Εγώ θα πάω στο πανέμορφο παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό μου Γαλαξίδι Φωκίδας:
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]Έχουμε χωράφια με ελιές και λεμονιές εκεί…Θα φανούν αρκετά χρήσιμα τους επόμενους μήνες…ένα τσαφ να γίνει και θα ανταλλάζουμε σακούλες λεμόνια για ΚΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΑΣΣΣΣ!!
Έτσι…αυτή είναι χλιδή :!: Όχι σαν όλους που πάνε Πάρο, Σαντορίνη, Μύκονο…τι λες τώρα; Έλα εμείς τα’χουμε φάει με το κουταλάκι αυτά…Ρόδο, Κρήτη, Ίο…:lol:
Φετος τελειωνω Γ’ Λυκειου μαζι με αλλους 5 φιλους μου. Οπως καταλαβαινετε ηταν η πιο δυσκολη και καταπιεστικη και γ…νη χρονια εβερ… Οποτε αρχες Αυγουστου λεει διακοπες. Ποιο νησι λοιπον ειναι το καλυτερο για παρεα 6 παιδιων 18 χρονων που μολις τελειωσαν εξετασεις??? Με μετρια οικονομικη κατασταση βεβαια, για κανα 6ημερο. Ακουω τους εμπειροτερους!
Μήπως ξέρω(αυτό για τον Σημίτη το’ ξερα αλλά τι σχέση έχει;;). Τέλος πάντων, μία πρόταση έκανα…άσχετα αν δεν έχω πάει ποτέ σε αυτά τα νησιά…εσύ τι θα πρότεινες;
Διακοπές 2011 λοιπόν, είχα μία πρόταση για Σάμο τον ιούλιο με τη πρώην μου και άλλες δύο, αλλά δε μου αρέσει η παρέα τους και αμφιβάλλω άν πάω. Ελπίζω να βρώ κάτι καλύτερο μέχρι τότε, αλλιώς δυστυχώς θα σαπίσουμε Αθήνα…