Διακοπές!

Εγώ δεν έδειξα πουθενά ούτε πάσο ούτε ταυτότητα…βέβαια γινόταν και ψιλοπανικός από κόσμο στο πλοίο!

Ενα 7ημερο στα απιστευτα Κυθηρα και μετα τριημερο σε απιστευτο ελευθερο κοντα στη Κυπαρισσια…Μετρησε…

Μολισ γυρισα απο Σεριφο και περασα πολυ ομορφα.
Πολυ καλες παραλιες, και καλο φαι ! (χεχΕ) . Οι δρομοι ειναι μονο κατσικοδρομια… Γενικα καλα !
Αντε παω να αναρωσω απο το καψιμο >.<

ουυυφ επιτελους τελειωσε το μαρτυριο με το ψαξημο ακτοπλοικων εισητηριων και φυγαμε την αλλη τριτη 5 ψωλαραδες για καμπινγκ στην Ιο για μια βδομαδα… 87 ευρω ειναι πολλα για τα εισητιρια μπαι δε γουει?

Για λεγε !

αιγιάλη (αμοργου) επειγόντως βιολογικο καθαρισμό. σιχαινόμουν να μπω στην θάλασσα, η οποία ξέβραζε νεκρά ψάρια. Επίσης καθαρισμό από “φασέους” τύπους. Γενικά χάλασε πολύ η περιοχή (ενω το νησι παραμενει γαμω)

Αστυπάλαια τεραστιοτατοι έρωτες <3

Από αύριο…[B]άντε για[/B]:har: διακοπές:drunk:
:):!:

Και εγω σας λεω “αντιος” απο αυριο και για 2 βδομαδες. Την κανω για το εξοχικο μου, Ευβοια μερια (Βορεια), θα αποκοπω απο τον πολιτισμο και θα ηρεμησω. Καλη συνεχεια σε οσους θα μεινουν εδω.

^^^ καλα να περασεις μαν ! γαμει η βορεια ευβοια !

χρειαζομαι βοηθεια, ιδου τι θελω να κανω : 5-6 μερες με το αμορε σε κανενα ΚΑΛΟ camping, νοικιασμα γουρουνα ή αμαξι κ εξερευνηση γυρω παραλιων/χωριων. τι μου προτεινετε ?? δεν εχω καταφερει να βρω καποιο καλο camping με ενδιαφεροντα μερη τριγυρω, please help !

δεν εχω ιδεα για το τι παιζει απο καμπινγκ αν και λογικα θα εχει επιλογες, παντως οσον αφορα γουρουνα, εξερευνηση κτλ η σκιαθος που πηγα γαμησε. (μου αφησαν 300αρα γουρουνα για 4 μερες 100ευρα που ειναι εκπληκτικη τιμη και για τα κυβικα της γουρουνας αλλα και για το νησι γενικοτερα). επισης εχει συγκλονιστικες παραλιες και μερη να δει καποιος, απιστευτη ομορφια ενω εχει και γαματα σοκακια. εκατσα 6 μερες και δεν νιωθω να τα ειδα ολα!

Φεύγω χωριό!Τα λέμε σε 10 μέρες!

Κρήτη tour να γουστάρουμε από Δευτέρα8)

Eγώ πάλι έχω να πάω διακοπές απόοοοο… δε θυμάμαι… θα πάω κάποια στιγμή στο εξοχικό όπως έχω ξαναπει να κόψω φλέβες και ίσως πάω στη Τζια για κανα 3ήμερο… σε αυτό στηρίζω τις ελπίδες μου για σωτηρία…

μόλις γύρισα από νέους πόρους. τοπ 7ήμερου μακράν η βόλτα στον όλυμπο και οι βουτιές στην υπερπαγωμένη λίμνη που σχηματίζουν οι καταράκτες γύρω στα 1500 μέτρα (έκει που είναι κι ένα χριστιανικό μοναστήρι κοντά, μέχρι κι εκεί ανακάλυψαν άγιο οι αθεόφοβοι:lol:)

^^^ ααααυτα ειναι !

ισως παω Ζακυνθο σε κανα δυο βδομαδες…

Κι ελεγα που εχει χαθει αυτος?Η λεξη Manowar χρησιμοποιηθηκε πολυ λιγες φορες την τελευταια εβδομαδα!:stuck_out_tongue:

κι έχω να πάω και χίο την παρασκευή οπότε θα πάθεις στερητικό σύνδρομο :stuck_out_tongue:
πλησιάζουν όμως οι μέρες του live…έσσεται ήμαρ!!! :lol:

Πρώτο μπάνιο σήμερα…απόλαυση:):!:

επιτέλους κέρκυρα για 1 βδομάδα μετά την 1 βδομάδα στην σκόπελο.

Επιστροφη μετα απο μια βδομαδα στο καμπινγκ της Αντιπαρου ! :smiley:

Γαματα περασαμε, αλλα πολυ αερας ρε παιδι μου. :-s

Λατρεια το μπαρακι Lucky Luke με την ska/punk/ελληνικο punkrock/hardcore/metal μουσικη του.
Την πηραμε την μεταλλικη δοση μας και στο νησι ! :metal: