Eίχαμε πάει κοριτσοπαρέα στα 19, συγκλονιστικά όμορφο νησί, παραλίες σαν σεληνιακά τοπία, αλλά κυκλοφορούσαν όλοι σε ζευγάρια, ήταν τρομαχτικο! Και επειδή τα ζευγαράκια το βράδυ προφανώς είχαν καλύτερες δουλειές να κάνουν, δεν υπήρχε ψυχή στα μπαράκια, τη βγάζαμε μόνες να φαντασιωνόμαστε καλοκαιρινούς έρωτες!
Ένας μήνας ακριβώς έμεινε
…δεν θα κάνω τίποτα το φοβερό…Μολάοι Λακωνίας, που από εκεί με αυτοκίνητο, μπορείς να πάς σε δεκάδες μέρη, και πολύ ωραίες παραλίες, και μετά τον 15Αύγουστο, κλασικά Σέρρες για καμιά εβδομάδα…αλλά όπως και νά’χει η ξεκούραση και η ξενιασιά μετράει
:):!:
Εγώ τελικά φέτος έχω λίγο Μάλτα, σε φίλο, λίγο Αστυπάλαια, σε φίλες, και αν παραιτηθώ από τη δουλειά μου ή γίνει κάποιο άλλου είδους θαύμα και βρω άδεια, λίγο Μύκονο, με τη μαμά μου και το μπαμπά μου
Εντωμεταξύ δεν του το’χα του κωλόνησου, αλλά τα αεροπορικά είναι εφιάλτης.
Έχω κλείσει από τέλη μαίου, ίδρωσα για να βρω τα φτηνότερα, και ανακουφίστηκα όταν είδα πτήση 250 ευρώ. Χτύπαγε πεντακοσάρια μιλάμε.
Ευτυχώς παίζει δωρεάν διαμονή σε σπίτι με κουζίνα, οπότε έχω να υπολογίσω μόνο μπύρες, καφέ και σουπερμάρκετ επιπλέον…
πάω σάββατο πρωί σέριφο! θα κάνω review πεμπτη πρωί που γυρνάω8)
[SPOILER]ξέρεις, που έχει τα καλύτερα μέρη για να κυνηγήσεις με τόξο, για να στήσεις μια πρόχειρη μονομαχία, για να τρέξεις με το άλογο κτλ κτλ :p[/SPOILER]
Αστυπαλαια ειναι παρα πολυ ωραια.Ειχα παει πριν 4 χρονια και μου αρεσε πολυ.Αν θελεις ομως νυχτερινη ζωη λιγα πραγματα το νησι αυτο ειναι για ηρεμια και για χαλαρωση
Το ακριβό είναι σχετικό…αν τη συγκρίνεις με τη Θάσο ας πούμε ή τη Χίο είναι πανάκριβη ενώ με Πάρο, Μύκονο κ.λ.π που “ταιριάζουν” πιο πολύ, είναι στα ίδια περίπου επίπεδα.
Εγώ έχω κλείσει για 20-25/7(5 βράδια) 400? δίκλινο
σε ξενοδοχειο η δωματια? εγω βαικα θελω οπου παω να κλεισω σε φτηνο ξενοδοχειο για να παρω ολες η σχεδον ολες τις μερες και γουρουνα… νταξει θελω να πιστευω οτι με σωστο προγραμματισμο μια χαρα θα τα βολεψω παντως…