Παναθηναϊκός

βασικά ετσι και αλλιώς είχαν αφήσει απο τον παναθηναϊκό να εννοηθεί πως δεν παίρνουμε απο εκεί γιατί μερικοί δεν είναι και πολύ “νόμιμοι”…δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούσαν…:roll:
και τα έλεγαν και πριν βγούνε κάποια πράγματα στην φόρα

από το θεικό γκολ που είχε φάει από τον Μίτσελ έχει να παίξει ο Καρνέζης, και έφαγε κόκκινη στο 3ο λεπτό!

βασικα δεν ξερω γιατι υπαρχει τοση πολλη απαισιοδοξια για φετος στον παο…πρωτη φορα τον βλεπω φετος και οι τυποι που εχει μπροστα μπορει να φαινονται λιγο τρελιαρηδες, αλλα και μπαλα ξερουν και γρηγοροι ειναι. δηλαδη ο,τι χρειαζεται για να παρεις τα μικρα ματς στο πρωταθλημα

εντιτ
χαχ ισοφαριση

Δεν το ειδα το παιχνιδι επειδη ειμαι δουλεια αλλα το ακουσα στο ραδιο.Δεν παιξαμε ασχημα δεδομενα οτι απο το 4 παιζαμε με 10 παιχτες η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και ψυχη και καταφεραμε να ισοφαρισουμε στο τελος με Λετο.Αν παιζαμε με 11 θα το ειχαμε παρει το ματσακι!!!

[SPOILER][SPOILER]Κωδικός Ντορούλα φίλε μου[/SPOILER][/SPOILER]

Tελικά ευτυχώς που κρατήσατε τον Λέτο…σήμερα βέβαια ήταν ο μόνος που έπαιξε καλά…ο Ατρόμητος ήταν σε όλα καλύτερος απο τον βάζελο

Φιλε μου εισαι λαθος.Καταρχην παιζαμε με 10 απο το 4 λεπτο και εκτος απο την φαση του γκολ πες μου μια ευκαιρια που εκανε ο ατρομητος;;;Ειχε κατοχη μπαλας οπως και ηταν φυσιολογικο αφου επαιζε με παιχτη παραπανω και βολοδερνε εξω απο την περιοχη μας χωρις να κανει τιποτα το ουσιαστικο!!!Γοντικα οτα ερχονται 1000 ατομα να υποστηριξουν την ομαδα και δεν κανεις ουτε μια προσπαθεια για να μπουνε μεσα στο γηπεδο εισαι κατι παραπανω απο τραγικος.Αλλα μην ανησυχεις ερχετε και η ωρα σου υπαλληλε.

Ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο.Νυσταζω και θα δω τις υπολοιπες φασεις αυριο.(Παλι καλα που πηραμε την ισοπαλια)

Απλα μια παρατηρηση.Δεν γινεται σε μια ηδη κακη αμυνα να πας και να βαζεις τον γαμω Σειταριδη.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Δεν μπορω ρε γαμω να τον βλεπω να μαρκαρει με τα ματια και να ερχετε ο ΤΟΤΣΕ(?!?!?!?) απο την επιθεση να κοψει τον παιχτη που επρεπε να μαρκαρει ο Σειταριδης.Δεν ξερω τι εκανε στο 2ο ο Φερειρα.Επισης ο Κατσουρανης,οσο καλος παιχτης και να ειναι δεν μπορει πλεον.Εχει μεγαλωσει.Τρεχει πανω στον παιχτη με χερια και με ποδια να τον πεταξει κατω γιατι δεν μπορει να τον κυνηγαει.

Αμήν και ποτέ και ξέρει; φίλε ΚEN το πρώτο μάτς είναι στον ΝΑΟ…όποτε εκεί δεν έχεις έξοδο ΔΙΑΦΥΓΗΣ
Στην καλύτερη για σένα ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1-0 θα σε νικήσω

Κλείσαμε Σάρας σήμερα, οπότε ετοιμαστείτε για τσολο στο μπάσκετ. Πλέον είμαστε πλήρεις με Σμιθ-Πατ Καλάθη στη θέση του Φώτση, Λόγκαν στη θέση του Ντρου.

Είναι ένα ζήτημα κατά πόσο θα μπορέσει να καλυφθεί η θέση του Φώτση, από τη στιγμή που την προσωπικότητα και το σουτ του στα κρίσιμα δεν τα έχει κανείς εκ των Σμιθ-Πατ. Αυτό είναι και το φετινό στοίχημα του Ομπράντοβιτς. Η προσθήκη του Σάρας πάντως θα βοηθήσει πολύ, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κέρδος θα είναι όσο παίζει. Θα παίρνει ανάσες και ο Διαμαντίδης, μιας και το πρωτάθλημα φέτος έτσι κι αλλιώς λογικά θα το πάρουμε και χωρίς αυτόν.

Τον Σάρας μόνο να τον κρατήσετε μακριά από πιτσιρικάδες ε

Προφανώς, αφού κρατήσατε Πηλοΐδη όλα κομπλέ.

Μη βγάζετε γλώσσα, γιατί με την άγρια λιτότητα θα μπείτε σε εργασιακή εφεδρεία και θα σας κόψουμε το επίδομα του κυπέλλου. :lol:

Ε, τι να γίνει, δεν έχουμε Βάλλα στο να αφήνει τον Πάντελιτς να σκοράρει και μετά να βγαίνει τραυματίας έξω ενώ η ομάδα παίζει ήδη με 10 για μπει το γκολάκι στο 90. Πάλι γελάνε τα τσιμέντα.

:lol::lol::lol::lol:

ποσο καθυστερησεις να κανουν παραπανω ρε συ?? σπασανε ρεκορ σημερα.

Αυτό ήταν πετυχημένο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο Τεπιτς εφυγε?
γιατι λεγανε οτι επρεπε να φυγει για να ερθει ο Σαρας
καλυτερα

http://www.leoforos.gr/article/29135/te-gepel-kai-prohorame Η σημερινη ανακοινωση του Βγενοπουλου

για κάνε ενα paste εδώ το κείμενο γιατί δε μπορώ να μπω σε αθλητικα site :smiley:

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όπως αναμενόταν και είχαμε προαναγγείλει δεν μπήκε καν στον… κόπο να απαντήσει στους πέντε όρους που του έθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να προχωρήσει η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και ο Mr. MIG πιστός στις… εξαγγελίες του εξέδωσε στις 11.01 νέα ανακοίνωση, στην οποία μόνο ότι αποχωρεί ?όπως είχε αφήσει να εννοηθεί? δεν φαίνεται.

Ο Βγενόπουλος τονίζει μέσω αυτής πως για το καλό του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει σε κάποιους από τους όρους του όπως η Παιανία εάν κι εφόσον συζητηθούν καλόπιστα, αλλά για αυτόν αποτελεί αδιαπραγμάτευτος όρος να αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τις ευθύνες του (οικονομικές και νομικές) για το γήπεδο.

Αναλυτική η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

«Το συμφέρον του Παναθηναϊκού αυτή τη δύσκολη περίοδο επιβάλει να παραμερισθούν οι επικοινωνιακές τακτικές και οι εγωισμοί και να αναδειχθεί η ουσία. Η επιστολή που έστειλα στον κ. Δ. Γόντικα για να την διαβιβάσει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη ήταν ιδιωτική και εμπιστευτική. Ο ίδιος επέλεξε να την δημοσιοποιήσει αφήνοντας αυτή την διαπραγμάτευση να συνεχισθεί ή να ολοκληρωθεί στο πεδίο της δημοσιότητας που το χειρίζεται με μεγαλύτερη επιτυχία.

Η ουσία όμως είναι ότι οι πέντε όροι που έθεσα δεν είναι «νέοι όροι», όπως ορισμένα ΜΜΕ ανέφεραν, αλλά εξειδίκευση των όρων που έθεσα από την αρχή σε Συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκα σε ομόνοια-συσπείρωση, στη ΓΗΠΕΛ και στο προπονητικό της Παιανίας.

Η ανταπόκριση του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στην προσπάθειά μου να σωθεί ο Παναθηναϊκός ήταν «δεν θα σταθώ εμπόδιο». Θέτω υπό την κρίση όλων το εάν η κατασυκοφάντηση και προσπάθεια απαξίωσής μου και η αποθάρρυνση άλλων επώνυμων Παναθηναϊκών ήταν συνεπής με την θέση του. Όμως, σε κάθε περίπτωση, εάν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι λογικό να αρνείται να αναλάβει έστω και μικρό μέρος των ευθυνών που του αναλογούν. Αφού λοιπόν δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από την δημόσια διαπραγμάτευση του διαμηνύω ότι για το καλό του Παναθηναϊκού, εάν τα θέματα της ομόνοιας και της Παιανίας συζητηθούν καλόπιστα, θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω.

Ο μόνος όρος που είναι αδιαπραγμάτευτος από εμένα αφορά τη ΓΗΠΕΛ όπου πρέπει να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του.

Νομίζω ότι εάν απορρίψει αυτό το μοναδικό πλέον όρο θα δημιουργηθούν ουσιαστικές αμφιβολίες για τις πραγματικές του προθέσεις περί αποχώρησης, αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού, παρόλο που είναι αδιανόητο να επιθυμεί να οδηγήσει την ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο και στην πτώχευση.

Υ.Γ. Προς μιντιακό συγκρότημα κατασκευαστή (ΕΘΝΟΣ, GOAL, SENTRA FM), συνεταίρου του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στο MEGA και εργολάβου του γηπέδου του Βοτανικού(!): Πάρτε το απόφαση, αυτή η «χρυσή» δουλειά χάλασε.