Διακοπές!

Λεπόν, κοίτα.
Παροικιά είναι πανέμορφο μέρος για να πας να χαλαρώσεις κλπ. Δρομάκια, αφραγκίες από περιοδικά/κόμιξ που θα βρεις κατά μήκος της παραλίας, απίστευτα πιτόγυρα, και το καλύτερο μαγαζί έβερ, ένα μικρό σάπιο τζαζομπλουζ μπαρ που δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε. Επίσης, φτηνές σχετικά μπύρες. Τη λατρεύουμε και την ψηφίζουμε.

Νάουσσα. Κλαμπ, χαβαλές και ο ένας πάνω στον άλλο. Πολυδιαφημισμένο μέρος, αλλά πάνω στη 1 ώρα γύρισα πίσω και πήγα να λιώσω στο μπαλκονάκι μου αφού έκοψα βολτάδες στα βραχάκια. Αμέ. Γενικά πάντως ανάλογα με το τι σε φτιάχνει, διαλέγεις. Άλλωστε έχει συγκοινωνίες όλη μέρα, για παντού, και είναι και κοντινές οι αποστάσεις.

If you wanna riiiiide, ride a white horse:!:

Κι εγώ Παροικιά ψηφίζω, κι ας μην έχω πάει ποτέ. (Η περιγραφή μου άρεσε πολύ.) 8) 8)

Είναι πιο ωραία από την περιγραφή ε.

Ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει στο νησί ξέρει! Το θέμα είναι αν θα μπορέσει γιατί εκείνη την εποχή μάλλον θα είμαι και εγώ όποτε δύσκολα να βρεί με εμένα στο νησί:p

Νάουσσα έχω κλείσει.Ωραία με εκφράζει περισσότερο!Thanks για τις συμβουλές!:slight_smile:

Νάουσα para siembre!!! Μην το σκέφτεσαι

Εγώ στο Λογαρά θα πάω αν πάω. Δίπλα στο Πίσω Λιβάδι. Αλλά νησί είναι, θα το γυρίσουμε όλο! 8)

Πισω λειβαδι δουλευα το καλοκαιρι του 2004.Γενικως η Παρος δε μου αρεσε καθολου.Πολυ ξηρασια

Εγώ θα πάω Πλαταμώνα camping 8)

μολις εμαθα το μερος που θα περασω τις διακοπες μου. ειναι το ιδιο με περυσι. λεγεται eksarxeia beach california. εχει εξωτικα τοπια και ανθρωπους, πικαντικες συγκινησεις, και πανω απ όλα, καθαρο περιβάλλον με παραλιες (λενε για καταγάλανα νερα), ενω οι εξωτικες χορευτριες δε λειπουν στιγμη απο τα σκηνικα…

και μετα ξυπνησα…:frowning:

Εχει παει κανεις μηλο?

Σταμάτα ζηλεύω…Κάθε χρόνο πάω Πλαταμώνα φέτος δυστυχώς δεν έκατσε:cry:

Eγώ πάλι θα πάω πρώτη φορά.

Είναι πολύ πολύ ωραία!

Ε, όλες οι Κυκλάδες έτσι δεν είναι πάνω κάτω; Γι’αυτό είναι καλύτερα την άνοιξη σ’αυτά τα νησιά, που έχει πρασινάδα! Ομορφαίνει πολύ.

Ναι, στο όνειρό μου. Εϊχαμε κλείσει, και τη μέρα που ταξιδεύαμε είχε απαγορευτικό. :frowning: Ε, μετά βαρεθήκαμε :stuck_out_tongue:

Εγώ αύριο πάω Ηγουμενίτσα για διακοπές… Οπότε δεν θα γράφω για κανένα μήνα και παραπάνω… Καλά να περάσω (που σίγουρα θα περάσω, γιατί όπου και να πάω καλά περνάω, γιατί είμαι εγώ):stuck_out_tongue: Καλή συνέχεια στους defix και Μάνος στον σκληρό αγώνα που καταβάλλουν ώστε να μπουν στο βιβλίο Γκίνες με τα περισσότερα ποστς/μέρα…

Σε ευχαριστώ από τη μεριά μου και να τονίσω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί πολλές μέρες όπως σήμερα π.χ. πρέπει να πηγαίνω για μπάνιο στη θάλασσα, για καφέ κτλ κτλ, και αναγκάζομαι να κάνω υπερωρίες…
Καλά να περνάς στην Ηγουμενίτσα (αν και δεν ξέρω αν έχει τουρίστριες εκεί :stuck_out_tongue: )

Thx! Έχει και τουρίστριες και οι ντόπιες καλές είναι, μην ανησυχείς:p

Δεν το βλεπω να πηγαινω διακοπες φετος…το πολυ πολυ να παω τον Αυγουστω στο χωριο του πατερα μου κοντα στην Μεγαλοπολη Αρκαδιας…
Ηαληθεια ειναι οτι δεν πολυθελω να παω εκει γιατι δεν εχω ουτε παρεα και αυτο το χωριο δεν εχει ουτε ενα καφενειο…ειναι πολυ μικρο…μονο 5-6μονιμους κατοικους εχει…και απ αυτους οι μισοι με το ενα ποδι στον ταφο…
Δεν εχω και παρεα να παω μονη μου διακοπες…:frowning: :cry:

8O 8O 8O

Γειτονακια ειμαστε???:smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: 8)