Διακοπές!

καποιος θα παρταρει ολη μερα το καλοκαιρι!!! :p:p

Εγω που εχω φροντιστηριο μεχρι τις 20-22 Ιουλιου τι να πω…Μονο χωριο παιζει να παω.Τουλαχιστον θα παω σε αρκετες συναυλιες.

αααα…τι να σου πω…πολύ πάρτι…άμα με γυρίσεις ανάποδα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ζαλιστώ…δεν παίζει μια.!!

http://www.youtube.com/watch?v=DVxpEeFBNoM :p:p

για μένα φέτος έχει το μενού σκόπελο για 7 μέρες.

Ωραία η Σκόπελος . Είχα πάει πέρυσι… Τέλεια θάλασσα ( πεντακάθαρη και ήρεμη λόγω των κόλπων που σχηματίζονται ) , απ τα καλύτερα φαγητά που έχω δοκιμάσει , σε 3 ταβερνάκια στη σειρά στο λιμάνι ( δεν είναι και πολλά :wink: ) και 1 πολύ δυνατό καλοκαιρινό μπαράκι , με live τραγουδίστρια ανά στιγμές , από jazz μέχρι latin… Κόσμο βέβαια δεν έχει πολύ και κυρίως είναι ηλικιωμένοι … Βασικά , αν πας με λεωφορείο/πλοίο μέσω τουριστικού θα είσαι σ ενα λεωφορείο γεμάτο παιδάκια που πάνε Σκιάθο , και εσύ ο μοναδικός άκυρος :lol:

Για τους 18άρηδες είναι όλα τα νησιά που δείχνει το Σταρ … Σκιάθος , Ιος , Πάρος , Μύκονος :stuck_out_tongue: Και η Αμοργός πρέπει να χει ανέβει πολύ απ ’ ότι ακούω αλλά δεν έχω εικόνα…

Εγώ για φέτος 4-5 μέρες Μήλο έλεγα … Αν έχει κανεις infos , ας πει … και Σαντορίνη που είναι πατρίδα , έτσι κι αλλιώς …

μήλο με γυναίκα να υποθέσω?

Το χω ακούσει 100 φορές αυτό … Τόσο πολυ ισχύει ? :lol: Αλλά, ναι …

δε φαντάζεσαι πόσο πολύ :lol: πέρσι είχα κάτσει 9 μέρες με μεγάλη παρεά (10 άτομα,αναμοικτα)

λοιπόν, έχουμε και λέμε:

κεφάλαιο 1: παραλίες
απλά σούπερ. συνήθως θα έχουν κόσμο. δε σε χαλάει αυτό όμως γιατί δεν έχει καγκουροκόσμο. ζευγαράκια κατά 95% και ένα 5% κάποιοι άλλοι που την πάτησαν και πήγαν μόνοι τους 8) επιβάλεται το σαρακήνικο,τσιγράδο,φυρίπλακα και παλαιοχώρι. στ παλαιοχώρι δε θα κάτσεις για φαγητό σε μία ταβέρβα που έχει εκεί και τα σπάει(θα το αναλύσουμε το φαγητό σε άλλο κεφάλαιο). επίσης τρελλό must είναι μία μέρα να πάτε να κάνετε μία μίνι “κρουαζιέρα” με ιστιοπλοικό. δε θα πάτε όμως με κάτι μεγάλα που βάζουν πολύ κόσμο μέσα. να προσπαθήσεις να βρείς ένα που παίρνει 8-10 άτομα το πολύ για να είστε και πιο άνετοι και για να μπορείτε να αράξετε κάπου παραπάνω. εμείς είχαεμ πάθει πλάκα πέρσι με τη βόλτα με το ιστιοπλοικό. επίσης τιπ, δεν ξερω αν γουστάρεις ψαροτούφεκο αλλά έχει πολύ πράμα για να βουτήξεις 8)

κεφάλαιο 2: φαγητό

πολύ φαί. πολύ όμως! παλαιοχώρι θα φας στο σιρόκο. 2 φορές! τη μία κρεάτα και την άλλη θαλασσινά. να δοκιμάσεις αστακομακαρονάδα γιατί είναι και πολύ νόστιμη και φτηνή σχετικά με όπου αλλού πας. γενικά ταβέρνες,εστιατόρια κτλ είναι φτηνά. εμείς πέρσι παραγγέλναμε σαν τα ζώα, μένανε στο τέλος παρόλο που κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθεις, και στη χειρότερη είχαμε δώσει 28 ευρώ. επίσης έχει μία παρα πολύ καλή ταβέρνα στην χώρα ,της κυρα κατίνας ή κάποως έτσι. αλλά εκεί μόνο θαλασσινά, όχι κρέατα.

