Παναθηναϊκός

Το ότι πήγα σήμερα, τελείως χώμα από τη δουλειά, να δω αυτό το χάλι αντί να κάτσω σπίτι μου να ξεκουραστώ με έκανε να σιχαθω τον εαυτό μου

4 Likes

Εδώ τον σιχάθηκα εγώ που το είδα στην τηλεόραση :joy:

Εντάξει, όλοι κάνουμε λάθη. Απλά μην το επαναλάβεις.

1 Like

Πωπω ένας ΠΑΟ σήμερα! Φύλλο και φτερό την Εφές.

Κάτσε να δούμε και στο δεύτερο βέβαια.

Μπράβο στον ΠΑΟ μην το γρουσουζέψω μακάρι να κερδίσει. Η Εφες μην σας ξεγελάει πάντως ίδια ομάδα με πέρσι είναι σχεδον θα ρολάρει σιγά σιγά

1 Like

Καλησπέρα.

4 Likes

Τα έλεγα εγώ για τον Σέρβο ότι είναι μια χαρά παίχτης. Τεσπα αφού αρχίσατε εδώ θέλω να πώ 3 πράγματα:

-Μπαρτζώκα καλά να πάθεις
-Σλούκα ΞΥΠΝΑ
-Ποιος/ποιοι ανεγκέφαλοι πετούσαν βεγγαλικά μέσα στο κλειστό;

anyway δίκαιος νικητής ο ΠΑΟ μπράβο του

1 Like

Καλησπέρα. :grinning:
Αυτός ακριβώς ο Νεντοβιτς μας έχει λείψει, δικαιολογημενα σε μεγάλο βαθμό λόγω της πολυμηνης περιπέτειας του με την υγεία του.
Είναι μεγάλος παικτης, χαλαρά ότι πιο ποιοτικό έχουμε στο ροστερ και αν ανέβει αυτός θα ανεβει και όλη η ομάδα. Μακάρι.

Κατά τ’αλλα καλώς επστρέψατε αιώνιοι, μας λείψατε. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Τι σε πειράζει; Σταμάτησαν το παιχνίδι οι διαιτητές για παρατηρήσεις για να χαλάσει ο ρυθμός; Σε σοβαρή διοργάνωση βέβαια, θα είχε διακοπεί το ματς στην πρώτη έκρηξη.

Η διαφορά με τα ματς στα οποία χάσαμε οριακά στην Ευρωλίγκα, ήταν η ευστοχία στα 3π (και η απόδοση του Νέντο, αλλά από την άλλη δεν έπαιξε φοβερά ο Μέικον). Αυτό και το ότι δε χάλασε το μυαλό μας στο -15.

Δείγμα του ότι, με καλά ψυχολογία και λίγη παραπάνω ευστοχία, μπορεί αυτό το ρόστερ να τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη.

Με πειραζει γιατι ειναι ηλιθιο. Μια σοβαρη ΚΑΕ θα τους έψαχνε ,θα τους έβρισκε και θα έβλεπαν το ΣΕΦ μόνο απ έξω.

Υπάρχει το κάνω ατμόσφαιρα και το γήπεδο μου κόλαση και υπάρχει το είμαι ηλίθιος και αούγκανος.

Τεσπα στα αγωνιστικά που αυτά μετράνε στην τελική μας κερδίσατε δίκαια. Καλή τύχη στην Ευρώπη κρίμα να είναι ολόκληρος Παναθηναικός τελευταίος.

Χάσαμε στο ΣΕΦ πρώτη φορά ας λειτουργήσει ανάποδα στην Ευρώπη για να κερδίσουμε πρώτη φορά μακριά από αυτό :sweat_smile:

Τουλάχιστον 2 ματς τα χάσαμε για τους λόγους που λες. Με Μπαγερν και Ουνικς.
Συν το παιχνίδι με Ζαλγκιρις που και εκεί τα σπάσαμε.

Βλέπω τα στατιστικά. Ο Περι 3 πόντους και 3 ασσιστ…δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον κρατάμε ακόμα, τι ακριβώς περιμένουμε να δούμε από αυτόν που πιάνει και θέση ξένου.
Επίσης, τα φώτα θα πέσουν σήμερα και δικαιολογημενα στον Νεντοβιτς, αλλά ο παίκτης κλειδί ήταν ο Κασελακης. Ο Πριφτης θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν είναι ο παικταράς, πότε δεν ήταν και ούτε θα είναι, αλλά μπασκετ ξέρει σίγουρα και μπορεί να δώσει λύσεις.
Παπαγιαννης, θλιβερος. Τον έκανε ο Φαλ…

Ε ναι. Ο +20 συντελεστής του παίζει για πιο ακραίο στατιστικό με τα 7/10 τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Πάπα αρχικά πήγαινε μια χαρά. Στο τρίτο έχασε δυο-τρεις άμυνες, φορτώθηκε ένα ανύπαρκτο φάουλ κι από κει τον πήρε από κάτω. Στο τέταρτο πχ έχασε καναδυό ριμπάουντ τελείως από ψυχολογία. Το ότι βγήκε ν+1 φορές μισμάτς και δε πήρε ποτέ μπάλα πιστεύω δε βοήθησε.

Εμφανίστηκε;

Ειχα αποφασισει να μην το δω, βλεπω στο ημιχρονο ειμαστε μαζι, αντε λεω να το βαλω να δω λιγο πριν φυγω που ειχα κανονισει, το βαζω, φτανουμε 4η περιοδο 10 ποντους πισω, γαμησε με λεω, τουλαχιστον δεν φαγαμε 40αρα. Ανοιγω το λαηβ και βλεπω αυτο. Τι σκατα εγινε…

Ο Παναθηναικός ήταν , είναι και θα παραμείνει τεράστια ομάδα στο μπάσκετ. Το βάρος της φανέλας είναι ασήκωτο. Ακόμα και φέτος που διανύει ίσως μία από τις χειρότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του, δεν παύει να είναι ομάδα με τεράστιο ανάστημα.

Εμείς από την άλλη από την παιδιακίστικη νοοτροπία μας να κερδίσουμε και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό ξεχάσαμε να πάρουμε ένα ταιμ άουτ (Μπαρτζώκας). Ο Μπαρτζώκας ήταν σε φάση “αποκλείεται να το βάλει” και μετά από λίγο “ε τώρα αποκλείεται να το βάλει και αυτό” και μετά από λίγο “ε εντάξει… αποκλείεται να βάλει αυτό το κρίσιμο τρίποντο. Ήρθε η στιγμή να το χάσει” … Και τελικά μπήκαν όλα και στο τέλος καληνύχτα.

Η μόνη παρηγοριά που μπορώ να βρω είναι ότι τα ποσοστά του Παναθηναϊκού στη τέταρτη περίοδο χαρακτηρίζονται ως εξωγήινα και κυριολεκτικά στα όρια της εκτός μπασκετικής πραγματικότητας. Απλά βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Μέχρι και ο Κασελάκης έβαλε 10 πόντους μόνος του στην τέταρτη περίοδο.

Να μας γίνει μάθημα και μπράβο στην Παναθηναϊκό

(ΥΓ θεωρώ την θέση του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μαγική εικόνα).

3 Likes

Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνουν κάποιοι στην ομάδα μας μετά το χθεσινό είναι να δουν ότι αν κάνουν εγκαίρως κάποιες διορθωτικές κινήσεις, μπορεί και να δούμε λίγο μπάσκετ της προκοπής φέτος, γιατί έχουν πονέσει τα μάτια μας.

Οκάρο, Έβανς, Φλόιντ και Φέρελ μπορούν να χαιρετήσουν. Έστω οι 3/4 για να μην γίνουν τόσο δομικές αλλαγές. Και να ψάξεις να βρεις 2 καλούς ξένους αντ’ αυτών σε 1 και 4. Δεν είναι δυνατόν να έχεις 3 ξένους για να σου βγάζει όσα κάστανα από τη φωτιά μπορεί ο Κασελάκης.

Ο Μέικον, προσπαθεί φιλότιμα να μάθει τη θέση του άσσου, αλλά άσσος κανονικός δεν είναι. Και πάλι, ήταν ολοφάνερο χτες πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα όταν έχει δίπλα του έναν ακόμα πόλο εκτέλεσης όπως ο Νέντοβιτς.

Μπράβο, όμως για την ψυχή που έβγαλαν, και ελπίζω οι πίκρες να μετατραπούν σε πείσμα και κίνητρο. Αλλά χωρίς κάποιες αλλαγές αυτό δεν θα φτάσει.

4 Likes

Εμφανίστηκε δριμύτερος!

Τρομερό πικάρισμα στους γαύρους το στόρυ που έκανε!

Αλήθεια τώρα;

3 Likes

Βασικα κλισε ξε-κλισε επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα οτι σε ο,τι κατασταση και να ειναι οι 2 ομαδες τα ντερμπυ των αιωνιων ειναι παντα εντελως διαφορετικη υποθεση, πας λευκη σελιδα. Εχει επιβεβαιωθει πολλακις και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ.

Για τον παρκαδορο ας μην το ανοιξω γιατι δεν με βλεπω καλα.

1 Like