Διακοπές!

Εγώ θα πάω στο πανέμορφο παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό μου Γαλαξίδι Φωκίδας:

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]Έχουμε χωράφια με ελιές και λεμονιές εκεί…Θα φανούν αρκετά χρήσιμα τους επόμενους μήνες…ένα τσαφ να γίνει και θα ανταλλάζουμε σακούλες λεμόνια για ΚΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΑΣΣΣΣ!!

Αρκεί να προλάβουμε να πάμε βέβαια 8)[/SPOILER]

Έτσι…αυτή είναι χλιδή :!: Όχι σαν όλους που πάνε Πάρο, Σαντορίνη, Μύκονο…τι λες τώρα; Έλα εμείς τα’χουμε φάει με το κουταλάκι αυτά…Ρόδο, Κρήτη, Ίο…:lol::stuck_out_tongue:

Φετος τελειωνω Γ’ Λυκειου μαζι με αλλους 5 φιλους μου. Οπως καταλαβαινετε ηταν η πιο δυσκολη και καταπιεστικη και γ…νη χρονια εβερ… Οποτε αρχες Αυγουστου λεει διακοπες. Ποιο νησι λοιπον ειναι το καλυτερο για παρεα 6 παιδιων 18 χρονων που μολις τελειωσαν εξετασεις??? Με μετρια οικονομικη κατασταση βεβαια, για κανα 6ημερο. Ακουω τους εμπειροτερους!

Εγώ δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι τα ήσυχα νησάκια είναι και τα καλύτερα Αμοργός, Σίφνος, Σέριφος…με μία Αίγινα βολεύεστε;; :lol:

Ναι Silent να πάνε τα παιδιά στην Σίφνο με τον Σημίτη. Ονειρικές διακοπές για έναν 18χρονο

Μήπως ξέρω(αυτό για τον Σημίτη το’ ξερα :stuck_out_tongue: αλλά τι σχέση έχει;;). Τέλος πάντων, μία πρόταση έκανα…άσχετα αν δεν έχω πάει ποτέ σε αυτά τα νησιά…εσύ τι θα πρότεινες;

Αμοργό και camping.-

Ααααααμ τα λεγα εγώ :stuck_out_tongue:

Κάπου με τουρίστριες πρόθυμες για γενετησία υγρά

[COLOR=“White”]asdfasdf[/COLOR]

Διακοπές 2011 λοιπόν, είχα μία πρόταση για Σάμο τον ιούλιο με τη πρώην μου και άλλες δύο, αλλά δε μου αρέσει η παρέα τους και αμφιβάλλω άν πάω. Ελπίζω να βρώ κάτι καλύτερο μέχρι τότε, αλλιώς δυστυχώς θα σαπίσουμε Αθήνα…

Εγω παντως κοιταω για εξωτερικο.Περσι το καλοκαιρι ειχα παει βαρκελωνη και μου αρεσε παρα πολυ.Για φετος μαλλον για ντουμπαι με κοβω:wink:

εγω εχω παει πορτογαλια, σαμοθρακη, κωνπολη, χαλκιδικη και κλασικα παντα ενα μηνα καμπινγκ ελευθερο πηλιο τα τελευταια χρονια… φετος μαλλον με βλεπω μονο πηλιο αν και μπορει να παμε ικαρια ι γαυδο&κρητη αλλα δεν εχοθν παρθει αποφασεις ακομα…

IOΣ,ασυζητητι!!!
Σου μιλαει ο 32αρης τωρα!!!:slight_smile:

Τζαμάικα του Αιγαίου λοιπόν, και φέτος! 8)

Αθήνα τον 15αύγουστο =

Καμπινγκ στη Ναξο!! :smiley:

Φέτος πάλι συναυλιακό τουρισμό και μόνο. Ούτε νησιά ούτε τίποτα (αλλά εννοείται δεν χαλιόμαστε)))

καρδάμυλα και πάλι καρδάμυλα 8)

σπίτι, λαρισα , με την γυναίκα να έχει φύγει για ολο το καλοκαίρι(μάλλον)…:?
πολύ ωραία θα περάσουμε πάλι…