Διακοπές!

Nαι η εικόνα μήπως είναι λίγο φότοσοπ όμως?

Παίζει και να είναι επεξεργασμένη, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Χρώμα σαν πισίνας σε πολλές παραλίας

Αυτη η φωτογραφια ειναι σαν να αδειασαν στην θαλασσα χιλιαδες τονους γαλαζιας μπογιας ρε ! :smiley:

Αρειανός είμαι ρε, δεν υπερβάλω ποτέ :stuck_out_tongue:

+

+

+
άπειρες ποσότητες ρακής ψημένης
+
φιλόξενοι και γαμάτοι άνθρωποι
+
ν παράμετροι

=

ΑΜΟΡΓΟΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παω συντομα…

Τί ομορφιές είναι αυτές;! Στο πλοίο για Πειραιά γνώρισα κάτι παιδιά που είχαν πάει Αμοργό και ήταν ενθουσιασμένοι. Σε σημείο που ζήλεψα :stuck_out_tongue: ωραία φάση μου ακούστηκε γενικώς. Μ’ έχει ψήσει άγρια. απ’ του χρόνου.

Γενικά μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Θα μπορούσα να ποστάρω 5 σελίδες.

Τρομερές ομορφιές, νησί για όλα τα γούστα, απίστευτη χώρα (σε αντίθεση με άλλες κυκλαδίτικες), μη στημένη διασκέδαση, ξεκούραση, όσος τουρισμός πρέπει για να μη νιώθεις ζώο όπου πας, άψογο φαγητό (καλά αυτό παίζει παντού λίγο πολύ), πανηγύρια με ρακή και θαλασσινό φαϊ, τιμές νορμάλ, κλπ. κλπ.

Όταν πάτε με το καλό πείτε να σας ρίξω κανα έξτρα τιπ γιατί θα τα χω φρέσκα.

Ωραιος ο Red Rum. Χθες γυρισα απο Αμοργο. Πηγα για 7 μερες και την λατρεψα. Μαγικο νησι. Οι καλυτερες διακοπες που εχω κανει.

Ρε ειλικρινά δεν έχω ακούσει άτομο (κι εγώ μέσα σ’ αυτούς) που να έχει πάει αμοργό και να μην έχει περάσει καλά. Αυτά είναι

γύρισα από τις παραλίες για μια ώρα ίσα-ίσα να διαβάσω θρεντ νέου μέηντεν και να την ξανακάνω. :blues:

:lol: Πες μας όμως και σε ποια ΣΛΑΤΖ μέρη διακοπεύεις ρε.

προς το παρόν στον εξωτικό κάλαμο αττικής. Από βδομάδα Βραχάτι Κορινθίας.

Εγκρίνουμε Βραχάτι.:thumbup: (για κάλαμο δε ξέρω)

Κορινθιοι κρυψτε τις κορασιδες σας , ερχεται ο bleeding και ειναι διψασμενος για σλατζ σεξ 8)

Τρελή πόλη η μπάρτσα. Έχουμε δει 3-4 καταδιώξεις, άπειρα άτομα να μας ρωτάνε για μπάφο (οκ), ντιλ μπροστά μας, άτομο να ρουφάει κόκα από τις χαραμάδες σ’ ένα σοκάκι και μια πουτάνα μου κλεψε 30 ευρώ.
Από αύριο αθηνούλα

χτες γύρισα από τον Αη-Γιάννη Πηλίου . συμπαθητικό μέρος , με όμορφες και καθαρές παραλίες . είναι καλή φάση για παρέα που θέλει να αποδράσει για 3-4 μέρες και οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα . αυτοκίνητο δν χρειάζεται , όλα με τα πόδια τα γυρίσαμε . αναλογία σε οικογένειες - νέο κόσμο είναι καλή . έμεινα στο καμπινγκ , το οποίο κάθε χρόνο βελτιώνεται όλο κ περισσότερο . η πλάκα είναι η πιο όμορφη παραλία της περιοχής , έρχονται φωτο σε μερικές μέρες . :wink:

Σου είπε για φουλ πρόγραμμα και σου κανε τα μισά?:stuck_out_tongue:

μαπα ταξιδι,αυτα τα βλεπεις και ομονοια

Επιτέλους σπίτι μετά απο 15 μέρες Κύθνο.3η χρονιά που πάω,αυτές τις παραλίες δεν τις αλλάζω με τίποτα.

Κολώνα:

Απόκρουση:

Σιμουσι - Γαιδουρόμαντρα:

Ξερό νησί(τα μόνα δέντρα που έχει είναι συκιές και τα αλμυρίκια στις παραλίες) αλλά είναι πανέμορφο το άτιμο.Η Χώρα είναι πολύ γραφική,όπως επίσης και η Δρυοπίδα("πρωτεύουσα του νησιού) και αξίζει το περπάτημα που ρίχνεις.

Φθηνό νησί(σχετικά) και είναι ότι πρέπει για ξεκούραση.
Το μόνο άσχημο είναι ότι μερικές παραλίες δεν είναι εύκολα προσβάσιμες,παρά μόνο με 4x4 ή από τη θάλασσα.Αυτές αξίζουν περισσότερο όμως.