Που να πήγαινες με το Mαρίνα που πήγα εγώ, εκεί να δεις γέλιο…
:lol:
Που να πήγαινες με το Mαρίνα που πήγα εγώ, εκεί να δεις γέλιο…
:lol:
ΠΑΡΟΣ FOR EVER:thumbup: :drunk:
Ξεκινησαμε για Κερκυρα, μετανιωσαμε κι ειπαμε Σαντορινη, μετα Ροδο, μετα ξανα Σαντορινη, ενδιαμεσα Παρο και Αντιπαρο, ακομα και για Ανδρο ψαξαμε (για τρελες με τον Καρβου) και καταληξαμε σε Σκιαθο. Οριστικα(???).
Εμείς Πάρο τελευταία στιγμή κλείσαμε με την ψυχή στο στόμα.Ελπίζω να έχει κρεβάτια και να μην πέφτουν οι σοφάδες απ’το ταβάνι…:-s :?
Εχω κρατησει παντως 4 σαϊτ στην Παρο με δωματια, αν δεν εισαι και πολυ σιγουρη πες μου να στα στειλω ετσι ωστε αν νιωσεις το βραδυ κανεναν σκορπιο να περπαταει στην πλατη σου, να εχεις ρε παιδι μου μια δευτερη επιλογη να μεινεις το βραδυ.
Και μιας και το ανεφερα πιο πριν, Καρβου τζουτζουκο θα με φιλοξενησεις στην Ανδρο, παει και τελειωσε.- Θα παμε να βρουμε το σπιτι του Πανουση.
Μουαχαχαχαχα! Άμπαλε Σκιάθο θα πάω και εγώ. Για πότε το συζητάτε?
Μαλακια παιχτηκε, το ηξερα οτι θα πας Σκιαθο και υποτιθεται οτι θα σου εκανα εκπληξη με τηλεφωνο για καφε κλπ. Για τομπουτσο ειμαι, τουλαχιστον φροντισε να μη το μαθει η Αντωνια να κανω κατα 50% εκπληξη.
Χαχαχαχαχα! Είσαι για τον πέο! Τέλος πάντων δεν θα της πω τίποτα. Εκτός και να δει τα ποστ εδώ οπότε… :dunno:
Ουαου, ολο το φορουμ Σκιαθο θα παμε. Θα μαυρισει ο τοπος. Μουαχαχαχα. :twisted:
Λευκάδα με το κορίτσι
Το κορίτσι και ο Beer Drinker επιστρέφουν Αθήνα…
Και έπεται περιοδεία στην Ηπειρο με μοτοσικλέτες και κολλητούς
Για να καταλήξουμε…
…και πάλι…
Λευκαδαρα
Έχουμε ένα σπιτάκι στην Αιγείρα και κατεβαίνω σχεδόν κάθε χρόνο
Ιεράπετρα με την παρέα και Κεφαλονιά με το κορίτσι :yes: =D>
4 Αυγούστου I sail for Paros island
Αγαπάμε Παροικιά.
Ξερεις τι πρεπει να κανεις εκει περα ετσι?
Αυγουστος is for Tripoli. 26 Αυγούστου όλοι στο γήπεδο για πρώτη αγωνιστική.
Πολυ αποφασιστηκο σε βρισκω φιλαρακο…
Πού είναι καλύτερα Παροικιά ή Νάουσσα?
Νταξ, δεν επαιρνα εγω την αποφαση. Απλως προτεινα και διαλεγαν οι αλλοι. Μετα απο 4 χρονια χωρις διακοπες δεν εισαι πολυ απαιτητιτκος κι εκλεκτικος θα ελεγα.
ΠΟΥΘΕΝΑ! :o :wacko: :thumbdown: :blink: :evil: :please: