Διακοπές!

fixed καταρχάς.
Κατά δεύτερον αν πας θα το χτυπήσεις δεν είναι δύσκολο :stuck_out_tongue:

Αμοργός απλά ερωτεύσιμη. Σιγα σιγα όμως κατακτάται από λάους “εναλλακτικών”. Θεριε αιγιάλη θα σου πρότεινα αν πάτε μεγάλη χαβαλεδο-αντρόπαρεα. (αν και με γυναικοπαρεα περνας καλα).

To μειον της καταπολας ειναι ότι είναι πολυ μακρια από τη ζωή -βραδυνή- (αιγιάλη), οποτε αν θελετε κανα βραδακι ποτο στη παραλια και τζερτζελο θα πρεπει να κανετε μεγαλη διαδρομη με αμαξια πολλες στροφες (γενικα ξερασμα, ειχα παει να πεθανω με τον μοναδικο ταριφα του νησιου) και τα σχετικα.

Αυτόν εννοείς??:lol:

Αυτό το Q που λέτε όλοι γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου?? Που είναι?
Ο αμόργιαλος ήταν άψογο μαγαζί αλλά κάθε βράδυ γινόταν πανικός. Ήσουν τυχερός αν έβρισκες κάνα κιβώτιο μπύρας για να καθίσεις…Ακόμα πιο ωραία ήταν να έχεις ένα μπουκάλι ψημένη και να είσαι στην παραλία της Αιγιάλης όταν έκλειναν τα πολλά φώτα και φαινόταν πεντακάθαρα ο ουρανός…

απο ολα τα νησια που εχω παει μαρεσε η Σκοπελος,η Σιφνος,η Κεφαλονια και η Λευκαδα.δεν μαρεσε η Σεριφος

από τα αγαπημένα μου νησιά…πολύ ωραία τοπία…συνδυάζει το πράσινο με το μπλε της θάλασσας… τι μου θύμισες τώρα…:roll::roll::roll: και έχουμε και κω**εξεταστική :blow::blow::blow::x:x

στα 90ς πήγαινα Ιούλιο, πριν 10 χρόνια Ιούνιο και πλέον μόνο Μάη, αλλά δε με νοιάζει η βραδινή ζωή (όποιος πάει Αμοργό γι’αυτό έχει μπερδευτεί) και απλά θέλουμε να έχουμε prive όλες τις παραλίες, μα όλες όμως! :stuck_out_tongue: πέρσυ έσκασε ένα δεύτερο αμάξι σε μια παραλία κάπου στα νότια και πεταχτήκαμε από τη λαχτάρα αφού για ώρες δεν υπήρχε ψυχή τριγύρω…

Off season τέτοια νησιά αξίζουν μόνο για ζευγάρια αλλά εγώ είμαι και παππούς οπότε συνεχίστε ελεύθερα να κάνετε ότι θέλετε όποτε το θέλετε με όσους/ες θέλετε… :slight_smile:

και ναι, στηρίζουμε ψημένη ρακή…

για πείτε λίγο για Μήλο ότι ξέρετε παρακαλώ! Ξεναδοχεία που να είναι όμορφα και κεντρικά (κεντρικά σημαίνει είτε κοντά σε όμορφες θάλλασες είτε στο κέντρο) μέρη που να επισκεφτώ και αμά δεν έχω αυτοκίνητο για να γυρίσω το νησί αν παλεύετε και έχει συγκοινωνίες κλπ! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

σου έχω έτοιμο ταξιδιωτικό οδηγό :stuck_out_tongue:

Κι εγω κι εγω!

ράνια τα κολλάμε τα κείμενα να το κάνουμε τουριστικό οδηγό που θα τον πουλάμε στα ερωτευμένα ζευγαράκια?

Μπα δεν θελουν οδηγο για να πειστουν, ηδη μας εχει βγει το ονομα οτι ειμαστε ζευγαρονησο. :stuck_out_tongue:
[U]Milos is for lovers[/U] βασικα, υπαρχει στικερ σε ολα τα μηχανακια.
Την Κυριακη θα κατεβω επιτελους!:smiley:

το θέμα δεν είναι να καταλάβουν ότι είναι ζευγαρονήσι ,το θέμα είναι να τον πουλάμε :stuck_out_tongue:

καλά να περάσεις, κάνε και καμιά βουτιά σαρακήνικο και για μένα 8)

Έλρικ εσύ είσαι από Χίο;Άν ναι θα σε χρειαστώ8)

i’am all yours 8)

ευχαριστώ κορίτσια και σκληρά αγόρια και εγώ για ζευγαροδιακοπές πάω οπότε μια χαρά μου ακούγεται, έχετε μήπως καμία ιδέα για ξεναδοχείο που να είναι καλούτσικο? μέχρι 80 την ημέρα δίνω και θέλω ένα δίκλινο δωμάτιο.

Μεγάλε!!Να ζήσουν τα Άνω Καρδάμηλα και τα περίχωρα!!
Θα σου πω όταν είναι!

ναι ρε, όποτε θες ρωτάς. σκάσε και μάρμαρο (κάτω καρδάμυλα) όταν πας να κεράσω ούζα. κι αν δεν είμαι εκεί θα πεις ότι σε έστειλα εγώ για να σε κεράσουν ούζα :smiley:

Τι θεούλης!:D:D

[B][SIZE=“3”][I]’‘Milos is for lovers’’[/I][/SIZE][/B]

ψήνομαι…8)

[SPOILER]μόνο ένας lover λείπει…:p[/SPOILER]

Ορμα, κατι θα βρεις εκει!