κεφάλαιο 3: νυχτερινή ζωή

εδώ χωλαίνουμε λίγο γιατί όπως καταλαβαίνεις λόγω της φύσης του νησιού μετά τις 12 το 80 % των κατοίκων κάνει σεξ :stuck_out_tongue: κατα τα άλλα έχει ένα μέρος που έχει όλα τα μπαράκια μαζεμένα. δε μου άρεσαν τα μαγαζιά πάντως γιατί παίζαν κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. τα βαριέσαι. μου είχαν πει οτί είχε ένα ροκάδικο κάπου αλλά δε το είχα ανακαλύψει πέρσι, μπορεί και να έκλεισε.

κεφάλαιο 4: ξενοδοχεία

ανάλογα πόσα θες να σπρώξεις. πέρσι είχαμε μείνει σε ένα πολύ αξιοπρεπές με 15 -20 ευρώ το άτομο. καθαρό, ευρύχωρα δωμάτια, tv-a/c και γενικά πολύ καλό για τα λεφτά που δώσαμε. τώρα μπορείς να βρεις σίγουρα και καλύτερο αν σε παίρνει να δώσεις παραπάνω. από θέμα περιοχής να μείνεις στο λιμάνι (λαγκάδα αν θυμάμαι καλά) για να είσαι κοντά σε όλα (σουπερ μαρκετ,φούρνους,καφετέριες, μαγαζάκια κτλ) με τα πόδια.

ότι άλλο θες ρωτάς8)

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
8)
Λοιπον κατ’αρχας η Μηλος γαμαει το καλοκαιρι.
τα περισσοτερα τα ειπε ο Ελρικ, βολευει απειρα αν εχετε αμαξι για να μην στηριζεστε στα ο,τιναναι δρομολογια των λεωφορειων.
Παραλιες ολες must, μακρια απο αυτες κοντα στο λιμανι ειναι γτπ, Αχιβαδολιμνη, Σαρακινικο, Παλιοχωρι, Φυριπλακα ειναι απο τις τοπ. Πολλα μερη μπορεις να τα δεις μονο απο θαλασσα, οποτε 1 μερα αφιερωστε την στο γυρο του νησιου με καποιο απο τα 9382403894 καραβακια που εχει στον Αδαμαντα. Μερικα (τα πιο ακριβα tbe) σταματουν σε καποια παραλια και ψηνουν στα καρβουνα χταποδοιστοριες.
Βολευει οντως να μενεις Αδαμαντα(λιμανι) γιατι εισαι κοντα σε ολα, και στα πιο πολλα κλαμπομπαρα με θεα στη θαλασσιτσα. Η μουσικη οντως γτπ, γι αυτο παμε μεχρι Πλακα που εχει ρακαδικο και αλλα 2 γαματα μπαρακια που λατρευω, το ενα μεσα στα στενα και το αλλο αφου κατεβεις κατι σκαλακια απ’οπου εχεις ΥΠΕΡΟΧΗ θεα ενω πινεις το ποτακι σου.
Χμμμμμμ
Σιγουρα προσπαθηστε να ανεβειτε μεχρι το Καστρο ποδαρατοι, θα φτυσετε τα πνευμονια σας στην πορεια αλλα θα σας ανταμειψει και η διαδρομη και η θεα.
Απο φαι κυριως προτεινω καποια απο τις ταβερνες πανω στη θαλασσα στα Πολλωνια, οπου και να φας ειναι ποιοτητα αλλα προτιμαμε Αρμενακι για ολοφρεσκα θαλασσινα και εξαιρετικη ποιοτητα/τιμες σε ο,τι φτιαχνει (το λεω εγω που δεν τρελαινομαι για θαλασσινα και ψαρια αν και νησιωτισσα). Μετα υπαρχει στον Καροδρομο πανω 1 ουζερι που ειναι το στεκι μας προσωπικα(:p) που ο τυπος μετα τις 12 αρχιζει και κερναει αβερτα μπυρες ποικιλιες ρακομελα ουζα, ο,τι θες.
Στον ιδιο δρομο υπαρχει πιο κατω ενα πολυ συμπαθητικο μαγαζι το μουσικο καφενειο με πολυ κομπλε μουσικη αλλα φαρμακειο. :stuck_out_tongue:
Τρωμε οπωσδηποτε σοκολατοπιτα με παγωτο στην Πλακα στο ζαχαροπλαστειο ακριβως πανω στη σταση του λεωφορειου. Πριν φυγετε θα πρεπει να εχετε φαει καρπουζοπιτα και γιερμαδοπιτα απο γλυκα, πιταρακια, λαζανια, μυδια σαγανακι και αφθονο ψαρι απο υπολοιπα. Αλλιως φεηλ.
Επισης μπορειτε να πατε και για κανο-καγιακ ε. Αν σας μεινει καμια μερα, ντου ιτ.

Αυτα απο μενα! Αν μου ερθουν κι αλλα στην πορεια θα τα πω. :smiley:

Ε αυτο το εχει ενας φιλος και το καλοκαιρακι το προηγουμενο παιζει να δουλευαν
αλλοι 3-4 φιλοι και γνωστοι.

Αρχές Αυγούστου 5ήμερο Μάλια για ξεφάντωμα με αντροπαρέα + κάποιες μέρες κάπου με το amore
Ακόμη είναι πολύ φλου τα σχέδιά μου όμως
8)

Ώστε η Ράνια είναι απ’τη Μήλο!! 8) Σούπερ…!!

Εγώ (και) φέτος δε θα πάω ΠΟΥΘΕΝΑ :!: Σιγά διακοπές, καλοκαίρι, ζέστη, μπάνια…μου τη δίνουν όλα!! [-X:? :stuck_out_tongue:

οι προτασεις για φετος δινουν σοβαρες πιθανοτητες σε ΚΕΡΚΥΡΑ (αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ακριβα αλλα και γαματα βεβαια, για πειτε καμμια γνωμη), Σχοινουσα και Σαλαμινα (εκει λογω σπιτιου). η λογικη λοεει οτι 3 μερη θα τα χτυπησω στανταρ αλλα ολα για λιγο. μαξιμουμ 6 μερες σε καποιο… απο κει και περα παιουν ακομη η Σκοπελος και το καμπινγκ οπουδηποτε… λετς σι… το σιγουρο ειναι οτι σε καποιο απο ολα πρεπει-θελω να παρω γουρουνα που πηρα περσι για πρωτη φορα και εχω φαει κολλημα και δεν μπορω να ξεκολλησω! [SPOILER]ακομη θυμαμαι τη μια φορα που την οδηγησα μονος μου, χωρις 2ο ατομη δηλαδης, ποσο απιστευτα ηταν! :lol:[/SPOILER]

και μιας αναφερεστε ολοι και σε μερη που εχετε παει να πω και γω τα δικα μου που ειναι λιγα: Κεφαλλονια, Αιγινα, Σαλαμινα,Σπετσες, Πορος, Αγκισρι, Ναυπλιο και Σκωτια (ηταν ανοιξη ομως, οχι καλοκαιρι, δεν τη μετραω)…
Κεφαλλονια και Σπετσες, τρομερα ομορφα νησια…

Ποιες διακοπές. Τι λέτε ρε. Πείναμε ρεεεε.
Καμία δουλίτσα άντε καμία 2ημερη κάπου κοντά και φχαριστω θα πω.

Αν μπορούσα να πάω πάντως, θα επελεγα έναν μη θερινό προορισμό, κυρίως εξωτερικό. Θα ήθελα πολύ να πάω Νορβηγία…

ΝΑ ΠΑΣ !! ημουν περυσι και ηταν και γαμω! δεν ηταν πιο ακριβα απο τις τιμες που εχουν συνηθως τα νησια μας, νορμαλ θαλεγα, δεν μπορω να πω οτι μου πιασαν τον κωλο σε κανενα απο τα ταβερνακια που πηγαμε… σε καμπινγκ μειναμε, φιλε, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ νησι. 100% recommended. και εχει και μια παραλιαρα που δεν την ξερουν ουτε οι ντοπιοι, αν τελικα πας πες μου να σ πω οδηγιες! γαμαει η Κερκυρα, απλα!

ΕΝΤΙΤ : μλκ τωρα διαβασα ολοκληρο το ποστ, εισαι θεος, και εγω το ιδιο, περυσι στην Κερκυρα ημουν καμπινγκ, πρωτη φορα γουρουνα και ηταν απιστευτα, την ερωτευτηκα κ εγω. :slight_smile: :slight_smile: οπου κ να παω φετος ειναι το μονο στανταρ!

για φετος προς το παρον σαβατοκυριακο στην Ερετρια σε 10 μερες (για πειτε κανενα τιπ για εκει γυρω αν ξερει κανενας). κ αν παω καμια βδομαδα μετα το καλοκαιρι, προς σεπτεμβριο…

Για Σκύρο ή Αίγινα το βλέπω φέτος (όσον αφορά την επιλογή νησιού… γιατί έτσι κι αλλιώς το μενού θα περιλαμβάνει και Μεσσηνία για κανα μπάνιο).
Ελπίζω να υπάρχουν χρήματα να πάω και στα 2 νησιά. Άτιμη κρίση.

Δεν εχω κανονισει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως, εκτος απο κατι σκεψεις για φεστιβαλ εξωτερικο…
Σκατα με βλεπω να συμφιλιωνομαι με την ιδεα του Αθηναικου καλοκαιριου!!!

Παντως τις καλυτερες διακοπες τις εχω κανει Ιο, τις οποιες εκλεισα 5 μερες πριν φυγουν οπου κολλησα σε μια παρεα γτ δε θα πηγαινα πουθενα

Μονεμβασιά, μάλλον και Γύθειο
…και μετά Σέρρες
:):!: