Διακοπές!

1 Αυγούστου με 30 θα είμαι διακοπές σε ένα εξοχικό στην Κερατέα

30 μέρες διακοπές ??
για σένα είναι η ζώη:!:

:stuck_out_tongue: ε τι να κάνουμε ούτε δουλειά έχουμε ούτε τίποτα :stuck_out_tongue:
και το ποσό των χρημάτων που θα χαλάσω θα είναι μικρό,πολύ μικρό
πιο πολύ για την απομόνωση πάω

Νάξο για 4 μερες σε 1,5 βδομάδα :smiley:

Ξέρει κανείς τι παίζει απο τιμές εκεί?γιατί δεν θα υπάρχουν και πολλά λεφτά όταν πάμε εκεί γιατί φύγανε τα περισσότερα για πλοίο και στούντιο

Καμια πληροφορια για Αντιπαρο, μιας και παω σε λιγες μερες ???

Θα τα δεις εκεί. Μετράει άσχημα

Οντως μετραει η αντιπαρος και εχει και πολλα ροκαδικα.Νight θα περασεις super :wink:

Η Σκιάθος όλα τα λεφτά!!
Ακριβό νησί αλλά πανέμορφο…φανταστικές παραλίες!
Αυτά τα ολίγα γιατί αν επεκταθώ θα γράψω ολόκληρο κατεβατό και βαριέμαι

πηγε ενας φιλος φετος, αυτο που του κανε εντυπωση λεει ειναι οι απιστευτες παραλιες που εχει, μετρανε πιο πολυ απ αυτες στην παρο. (ετσι λεει, εσυ θα τον επιβαιβεωσεις/διαψευσεις τωρα…)

Κρήτη φορ(τζιοβανι ολε) πρεζιντεντ 8)

Κύθηρα υπάρχουν πληροφορίες/tips?

Δε διάβασα όλο το παραπάνω άρθρο αλλά να προσθέσω ότι καλύτερα να πας με αυτοκίνητο. Είναι μεγάλο νησί και δεν υπάρχει συγκοινωνία. Θα δεις αρκετούς να περπατάνε από το ένα χωριό στο άλλο.
Είναι ό,τι πρέπει αν θες ήρεμες διακοπές, με πολύ όμορφες παραλίες και εκπλήξεις πχ καταρράκτης σε ένα χωριό στη μέση του πουθενά.

Εχει παει κανεις camping στην ιο ??Καμια πληροφορια ?Μαλλον οχι για Farout.

ξέρει κανείς κανένα αξιοπρεπές και σχετικά φτηνό ξενοδοχείο στο λονδίνο??? για εδιμβούργο έχω βρει ξενοδοχειάρα και φτηνά αλλά σο γαμημένο το λονδίνο είναι πανάκριβα :?

Aσε τα Λονδινα και τσακωσε Ν.Υ παρεα με ξαδερφη [B][U]εδω[/U][/B]

φωτό της ξαδέρφης εντέλει έχουμε?

…άντε μία εβδομάδα έμεινε, αλλά με πολλές εκρεμότητες στην δουλειά, να πρέπει να τοκτοποιηθούν, πριν τις διακοπές…άντε και φύγαμε:):!:

Παιδια εχω μια επειγον απορια. τα πασο ισχυουν για τα ακτοπλοικα εισητηρια ? αν ναι ποτε χρειαζεται να τα επιδειξω? τι γινεται στην περιπτωση που αγορασω μονος μου εισητιρια για αλλους?

To πασο θα στο ζητησουν εκει στην εισοδο του πλοιου μαζι με την ταυτοτητα και οσο για τους φιλους σου στο ταξιδιωτικο γραφειο κανεις κανονικα κρατηση και γιαυτους (δινεις δηλαδη ονομα κανονικα) και αυτοι παλι θα δειξουν ταυτοτητα και πασο στην εισοδο!