πω, πράγματι ωραίο νησί. ο ορισμός της ξεραίλας βέβαια. λιγότερο πράσινο δεν έχω δει σε νησί.
Μουφα και ψιλοβαρετη η Σκιαθος,για 18χρονα που ακουνε Χατζηγιαννη και ΠΑΠΑΡΑΑΜΕΡΙΚΑΝΟ.Μην πατε.
Αμοργο οσοι εχουν παει μου χουν πει τα καλυτερα,και γω ο μαλακας πηγα Σκιαθο.
Παρ’τα μαλακα.Του χρονου Αμοργο.
Αμοργό και γω γαμώ ακούω τα καλύτερα! Το ψήνω για του χρόνου άσχημα!
Σχετικά με το θέμα της ξεραΐλας υπάρχει ίσως το καλύτερο νησί της Ελλάδας, η Σαμοθράκη. Είχα την τύχη να πάω πριν 8 χρόνια και είχα πει οτι κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξαναπάω, ελπίζω να είναι σύντομα γιατί είναι και μακριά γαμώτο!
Γαμαει η Σαμοθρακη,απεναντι απ’τη πατριδα!
χαχαχα.
μεγαλα ονοματα φετος στο βραχατι. αυριο παω και εγω εκει
E νταξει δεν ανέφερα τα αξιοθέατα κλπ
Αλλά αυτά συνέβαιναν σε σχετικά τουριστικούς δρόμους
Kαλά nightlife δεν έκανες?? Τα πιο σημαντικά δε λες
Σε κλαμπς κλπ δεν πήγα λόγω παρέας. Σε μπαράκια όμως φυσικά κάθε βράδυ.
Αυτό εννόω ρε!
Είχε ωραία μαγαζιά/μπαράκια??
Εχω πάει βαρκελώνη μικρός με γονείς και δεν μπορεσα να δω τον τροπο διασκεδασης των καταλανών.
Γι’ αυτό και θέλω να ξαναπάω με παρέα συνδιαζοντας τη με κανα λαιβ (κι επειδή είναι πανέμορφη φυσικά)
OXI ! Και αλλος Βαρκελωνιστης στην Πατρα.
Από μπαράκια είχε κάποια πολύ όμορφα. Βέβαια 1000 φορές της αθήνας για μενα, αλλά σίγουρα είναι άστοχη σύγκριση γιατί της αθήνας τα χω ψάξει καιρό μέχρι να καταλήξω σε κάποια ενώ εκεί 5 μέρες όλες κι όλες βγήκα. Γενικά σαν πόλη παρόλο που είναι πολύ όμορφη σε πολλά σημεία, πολύ κοντά σε αυτά ασχημαίνει απότομα. Αν πας με παρέα που χει όρεξη πάντως απίθανο να μην περάσεις καλά.
Στα αρνητικά περιλαμβάνεται επίσης το ΑΘΛΙΟ και καυτό μετρό, οι πορτοφολάδες, οι γενικά περίεργες φάτσες, οι σπαστικοί άγγλοι κοκ τουρίστες και οι μπάτσοι (πολύ χειρότεροι απ’ τους δικούς μας, όχι απ΄την άποψη του ρίχνω ξύλο αλλά απ’ την άποψη της ρεμαλιάς και της αδιαφορίας).
Επίσης αν πας μην πέσεις στην παγίδα του να βγαίνεις κάθε μέρα στη La Ramblas ξέρω γω γιατί τότε το πράμα χαλάει. Ψάξου πριν πας για μπαράκια
Αν θες λαϊβ πάντως είχε 20 του μήνα maiden Final Frontier tour. χαχαχ
Για να πάρεις μια γεύση απ’ τις ομορφιές της αν δεν τις θυμάσαι (γιατί πολύ κράξιμο της έριξα :p):
όχι ρε τις θυμάμαι ανεξήτιλα τις ομορφιές της ρε. Την έχω βάλει στις αγαπημένες πόλεις που’ χω επισκευθεί. Είχα πάει το 2001 ή 2002 τότε με τον παναθηναικο στο 3-1, με τον πατερα μου. Θυμαμαι αρκετα πραματα, αλλά μόνο τουριστικου/καλλιτεχνικού/πολιτιστικου ενδιαφέροντος.
χαχαχ deathster τώρα το’ δα.! Ισχύει ότι έχει γίνει μόδα. Παίρνω πόντους λόγω παναθηναικού?
Ε νταξει δεν πιστεύω ότι αξίζει να πας για τη νυχτερινή ζωή της μόνο. πήγαινε σε καμιά άλλη που δεν έχεις δει καλύτερα.
Πέρα απ’ τα αξιοθέατα πάντως πιστεύω πως καθαρά σαν πόλη είναι λίγο υπερεκτιμημένη. Στο κέντρο έχει δυο τρεις κεντρικούς δρόμους πανέμορφους με μαγαζιά και ωραίο κόσμο και άμα στρίψεις δυο στενά μέσα παρακαλάς να φύγεις με μόνη απώλεια το πορτοφόλι σου
παίζει αυτό.
εγω δεν ακουω χατζηγιαννη (μαρεσει το ΠΑΠΑΡΑΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ομως :p)
περα απ τη πλακα επειδη πηγα παλι φετος σκιαθο για μια βδομαδα, το νησι το λατρευω , αλλα σιγουρα αν δεν σαρεσουν οι τρεντοκαταστασεις (που με τετοια παρεα ημανε) τα μπιτς μπαρς με greek summer hits 2010 στη διαπασων, ο (παρα) πολυς κοσμος και θες πιο ηρεμα πραματα (και για να λες αμοργο, μαλλον τετοιο θες) λογικο ειναι να μην σαρεσει…
πλεον η σκιαθος παει να γινει μυκονος σε κοσμοπολισια (sic)
παντως αλλα πραματα μπορει, αλλα βαρετη δεν ειναι με τιποτα
(και περα απο αυτα σαν νησι ειναι πανεμορφο)
Μπράβο ρε νεκρο, μου λειψε απίστευτα η Σαμοθράκη.
Βάθρες και γαμώ τις …σας8)
μάλλον άλλη πόλη είδες, έχω πάει 2 φορές και σίγουρα θα επιστρέψω. Eγώ πέρα από τα γνωστά γούσταρα:
1)τη βόλτα στο Tibidabo, η θέα πάνω από την πόλη ήταν απίστευτη.
2)Κτήρια του Gaudi πέρα από τα γνωστά όπως τη φοβερη Colonia Guell Crypt.
3)Το απίστευτα καλό (και φθηνό) φαγητό, ειδικά τα θαλασσινά (πιο ακριβά αυτά αλλά και πάλι φθηνότερα από Αθήνα), εννοείται δε μπαίνεις σε εστιατόριο κόντα στα τουριστικά σημεία (έχω περάσει 20’ στην Las Ramblas σε σύνολο 15 ημερών, δεν αξίζει τίποτε εκεί εκτός του να πάρεις κανα φρούτο από τη Boqueria).
4)τη συναυλία JUDAS PRIEST/MEGADETH/TESTAMENT στο κλειστό της Μπανταλόνα πέρυσι το Μάρτη
5)τον τελικό Μάτζεστερ-Μπάγιερν το 1999, και τους γερμανούς μετά το τέλος να θυμίζουν gothic πορεία (oι άγγλοι έπιναν πριν έπιναν και μετά, μπορεί και να μη κατάλαβαν καν τι έγινε στο τέλος)
6)α και τις παρεγγελιές με χαρτάκια στον dj σε μέταλ μπαράκια, λογικά το Tequila το πετύχατε και σεις, είναι πίσω από από την Plaza Real, παρακμή αλλά έχει φάση που έχουν κρατήσει τα κόκκινα φώτα (ηταν κάποτε μπουρδέλο)
ένα πράγμα μόνο μου τη σπάει εκεί, το ότι τους μιλάς ισπανικά(καστιγιάνικα) και σου απαντάνε στα καταλανικά (ενώ καταλαβαίνουν), είναι και ο μόνος λόγος που πάω πιο συχνά μαδρίτη.
Δε λέω πως δεν είναι πολύ ωραία πόλη η Βαρκελώνη, αλλά ακούω από άτομα να ναι σε φάση η αγαπημένη τους πόλη. Δεν ξέρω, εγώ δε μπορώ να το νιώσω αυτό με τίποτα. Είναι πράγματι εντυπωσιακή και έχει ωραία πράγματα να δεις κλπ αλλά έχει υπερεκτιμηθεί και από την άποψη ότι μαζεύει τόσο πολύ τουρισμό σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις που ενδεχομένως να ναι και καλύτερες. Επίσης το σπαστικό δεν είναι ότι σου απαντάνε στα καταλανικά αλλά το ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν αγγλικά. Ξέχασα το πορτοφόλι μου σε ένα σταθμό του μετρό και στην επόμενη στάση πήγα στα γραφεία να πω να πάρουν τηλ και δε μπορούσα να συννενοηθώ, μου βγάζαν κάτι χάρτες και με ρώταγαν πού πάω.
Τεσπα για να μην τα πολυλογούμε είναι πράγματι ωραία πόλη και αξίζει 100% να πάει κάποιος να τη δει. Απλά είχα ακούσει τόσο τέλεια λόγια που περίμενα να δω κανα παράδεισο ξέρω γω
Δεν εχω παει ποτε Βαρκελωνη οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.
Με τα οσα εχω ακουσει απο αρκετους φιλους ομως αλλες πολεις
ειναι πιο ωραιες αν θες να περασεις καλα.Η Βαρκελωνη εχει απειρους
τουριστες και αυτο καπου καπου κατανταει ενοχλητικο.
Εγω Κορουνια θελω να παω να δω το Ριαθορ.
Θα’πρεπε ? Ολυμπιακος ειμαι μεσιε.
Πως σε είχα για βάζελο ρε γαμώτο