ωραίο το γύθειο αλλά πολύ υγρασία ρε γμτ!
- οκ θα σε εχω στα υποψιν! γουσταρω τρελα παντα σκηνικα “ανακαλυψης παραλιων” κ ετσι! ειδικα σπετσες, πορο και αγκιστρι που πηγα ποδηλαταδα κ ετσι (πλην των ημερων με γουρουνα στον πορο) ανακαλυψα τρελα πραγματα με αποκορυφωμα τις σπετσες οπου ανακαλυψα αυτο εδω:
[SPOILER]
νταξει, οποιος δεν καυ***σει να μου το πει να μην του ξαναμιλησω ΠΟΤΕ![/SPOILER]
2: σκεψου οτι ακουσω και vektor! :lol:
- σαλαμινα αν παω δεν εχει (περσι εψαξα ολο τον τοπο και δεν βρηκα), σχοινουσα ειναι υπερμικρη για να εχει, τωρα αν παω κερκυρα λογικα θα παω με 2 φιλαρακια που παιρνουμε αμαξι συνηθως (βεβαια στα αρχιδια μου μπορει να παω να νοικιασω καμια γουρουνα και να τους ακολουθω!:lol:)…
AXAXAXAXA σκεψου οτι ακουω και βεκτορ λεει
πολυ γαματη η παραλια που ποσταρες, ειχα παει σπετσες πριν απο καμια δεκαρια χρονια, αλλα ημουν αμουστακος νεανιας τοτε και δεν πολυτριγυρισα το νησι, ημουν κ με την πρωτη κοπελα μ κ ο μυαλος μου δεν ηταν κ πολυ στις παραλιες :roll:
ρε τι γαματο φιλινγκ που εχει η γουρουνιτσα, εισαι μεν freewind rider και τα μαλλια (ποια μαλλια??) να ανεμιζουν, αλλα εχεις κ την ασφαλεια των 4 τροχων… ερωτευτηκα!
με το …μωρο στην Κερκυρα!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Κανά μέρος σαν την ελαφόνησο, την αντίπαρο και τα κουφονήσια πριν πλακώσουν οι ορδές των βαρβάρων ξέρετε? άντε να πάμε διακοπές και φέτος, όσο προλαβαίνουμε
μετα φταιω εγω που λεω για τους βεκτορ. τι μαλακας ειμαι που δεν ειχα μπλουζα kreator μαζι μου! :lol:
απιστευτο το συναισθημα του να οδηγεις γουρουνα! οπως ακριβως τα λες ειναι! λιγο πανακριβες βεβαια (25ευρα τη μερα ειχα δωσει-την πηρα 11.00 το πρωι και στις 10.40 της επομενης μερας ξεκινησα να κανω ενα τελευταιο κυκλο ολοκληρο το νησι! :lol:) αλλα χαλαλι!
Δεν υπαρχουν τετοια συγχωρεσε μας:D
Βασικα μπορεις να δοκιμασεις Σικινο(οχι Αυγουστο) η κανα μικρο Δωδεκανησο αλλα νταξει πιστευω οτι ειναι για ησυχα πραγματα…Οχι να κηνυγας κοριτσακια κλπ:p
Για φέτος το πρόγραμμα έχει: Κύθνο για [U]καταδύσεις[/U], Πάροο, Ιοο αυτά προς το παρόοοοον!
(καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες τι να λέμε:D)
Σώπα ρε Ροζαλίτο, θα πας Πάρο μετά τις πανελλήνιες??! Αυτό δεν το χω ξανακούσει!:lol:
Πάντως οι άλλοι δύο προορισμοί πολύ ενδιαφέροντες! Τέλεια να περάσεις!
Νομίζω atm για πρώτη -και μάλλον τελευταία- φορά σε περνάω σε μαύρισμα. Έκανες κανένα μπάνιο? Γιατί εγώ έκανα τρία μουαχαχαχα!!
Οι ενδείξεις και οι προθέσεις λένε για Ζάκυνθο για φέτο, αν και μέχρι πριν λίγο καιρό η πλάστιγγα είχε γύρει προς Σκιάθο.
Εν πάση περιπτώσει, Ζάκυνθο έχω πάει τα παλιά τα χρόνια με οικογένεια, αλλά τη θυμάμαι ακόμα ευχάριστα, με τσι καντάδες της, την Μπόχαλή της και τις λοιπές τουριστικές γραφικότητες της. Τώρα θα πάμε και για να δούμε τι εστί ναητλαηφ Λαγκαδά etc.
Όποιος έχει να δώσει ινφο ας πει. Και ακόμα περισσότερο αν έχουμε κανά φθηνό δωμάτιο σε απόσταση που διανύεται οδοιπορικώς και ουχι νηφαλίως από την καρδιά της διασκέδασης ας προταθεί. Ή γενικά αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση για το πως να βρίσκουμε δωμάτια, πέραν του φίλου μου του google, όπως έκανα τα τελευταία χρόνια.
Δωματια για Ζακυνθο δεν μπορω να σε βοηθησω (γνωστος γνωστου ηταν)
αλλα για τα υπολοιπα θα σου πω.
Καταρχας τελευταια φορα πηγα πριν 4-5 χρονια αλλα δεν νομιζω (και απ’οσο μου
εχουν πει) δεν εχουν αλλαξει πολλα.
Λαγανας και οχι Λαγανας ειναι σαπιλα σκετη.Και γενικα απο νυχτερινη ζωη δεν τρελαθηκα.
Τιποτα φοβερο εκτος απο κανα δυο μπαρακια απομερα.
Παραλιες ωραιες εχει σιγουρα παντως.Γερακας,Αγ.Νικολαος και αλλες και εννοειται η
ωραιοτερη παραλια του νησιου ο Λημνιωνας.
Απο τα γνωστα Μποχαλη,Σπηλιες και Ναυαγιο ειναι στανταρ επιλογες αλλα παντα ωραιες.
[πέφτουλας] εγώ θέλω να δω που θα πάει φέτος η fenia () για να κανονίσω [πέφτουλας/]
Μάλλον Σκόπελο με κοινωνικό τουρισμό… Άλλος για εκεί;
tzia… ton avgousto gia mia - dyo evdomades
damn :!: Για καμιά Κρήτη λοιπόν με βλέπω και φέτος 8)
ακριβώς ίδια περίπτωση είμαι και εγώ.
Δε θα αναφέρω τα μέρη που έχω πάει, γιατί εσωτερικό-εξωτερικό είναι αρκετά και βαριέμαι Μιας και πολλοί την αναφέρουν πάντως, Μύκονο θα 'χω πάει 2-3 φορές και ποτέ δε μου άρεσε σα νησί. Επιπλέον φυσάει πολύ που να πάρει , κι είμαι ευαίσθητος οργανισμός- κάθε φορά φεύγω με αφτιά που πονάνε… (βέβαια η αλήθεια είναι πως και σε κάτι Άνδρο κλπ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα)
Το θέμα είναι πάντως πως λόγω αποφοίτησης από λύκειο κι έτς, φέτος οι διακοπές είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα της παρέας και ως εκ τούτου φοβάμαι μην έχουν ήδη ματιαστεί- βλέπε [I]“όσο ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει”.[/I] Το πιθανότερο είναι όμως τα τέλη του Ιουνίου να μας βρουν όλους στην Πάρο και μετά να ακολουθήσει κάμπιν στην Ίω. Κάποια στιγμή θα κατέβουμε Κιάτο με τη Ρόουζ, κι επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να πάω μετά της ξαδέρφης μου Χανιά (Λ), αλλά επειδή μέσα σε ένα καλοκαίρι πρέπει να χωρέσουν και οι οικογενειακές διακοπές, τα περισσότερα παραμένουν ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο…
πιστευω πως ειναι σχεδον αδυνατο οι πρωτες διακοπες μετα τις πανελληνιες να μην ειναι συγκλονιστικες!
σαν τη χαλκιδικη δεν εχει
και αν
3-8/8 τελικά Μάλια με κολλητούς και τώρα ψάχνομαι για Σκιάθο(μάλλον) με το αίσθημα μες στον Ιούλιο
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη
Ψάχνομαι για Λευκάδα αλλά έχω φτάσει σε αδιέξοδο.Ξέρει κανείς τι λέει η Βασιλική σαν περιοχή για ήρεμες διακοπές?