Σύβοτα για camping
ξηλωθείτε και ξεράστε τα όλα
Σύβοτα για camping
ξηλωθείτε και ξεράστε τα όλα
\:D/\:D/\:D/
KIATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:D:D:D
Με το τωρινο μπατζετ μονοημερη στη Λουτσα και πολυ ειναι
Αλλα περα απο καλοκαιρινες δουλειες και διαβασματα για επαναληπτικη, 1,5 μηνα στη Μηλο, χου.
και παραπονιέσαι??
Απ’τη Μήλο δεν είναι η Ράνια; Πρέπει να 'ναι πολύ ωραίο νησί…
Ναι μονο που ολα μου τα καλοκαιρια εκει τα εχω περασει (Ναι Σαηλεντ απο κειθε ειμαι)
Δεν εχω παραπονο μωρε απλα ξερωγω, εινωραιο το ψαξε δωματια βρες δωματια βρες μαστ-ση μερη κλπ.
Εγω θα παω στην Αντιμηλο, με τις σπανιες κατσικιες.
θα ρθουμε για κανα τριημεράκι την παράλλη βδομάδα οπότε κανονίζουμε οπωσδίποτε!
Ψήνω Ίο με τις κοπέλες μου στα γεράματα.
Θα το παίξω 25άρα, θα τρομάζω πιπινάκια τουριστάκια του κάμπινγκ, ΝΑΙ!
πόσες θα είστε?
Παιδια ειπα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας.Εγω στης διακοπες γουσταρω να πηγαινω εξωτερικο.Για φετος κοιταγα για καμια φτηνη λυση γιατι λεφτα δεν παιζανε πολλα μεχρι σημερα!!!Οπως εβγαινα απο το σπιτι ειδα οτι μου εχει ερθει το εκκαθαριστικο της εφοριας και τη βλεπω;; Επιστροφη φορου:828 ευρω
:vibrate::vibrate::bounce::bounce:8O8O Μιλαμε τρελαθηκα και τωρα βεβαια τα δεδομενα αλλαζουν και θα παω στην μαγιορκα που ονειρευομουνα τοσο καιρο!!!
άντε ρε τρελέ ! ποιος σε πιάνει !
Ασε φιλαρακι χοροπηδαγα σαν κατσικι στον δρομο:lol::lol:
^
Αυτά είναι!!! Άντε, να περάσεις τέλεια και φυσικά μην ξεχάσεις να δείξεις και καμιά φωτο σ’εμάς να απολαύσουμε εξ’αποστάσεως.
Παιδιά, έχει κανείς πληροφορίες για Αίγινα; (Π.χ. τί τιμές παίζουν σε δωμάτια ξενοδοχείων και φαγητό)
Εισαι για πολλα φασκελα ομως… δεν εισαι 25, εισαι 27. Μεγαλη διαφορα.
Edit: On topic, μαλλον για Αθηνα βλεπω να μενω ολο το καλοκαιρι, κι εξορμησεις Σαββατοκυριακα σε παραλιες και τετοια. Δεν ξερω, ισως μεγαλωνω και παραξενευω, αλλα το να παω σε ενα μερος οπου θα κανω ο,τι κανω και στην Αθηνα μου φαινεται λιγο χαζο. Διακοπες παντως θα παιξουν, αλλα προς Οκτωβρη μερια.
Σ’ ευχαριστω πολυ Neniel και οσο αναφορα της φωτο μην ανησυχεις δεν θα σε αφησω ετσι:D:D:D
Μολις τελειωσουν τα καλοκαιρινα μαθηματα 7 μερες Γαλλια με το φροντηστηριο!!!Ποσο γαματα!!Το ειχαμε πει πολυ καιρο να παμε και νομιζα οτι ειχε ξεχαστει αλλα χτες μου ειπαν οτι κανονιστικε.ΓΕΑ!
So fuckin jealoussssssss :!:
θα παω μια βδομαδουλα με 2-3 φιλους εκσωτερικο κ ειμαστε αναμεσα σε Αμστερνταμ κ Πραγα οποιος κσερει ας προτεινει αναμεσα σε αυτα τα 2