Διακοπές!

ευχαριστω ρε,το ιδιο και εσυ!

σε ποια;

παραδισος ασημακοπουλου λεγεται.πας εσυ σε καμια?

Οχι.Γουσταρα πιο παλια για την κιντερλαντ αλλα δεν εκατσε.Λεει;

Από Δευτέρα Νάξο για τουλάχιστον 1,5 μήνα και για πρώτη φορά μετά από 10 καλοκαίρια δεν θα δουλέψω εκεί.
Δηλαδή ξύσιμο αρχιδιών, μπάνια, μπύρες, χάζεμα μικροσκοπικών μπικινίων και απεριόριστη τεμπελιά ΜΟΝΟ :drunk:

Όποιος σκέφτεται να περάσει καμιά βόλτα, έχω πιεμ να στείλει 8)

Ωραίο νησάκι η νάξος <3

'εν εχω παει ποτε Ναξο, απο τα νησια που θα ηθελα να επισκεφτω. κανενα καλο οργανωμενο καμπιγκ παιζει ?? ειμεθα και back packers 8)

Δεν έχω ψαχτεί με τα κάμπινγκ της Νάξου, αλλά ένα που ξέρω ότι προτιμείται γενικά, είναι το κάμπινγκ του Μάραγκα: http://www.maragascamping.gr/naxos-campings-gr.htm

στη σέριφο ρίχνω χ πάντως[-X
ωραίο νησί,ωραίες παραλίες, αλλά πολύ ακριβό:!:

λεπον εκλεισα για σκιαθο με 55ευρα δικλινο σε “πολυξενοδοχειο” με πισινα, μπιλιαρδα κλπ και πρωινο μπουφε. δεν ειχε καλα σχολια στο νετ βεβαια αλλα ποιος νοιαζεται? λιγος θα ειναι ο χρονος στο δωματιο! α! ειναι και λιγα μετρα απο τις κουκουναριες αν και πρεπει να γινεται τρελο μπουρδελο απο κοσμο εκει οποτε εχω αρχισει να ψαχνω τις μη οργανωμενες παραλιες τυπου μανδρακι κλπ που φαινονται εξισου γαματες!

και φυσικα ΟΛΕΣ (η σχεδον ολες) ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑ φετος!

Έκλεισες ακτοπλοϊκά?
Μου τράβηξαν τα λεφτά από την κάρτα αλλά ούτε 1 email δεν πήρα από Hellenic Seaways
Υποτίθεται θα τα πάρω από πρακτορείο…από όποιο θέλω?
Μαλακίες
[-X

θα παω σαμοθρακη για κατι τελετες τον αυγουστο

πφ, ικαρία άκυρο γμτ, αίγιο θα τη βγάλω σε εξοχικό φίλου και κουτρουμπουχάρα Αρκαδίας τέλη ιούλη

…άντε νά’ρθουν οι διακοπές…μιλάμε τις χρειάζομαι…και όση περρισότερη δροσιά γίνεται:):!:

Και μου κάθεται και μύκονος αρχές αυγούστου.
θα πάω σε 3 μέρη με τούτα και με κείνα, όλα τσάμπα διαμονή, γαμώ 8)

Και εγω Σκιάθο φέτος! Και κοντα, και λιγα λεφτα για διαμονή και γαμάτη παρέα! Μακάρι να είναι όντως πολύ καλα και να μην έχει πολλή ζέστη!! :smiley:

19 ευρω φοιτητικο το ατομο απο αγ κωνσταντινο. τα πηρα απο ενα απλο πρακτορειο απο τη… νεα ερυθραια…

Αύριο πρωϊ πρωϊ την κάνω για Λακωνία 8)

αλλαγή πλάνων!! αντί για σύβοτα κτλ κτλ, θα παίξει πλαταμώνας. η βάση θα είναι εκεί, οπότε ακούω γαμάτα μέρη που μπορούμε να πάμε :smiley: (το πρόγραμμα έχει ήδη όλυμπο, βεργίνα, μία νύχτα σκιάθο)

22-28 καμπινγκ ποσειδι.αει να δουμε