σε κανα 2 ωριτσες την κανω για το χωριο μου.το ξερω θα σας λειψω αλλα θα τα ξαναπουμε απο βδομαδα παλι.καλα να περνατε:)
άντε με το καλό ! 8)
ευχαριστω δασκαλε!ειδες στο τι φαγατε σημερα ποιο ηταν το μεσημεριανο μου?
Σε λίγο την κάνω για Ίο, τα λέμε σε καμιά βδομάδα!
Άντε καλά να περάσω 8)
αυρίο την κάνω για τριήμερο σπετσες και δευτέρα πάω ελαφόνησο άγνωστο για πόσες μέρες. Πιο πριν είχα παει 8 μερούλες μύκονο και ενα 3ημέρο στο εξωτικό μάτι που όμως ήταν όμορφα γιατί είχε φουσκωτό ένας φίλος και πηγαίναμε βολτούλες. Γενικά φέτος όπου μου λένε πάω γιατί δεν παίζουν τρελά λεφτά και παρόλο που οι διακοπές αυτές φαίνονται ακριβές μου έχουνε βγει καλά γιατί μένω πάντα σε σπίτια φίλων και δεν έχω δώσει τπτ σε ξενοδοχεία. Πήγα και ένα βέλγιο για φεστιβάλ αν μετράει για διακοπές. Φέτος προσπαθώ να πάω όπου μπορώ γιατί πέρισυ την έβγαλα αθηνα όλο το καλοκαίρι
Μεθαύριο φεύγω για Μολάους μαζί με τον κολλητό μου και την αδερφή του
σ’ ενα άλλο θρεντ σου απάντησα σχετικά με το πως πας μολάους που ρώταγες
ναι το είδα thanks a lot! 8)
έκλεισα και τα εισιτηρια για να πάω και να γυρίσω. 50 ευρώ τα δύο.Πάντως υπάρχει τελικά κτελ που πηγαίνει απευθείας Μολάους και χωρίς στάση σε άλλο χωριό.
Aντε? Περίεργο μου φαίνεται
Ναι υπάρχει τελικά
Ήρθε η ώρα…φεύγω…Σέρρες σας έρχομαι:)
Πρωι πρωι (σε κανα 8ωρο πειτε) την κανω και εγω. Προς Ευβοια μερια! Καλα να περνατε εσεις που θα βραζετε Αθηνα/Θεσσαλονικη/οπου αλλου μενετε…
15 περιπου την κανω και εγω για χωριο(Κρεστενα κοντα στον Πυργο Ηλειας) για 15 μερουλες περιπου…
8)
Μόλις χώθηκα στο ξενοδοχείο βαρκελώνη και έχω να πω ότι αγαπώ τιθ ιθπανίζεθ
Για Κεφαλονιά που πήγα έχω να πω τα εξής: Πανέμορφο και καταπράσινο πραγματικά νησί, πιο ακατέργαστο και άγριο από Λευκάδα κ Κέρκυρα, τίγκα σε κότερο-ιστιοφόρο-θαλαμηγό του κάθε από τύχη νεόπλουτου και στα αγγλάκια που ακόμα ψάχνουν για τον Κορέλι στις βραχώδεις παραλίες του νησιού. Με μπέρδεψαν οι Κεφαλονίτες, μέχρι την τελευταία μέρα μου φαινόταν πως ήθελαν με κάθε τρόπο να μας φάνε φράγκα (λάθος στην πρόσθεση στις διάφορες αγορές, στάνταρ ταρίφες για μεταφορά στα ταξί, αρκετοί από αυτούς αγενείς, λες και δεν ήθελαν τουρισμό) αλλά τελικά μας εξυπηρέτησαν και μας βοήθησαν πολύ όταν παρουσιάστηκε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και όταν κοντέψαμε να χάσουμε το λεωφορείο της επιστροφής.
+: Πανέμορφα φυσικά τοπία, σπήλαια, απομονωμένες παραλίες (όλες με πέτρα), διαδρομές μέσα στο δάσος, απόμερα λιμανάκια και η πιο όμορφη παραλία που έχω πάει, αυτή του Μύρτου. Τα διάφορα μέρη, ακόμα και τα πιο πολυσύχναστα, διατηρούν ακόμα το μη-τουριστικό χαρακτήρα τους και εμένα μου άρεσε πολύ. Αξίζει και μια επίσκεψη στην πανέμορφη Ιθάκη. Επίσης λάτρεψα το κλίμα του νησιού, καθώς το βράδυ είχε φοβερή δροσιά.
-: Αρκετά ακριβό νησί, μπορείς όμως να την βγάλεις και κάπως φθηνότερα, αν δεν βρεθείς στο Right Place στη Wrong Time. Θέλει οπωσδήποτε αυτοκίνητο, γιατί τα ΚΤΕΛ είναι απαράδεκτα οργανωμένα και δεν μπορείς με τίποτα να γυρίσεις έτσι το νησί. Το οδικό δίκτυο είναι κακό.
Εν τέλει θα το σύστηνα για κάμπινγκ και σε αυτούς που δεν τους νοιάζει η νυχτερινή διασκέδαση (αν κ δεν ξέρω τι παίζει στο Αργοστόλι) και οι οργανωμένες παραλίες, ενώ είναι πολύ ωραίο μέρος για ζευγάρια και για ήσυχες οικογενειακές διακοπές. Το νησί αξίζει (και για οικονομικούς λόγους) και εκτός τουριστικής σαιζόν. Όποιος θέλει πληροφορίες ας pm me
Τέρμα οι διακοπές και για φέτος
καπου εκει θα ειναι και μια γνωστη μου
(στον πυργο αλλα δεν θυμαμια το ονομα του χωριου)
σιγά το νέο ρε asyftaos… όλη η Αθήνα είναι από τον Πύργο και την Κρήτη να πούμε
και απο κεφαλλονιτες, ενω η πατρα ειναι γεματοι ανθρωπους απο τα χωρια της πελλοπονησου
Τελευταίος σταθμός η Ικαρία από σήμερα το βράδυ (αύριο ξημέρωμα πιο συγκεκριμένα), γεμάτο από εμπειρίες/αναμνήσεις/γνωριμίες και αυτό το καλοκαίρι, άντε και του χρόνου
σε λίγη ώρα την κάνω για καμπινγκ του πηλίου ! καλή αντάμωση τη δευτέρα !