Διακοπές!

Χαρτί και σαγιονάρες.

Τίποτα άλλο δεν σου λέω,αυτά τα 2 μην ξεχάσεις.

ακουσε κανενας τιποτα για απεργια των ναυτικων τις επομενες μερες??

σε 10 μέρες σκόπελο!!!επιτέλους διακοπές.

σε μια βδομάδα σικάγο. για 3 βδομάδες.
θα γίνω αμερικανάκι :smiley:

ε γενικα πεταχτειτε και μεχρι Αγιοκαμπο/Βελικα. εχει πολυ καλη παραλια! ειναι απο την αλλη μερια του Κισσαβου, ξερεις Μελιβοια κι ετσι!

προτάσεις καταγράφηκαν.ντάνκε!!

δεν εχει διακοπες φετος για μενα γιατι θελω να μαζεψω κανα φραγκο να παω ολλανδια το φθινοπωρο… μονο ενα τριημερο στο ναυπλιο για να δω τον kevin spacey…

Αυριο παμε για 2 μερουλες εδω.

[SPOILER][/SPOILER]

αυριο το πρωι αναχωρω για Ναξο! καλες διακοπες και στους υπολοιπους! τα λεμε καπου 2-3 Αυγουστου!!:D8)

Άντε, μετά τους Dream Theater άλλες τρεις μέρες και μετά διακοπές:bye::drunk::):!:

να πω απλως σε επιδοξους ταξιδιωτες οτι μολις γυρισα απο σκιαθο και το νησι γαμαει στεγνα.

απιστευτα ομορφο νησι με εκπληκτικα ΔΑΣΗ. εχει παρα πολλη κρυμενη-προστατευμενη ομορφια. εκπληκτικες παραλιες και φοβερα τοπια. λιγο ακριβο σε ολα του αλλα αν προσεξει κανεις βρισκει φθηνα και καλα. η αισχροκερδια παντως υπαρχει και εκει αλλα με λιγο μυαλο αποφευγεται ξαναλεω.

φετος οδηγησαμε αυτην εδω την ομορφια

[SPOILER]
ηταν λιγο σαπια βεβαια αλλα αν θες γουρουνα στη σκιαθο με 25 ευρα μην ζητας και πιο πολλα! παντως επιανε τελικη με 2 ατομα πανω ως και 78km/h! καλα μιλαμε ολα τα αυτοκινητα κανανε στην ακρη! :lol:[/SPOILER]

Σεριφος φετος απο προορισμους που δεν εχω επισκεφτει !
Και Λευκαδα κλασσικα !

Σκιαθο και Λευκαδα περασα τελεια
η Σεριφος με απογοητευσε και ευτυχως ειχα παει 2 μερες για συμπληρωμα μετα τη Σιφνο

φετος no money για διακοπες
κανα 3ημερο Αιγινα θα παω

η σέριφος οφείλω να πω ότι με ψιλοαπογοήτευσε κι εμένα.
πολύ πολύ ακριβά :?

θελω να ακουσω αποψη για την Ιο, σκεφτομαστε να παμε 4-5 μαντραχαλοι **λαραδες να περασουμε…ωραια :wink: …μας κανει ο προορισμος ή μπα?

Έχω ακούσει ότι έχει νυχτερινή ζωή!!

Kαλα ειναι. οχι κατι ιδιαιτερο, αναλογα τι διακοπες θελεις να κανεις. Αλλα αποτι καταλαβα μολις τελειωσες σχολειο οποτε κομπλε: πατε Ιο, πιειτε κ γνωριστε τουριστριες :stuck_out_tongue:

θελουμε διακοπες σε φαση Παρο αλλα να μην ειναι στην Παρο (ή Μυκονο) και ισως λιγο κατι πιο χαλαρο…λιγο ομως ε :ρ

:rasta::hippy::afro:

Την παρασκευη θα παω να αραξω για το 3ημερο στο εξοχικο στο Λουτρακι :slight_smile: