Χολιντειζ τέλος. Πάμε γι’ άλλα.
Κακως φιλε μου.
Τι να πουμε και εμεις που δεν πηγαμε καν.
Μηπως το ενα απο αυτα τα παιδια το ελεγαν Τασσο και εσενα σε λενε Δεσποινα ??
(οχι δεν ειμαι εγω ο τασσος)
Ευγενια την λενε την Wretch.
Ε ακυρο τοτε, ελεγα μηπως επεσε πανω σε κατι κολληταρια μου, γιατι και αυτοι μου ειπαν για κατι γνωριμιες.
χαχα ο κόσμος είναι μικρός. night*sky σου 'ρχεται pm
Ικαρία, μαγικό μέρος, θεότρελοι άνθρωποι. Μου είχαν πει τα καλύτερα για αυτό το νησί, αλλά αυτό που έζησα ήταν το κάτι άλλο. Υπέροχο κρασί, ακόμα πιο υπέροχα πανηγύρια, πανηγύρια που δε σταματάνε πριν τις 8 το πρωί, απίστευτο κέφι και διάθεση από ντόπιους και τουρίστες μαζί, ειλικρινά δεν έχω λόγια να πω κάτι παραπάνω. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Μύκονο και Σαντορίνη,
σαν ερωτευμένη πιγκουίνη.
Δεν είχα συνειδητοποιήσει πάντως ότι η Σαντορίνη πρέπει να είναι το ομορφότερο μέρος στον πλανήτη. Ένα από τα ομορφότερα, τουλάχιστον. Έχω περάσει μία μέρα να κοιτάω σαν βλάκας την καλντέρα και να παίρνω φωτογραφίες ανά ώρα, με τις διαφορετικές φωτοσκιάσεις που κάνει ο ήλιος κινούμενος (ναι, κινούμενος!)
Προσυπογράφω όλα τα παραπάνω.
me 2! Πανεμορφα και τα 2 μέρη όσο γκλαμουρεικα και κοσμοπολιτικα κι αν έχουν γίνει.
Ε, βασικά στη Σαντορίνη αναφερόμουνα. Η αναφορά της Αλμάιτι στη Μύκονο, νόμιζα ότι ήταν λόγω του άσματος. Δεν αντιλέγω ότι είναι ωραία βέβαια. Απλά έχω πάει μόνο μία μέρα και σε μικρή ηλικία, οπότε δεν θυμάμαι καλά. Βέβαια και μόνο από τις ειδήσεις του Star θα μπορούσα να βγάλω ένα συμπέρασμα.
Κατά τ άλλα η Σαντορίνη είναι ίσως το πιο ξεχωριστό-μαγευτικό νησί στην Ελλάδα. Και γενικά, έχει ποικιλία κόσμου. Καμία σχέση με Μύκονο (από αυτά που βλέπω στο star πάντα)
Στα της σαντορίνης συμφωνάω. Είναι πανέμορφη, και έχω κάνει και απ’ τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου εκεί πέρα. Δυστυχώς έχω πάει μία μόνο φορά. Αυτό το ημεροβίγλι τι πανέμορφο που είναι. Και όντως έχει ποικιλία κόσμου.
Περί μυκόνου. Γενικώς έχω πάει αρκετες φορές, διότι παιδικός μου φίλος έχει σπίτι εκεί. Και πραγματικά περνάγαμε απίστευτα κάθε φορά. Ειδικά όταν πήγαινα ιούνη ή σεπτέμβρη. Οι παραλίες που έχει το νήσι αυτό είναι το κάτι άλλο. Αυτός ο αγιος σώστης ρε πούστη μου. (μείον το ότι οι περισσότερες είναι οργανωμένες). Σκέψου δεν πήγαιναμε σε κλαμπ και τέτοια πράγματα. Όλη μέρα παραλία, το βράδυ λίγο βόλτα χώρα ή για κανά θερινό σινεμά και μετά άραγμα στη βεράντα του. Πολύ ωραία. Επίσης η φάση είναι να έχει κάποιος φουσκωτο και να πάτε απέναντι στη δείλο. Καύλα
Πάντως σαντορινη - μυκονος ισως άσσος (βασικά εύκολα)
Αύριο μια βόλτα στα πεθερικά, στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς, Σαββάτο Πειραιά, και από Δευτέρα…τα κεφάλια μέσα:):!:
Mύκονο πάω κι εγώ σχετικά συχνά λόγω δωρεάν διαμονής τελευταία από μία διαβολική συγκυρία της τύχης. Αν ξέρεις τι ώρα και τι εποχή να κινηθείς, μπορείς να περάσεις εκπληκτικές και πολύ ήσυχες διακοπές (πουχου εγώ που ξυπνάω 8 το πρωί μπορεί να μη δω επί 10 μέρες άνθρωπο). Έχει εκπληκτικές διάφανες θάλασες κι αν έχεις την ευτυχία να είσαι σε βεράντα και να βλέπεις σε κόλπο, μπορεί να δεις έναν υπέροχο νυχτερινό ουρανό.
Clubbing έκανα πρώτη φορά στη ζωή μου εφέτος (μετά από 5 χρόνια), και πρέπει να σας πω πως το καταδιασκέδασα, μου φάνηκε τόσο εξωτικό όσο το να πήγαινα σαφάρι στην Αφρική ένα πράμα!
Αλλά ότι προτιμώ μπύρες και ρακή στη βεράντα, τα προτιμώ.
Σαντορίνη πάντως, ε, τι να λέμε τώρα…
Ξέρεις μπάλα βλέπω…
Θα κάναμε εκπληκτικές διακοπες οι δυο μας:naughty:
ΦΥΣΙΚΑ και ξέρω μπάλα.
ΦΥΣΙΚΑ και θα έκανες μαζί μου εκπληκτικές διακοπές.
Ι know my music and my alcohol
Αυτό το μπαλκόνι εγγυάται κάποια από τα επικότερα μεθύσια στην ιστορία. Φέτος και πάλι μαζί σας, με Peeping Tom (αφού μέθυσα αρκετά τους υπόλοιπους) και Hennessy, πάνω από το Καλό Λειβάδι :drunk::dance::dance:
Γυρισα και εγω σημερα…Μεσα στις 2 βδομαδες αυτες που ημουν Ευβοια, πηγα και 3 μερες Πηλιο για κατι διαφορετικο…Κομπλε
Υ.Σ. Ωραια πολη ο Βολος!
σεριφος vs αμοργος…
αποφανθειτε!
πρεπει να διαλεξω
Κράτα τα λεφτά σου γιατί αυτά της κυβέρνησης τραβάνε μέχρι τον Ιούλιο 8)
[SIZE=“5”]Εννοείται ότι θα πάω διακοπές…[/SIZE]Πρώτα απ’όλα θα γυρίσω ΌΛΑ…ε τα χωριά(της ορεινής Κορινθίας), έπειτα θα κατέβω να κάνω τα μπανάκια μου στο όμορφο και κοσμοπολίτικο…Κιάτο κσι άμα θέλω να πάω σε νησί πετάγομαι και μέχρι τις ξακουστές…Αλκυονίδες :!: Χαααα που δε θα πάω εγώ διακοπές :!: Και φυσικά θα μείνω στο πιο άνετο και πολυτελές ξενοδοχείο…στο σπίτι μου…όχι παίζουμε…8)