πολυ καλα και ειχαν και λογικες τιμες(για τις ξαπλωστρες τους δεν υπηρχε χρεωση μονο τον καφε που επαιρνες ετσι και αλλιως…).Προτεινω σε οσους πανε εκει να επισκεφτουν οπωσδηποτε τα beach bar Delmar,Hacienda και Coogee ειτε πρωι ειτε βραδυ(ειδικα το delmar βραδυ ειναι απιστευτα!!!)

Το προτεινω σε οποιον θελει να παει να μην το σκεφτεται θα περασε τελεια!!Πιστυω οτι τα παιδια απο ξανθη και κομοτηνη θα τα ξερουν και καλυτερα απο μενα!!

Hacienda έλιωνα πέρσυ που ήμουν φαντάρος Κομοτηνή!!! Τα σπάει

Αμοργος αποτελει προσωπικο ερωτα ! Εχω παει 3 φορες νμζ.
Eγω προτιμω το camping στη Αιγιαλη.
Φαγητο πολυ καλο, ειδικα στη Χωρα.
Κοσμος ψιλο οτι ναναι. Κυριως χαλαρες καταστασεις κ ηρεμια. Μη φανταστεις κλαμπαρες…κλπ
Παραλιες πολυ ωραιες! Προτινω τον Μυρτο με τις σπηλιες του κ γενικα Αγ Αννα
Αν θες αλλα ινφο πμ

Βαρκελώνη στις 9 για πέντε μέρες και στα καπάκια σκόπελο. Τα εισιτήρια μας ξεκώλιασαν λίγο αλλά χαλάλι