Με παρεα προτεινω Αμστερνταμ ανεπιφυλακτα.
Ημουν πριν 2 βδομαδες και ηταν καβλα
Πραγα δεν εχω παει και θελω,αλλα καλοκαιρι αντροπαρεα νομιζω Αμστερνταμ θα ταιριαξει περισσοτερο απλα θα παει λιγο παραπανω λεφτα.
Αμστερνταμ φιλαρακι χωρις δευτερη σκεψη:D
Μόλις τελειώσει η εξεταστική 4-5 μέρες στο Ποσείδι, μετά καμιά βδομάδα στην Καβάλα, μέσα Αυγούστου θα πάω και σε φεστιβάλ στη Γερμανία.
Χμ, όχι κι άσχημα φέτος.
αμστρνταμ ρε, τι πράγα! αλλά να ξέρεις ότι άπαξ και πας εκεί, είναι δύσκολα τα πράγματα μετά 8)
5 μέρες Ολλανδία και NEUROSIS
μπεχεχεχε
Όλοι πάτε εξωτερικό και ζηλεύω γαμώτο.
3 μέρες τζιά για χαλάρωμα και μετά μαθηματα και διακοπές για καφέ στο εξωτικό μαρούσι. μιεχ.
Τελικα λευτα υπαρχουν…:lol::lol::lol:
απλα τα εχουν λιγοι.
^
:S indeed.
Τί budget χρειάζεται δλδ κάποιος για να πάει π.χ. 5 μέρες Άμστερνταμ; Να δω έστω αν πλησιάζω λίγο lol.
έχεις κανέναν γνωστό για διαμονή?? η θα είναι πλερώ κι εκεί?
Φετος δεν εχει τπτ…
Elric, εννοώ συνολικό κόστος. Αεροπορικά-διαμονή-φαγητό.
uhm, είναι 265 ευρώ τα αεροπορικά (άργησα να τα κλείσω), διαμονή τσάμπα, φαγητό δε ξέρω, θα δείξει. θα τρώω φρυγανιές.
δε θα πλερώ.
και σιγά με τα λεφτά, κάντε οικονομίες κάνα δίμηνο και βγαίνουν για ένα ταξίδι το χρόνο, τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω και βγαίνω κάθε χρόνο έξω.
κανά 600άρι πάνω κάτω
αεροπορικά αν τα κλείσεις νωρίς μπορείς να βρεις και κοντα στα 200.
διαμονή δε ξέρω γιατί έχω ένα κολλητό εκεί και μένω free όποτε πάω.
έξοδα εκεί τώρα, ανάλογα τι θες να κάνεις!γενικά έχουν φτηνές μπύρες, ακριβά ποτά(για νύχτα), φτηνά σουπερ μάρκετ, ακριβά εστιατόρια-τζανκ φουντ(για φαγητό), ακριβές συγκοινωνίες.τώρα για περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέροιες ότι θες πμ, δεν εκτίθεμαι στο κοινό 8)
Edit: για να κάνω κι ένα estimation, θα σου πω οτί 5ήμερο χαλάω 200 -250 ευρώ και κάνω κρεπάλες φουλ, οπότε οτί για ένα 4ήμερο θες πάνω κάτω 5-6 κατοστάρικα (πλούσια)
Qft ομως.
Εγω πληρωσα χοστελαρα απιστευτη διπλα σε λιμνη,καμπινγκ φαση αλλα με δωματιακια,25 ευρω τη νυχτα.
Δλδ στα τιμημενα Ελληνικα νησια ποσο πλερωνεται για να εχετε AC in da room?
Αεροπορικα 165 ευρω,ειχα βρει και με ολυμπιακη χωρις ανταποκριση 135 αλλα ενας φιλος μου ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ και δε τα προλαβαμε.
Κανεις ινφο για Αμοργο και καμπινγκ?
Αιγιάλη είχα πάει εγώ πέρσι. Δεν είναι κοντά στο λιμάνι παίρνεις πούλμαν και πας στην άλλη άκρη του νησιού(δεν είναι μεγάλη διαδρομή). Ένα άτομο μαζί με την σκηνή νομίζω έρχεται 10 ή 11 ευρώ(δηλαδή αν κάθε άτομο είχε και τη δικιά του σκηνή θα πλήρωνε τόσο). Με τους χίππηδες που πάνε Αμοργό μην περιμένεις και τρομερή καθαριότητα στο καμπινγκ:p Είναι καλό να πας την ώρα που υποτίθεται τελειώνει η διανυκτέρευση στο camping(πάρε τηλ να ρωτήσεις) ώστε να βρεις χώρο να στήσεις τη σκηνή σου σε ίσιο. Ό,τι άλλο θες ρώτα. Α και να πας Q. Αυτά.
Aύριο πάω Χαλκιδική(Πευκοχώρι) για 5-6 μέρες:D
4 χρονιες εχουμε παει ! Ειναι κολλημα.
Να πας σιγουρα Μυρτο ( ειχαμε κοιμηθει κ ενα βραδυ στη παραλια στους βραχους κ εχει τελειο ουρανο ) . Και οπως αναφερθηκε Q !!
Κι εγώ πήγα πέρυσι, και επέλεξα το [U][B]Καστάνης[/B][/U] στα Κατάπολα. Σε σχέση με αυτό της Αιγιάλης είναι 2 φορές καλύτερο. Πιο μεγάλο, πιο οργανωμένο, και βρίσκεις και σκια. Στα συν πως αυτοί που το χουν είναι μια φιλική οικογένεια που θα σε εξυπηρετήσει οποτεδήποτε, και μπλέκονται όλοι σε όλα τα πόστα, το τρέχουν αρκετά καλά. Το εστιατόριο επίσης έχει τίμιο φαγάκι όταν θες να φας με μινιμαλ τιμές. Μείον πως είναι στη μέση της απόστασης Κατάπολα-Χώρα και δεν είναι σε παραλία, αλλά αν θες να μη σε ξυπνάει τίποτα, είναι +.
Στην Αιγιάλη παίζει φουλ οτινανισμός όπως είπε ο Hoperidesalone. Βασικά εξαρτάται τι θες Θεριέ. Αν έχεις και το γκομενάκι μαζί, ή μια παρέα που θέλετε να στε άνθρωποι, καλύτερα να πας εκεί που πήγα εγώ. Αν θες να χτυπήσεις το μαξ 23χρονο γκομενάκι (γενικά τέτοιες ηλικίες παίζουν εκεί), ή να περάσετε μια καγκουροβδομάδα που κανένας δε θα κάνει μπάνιο εκτός της θάλασσας, θα πίνετε τα ξύδια και ό,τι άλλο, και θα αράζετε ξύνοντας τα @@ σας ακούγοντας Dying Fetus (όπως έλεγαν και οι θεοί από το Κάφρος και πολιτεία) καλύτερα να πας στην Αιγιάλη. Άσε που εκεί έχει τα μισά καλά μαγαζιά (στη χώρα έχει περισσότερα βέβαια).
Αν θες και ίνφο για καλό φαί στείλε πμ, γιατί ξεσκίστηκα στο φαί, και έφυγα με 5-6 λίτρα ρακί στις βαλίτσες. Α ναι, ΡΑΚΙ ΨΗΜΕΝΟ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟ ούμπερ άλες λέμενς!
Εντιτ: αυτό το Q που λέει ο αποπάνω όλοι μου το αποθέωναν, εγώ γιατί το βρήκα μια χρυσή μετριότητα? Ο Αμόργιαλος πολύ καλύτερος.