Διακοπές!

Όλα κατάγωνται απο την Αρκαδία

Et in arcadia ego

Εισαι κοντα…?

Ασεα μερια…:roll:

Κατω Ασέα μερια. Ασέα είναι πιο πάνω. Κοντά στου Πάπαρη

Αντε ρε!!! διπλα εμαστε!!!
Το χωριο ‘‘Σκωρτσινος’’ το ξερεις? τρια χιλιμετρα απο εκει ειμαι…

Είσαι απο Σκωρτσινού!!! Εμείς είμαστε 1 χμ απο Πάπαρη! Είμαστε γείτονες!

8O 8O 8O 8O

Ναι ρε, εσυ ενα χωριο Δαφνη το ξερεις? (Κουτρουμπουχι αλλιως):roll: :roll:

Βασικα ειμαι τρια χιλιομετρα απο ‘‘Σκωρτσινου’’…
Το χωριο μου λεγεται ‘‘Γραικος’’…
Αλλα περναω απο τον ‘‘Παπαρη’’ για να παω…
Το χψριο μου ειναι μεταξυ ‘‘Σκωρτσινου’’ και ‘‘Βουτσαρα’’:slight_smile:

Εχω παει…και μεσα κοντα ειμαστε!!! κοιτα κατι πραματα… σε λιγο θα κανω και συγγενεις μεσα στο forum!!!:smiley:

Πριν απο τις πηγές του Ευρώτα ετσι; Σίγουρα εχουμε περάσει απο εκεί. Στη Δάφνη πας στρίβωντας δεξιά σ’ενα σταυροδρόμι πριν του Πάπαρη

Συμπατριοτακια ειμαστε,μην το ψαχνεις!!!
Στις πηγες του Ευρωτα πηγαινω στο πανηγειρι τον Αυγουστο…:smiley:

15Αύγουστο; Λοιπόν, μας βλέπω να συναντιόμαστε στα Πάτρια Εδάφη

Γυρω στις 20 Αυγουστου γινεται… αν κατεβω στην πατριδα τον Αυγουστο, στις πηγες του Ευρωτα πηγαινω σχεδον καθε χρονο οποτε αν ειναι μπορει να βρεθουμε εκει…
Α ρε πατριωτη…συγκινηθηκα τωρα με τα πατριωτακια εδω μεσα!!!:cry: :cry: :cry:

Σκατα στους πατριωτες!!!

Ελα μωρη πατριδα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πριν 7 χρονια στην πενθημερη εκδρομη στη Ροδο ημουν στο δωματιο με δυο φιλες μου!!!
Λοιπον εκει που μασταν ξαπλωμενες χτυπαει το τηλ και το σηκωνει η μια απ τις δυο φιλες μου…ηταν λιγο ξενερωτη…στην αλλη γραμμη ηταν ενα αγορι απο ενα αλλο σχολειο και την ρωταει αν θελαμε παρεα…η φιλη μου του πε οχι και του το κλεινει στη μουρη…ο τυπος ξαναπερνει…η φιλη το ξανακλεινει…επειτα απο κανα τεταρτο μετα απο πολλες αποτυχιμενες προσπαθειες του τυπου ακουμε χτυπηματα στην πορτα…ρωταμε ποιος ηταν και ακουγεται ο τυπας με τους φιλους του… να μην σας λεω πολλα …απ τα πολλα χτυπηματα που δωσανε στην πορτα εκεινη ανοιξε η μαλλον εσπασε…
Φαναστειτε τωρα σκηνη… να εχουν μπει μεσα και να μας κοιτανε και εμεις να χουμε μινει βλαμενα και να τους κοιταμε ξαπλωμενες στο κρεβατι:lol: :lol: :lol:

Πατρις, οικογένεια, θρησκεία! :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

εγω παντως δεν το βλεπω για διακοπες φετος…ελλειψη ρευστου…
η εκδρομουλα στο αθενς για μεταλλικα δεν πιανεται για διακοπες…

ας ελπισω παντως πως θα τα καταφερω να παω κανα 2ημερο στο χαλκιδα…ετσι ρε rosie;;;

σας αποχαιρετω για λιγο…αυριο φευγω αγγλια για 15 μερες…
θα μου λειψετε :frowning: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:bye: :bye: :bye:

Καλα να περασεις τυχερε!!
:wink:

Εγώ από βδομάδα ξεκινάω διάβασμα. Ωραίες διακοπέ(ο)ς τον Ιούλιο. :evil: