Παναθηναϊκός

ούτε νερό δεν πρόσφεραν ρε συ… κάθομαι σε μια γωνιά μόνος μου, πάλι καλά που ήρθες

1 Like

Για όποιον γνωρίζει, αν δεν μπορεί ο Γκάμπριελ να παίξει λόγω τραυματισμου μπορούμε να δηλώσουμε Λεσορ για την συνέχεια;
Όπως ο γαύρος έβαλε Μακισικ χθες στη θέση Βιλντοζα.

Είναι φοβερό ότι από όλο αυτό που συμβαίνει κάποιοι βρίσκουν τρόπο να νιώθουν ότι η πλευρά τους είναι καλύτερη από τους άλλους. Μιλάμε ότι το επίπεδο επιχειρηματολογίας είναι “βρίσαμε μάνες αλλά όχι κόρες”, “οι πρόεδροι μας έβαλαν μπλουζάκι με βολές αλλά όχι με σύνθημα”, “ο παίκτης μας έδειξε τα κύπελλα του στον κόσμο αλλά δεν έκανε στον αντίπαλο προπονητή ‘βγες έξω’”, “βρίζουμε τον Πειραιά αλλά όχι την Τουρκία”.

Και μέσα από αυτά το συμπέρασμα είναι “οι άλλοι είναι σκουπίδια, δεν τους αξίζει καν να ζουν, οι δικοί μας δεν έχουν άλλη επιλογή μωρέ, απαντούν στις προκλήσεις”.

Φοβερό, πραγματικά.

2 Likes

Όχι. Δηλώνεις 7αδα που δεν αλλάζει. Σε κάθε ματς διαλέγεις 6 από τους 7 να παίξουν. Μπορεί να παίξει ο Λορέντζο.

Και, φυσικά, κανείς αντικειμενικός δεν μιλάει για την διαιτησία… Όλοι θιγμένοι και σοκαρισμένοι από άλλα πράγματα.

1 Like

Είναι τέτοιος μαλάκας ο Τράκης, που σε κάνει γραφικό αν μιλήσεις γι’ αυτό το θέμα. Έκλεψε την παράσταση το σκουπίδι, όπως και να το κάνεις.

7 Likes

Γραφικό δεν σε κάνει εκτός και αν μιλάς με Ολυμπιακούς που έτσι και αλλιώς έχουν μάθει όσο κανένας άλλος στον πλανήτη Γη να κάνουν τη νύχτα μέρα και το άσπρο μαύρο, αλλά πραγματικά τους έδωσε πάτημα να κρύψουν το έκτρωμα που είδαμε από Λιώλιο και το παρεάκι του και ξεπέρασε και τον 4ο τελικό πέρισυ.

Ο τύπος είναι παντελώς εκτός ελέγχου αυτό το διάστημα και μετά το φ4. Παντελώς! Πρέπει να παίρνει πολύ πράγμα.

Ειλικρινά ρε παιδιά ντρέπομαι που αυτό το σίχαμα είναι πρόεδρος μου και το ακόμα χειρότερο είνα ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ότι είναι αναγκαίο κακο για την ομάδα μου…
Απέχθεια όσο δεν πάει, όχι μόνο για αυτά που κάνει και λέει στο μπάσκετ αλλά γενικά σαν άτομο, ένας ψευτόμαγκας φασιστάκος ρατσιστής είναι, ρεαλιστικά όμως ξέρω ότι αν φύγει από το μπάσκετ τελειώνουμε και εκεί και μετά εμείς οι Παναθηναϊκοί θα παίζουμε με τα φρύδια μας…

Τι αμαρτίες πληρώνουμε πραγματικά…

1 Like

Με τις μαλακίες του τρακη θα παρέμβει ο Κούλης τώρα και θα κλείσει τις πόρτες, και σε άδειο γήπεδο όλα γίνονται…

για την ώρα έχουμε μόνο την αναβολή του παιχνιδιού της Τετάρτης.

Επιμένει ο Βρούτσης και καλά κάνει.
Αν δεν έρθετε και οι δύο αύριο, τέλος.

Αναρωτιέμαι πάντως τι θα γινόταν και τα παιδάκια που μηνύουν ο ένας τον άλλο ήξεραν ότι μπορούν να είναι στην Ευρωλίγκα μόνο αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Θα έρχονταν, τρέχοντας, κολυμπώντας, σκάβοντας ίσως;…

1 Like

Ο δπγ λέει θα παει. Έχουμε πει και δικαίως πολλά για τον δπγ γιατί πέρα από όλα τα άλλα είναι προσβολή στην αισθητική μας ο τρόπος που φέρεται, που μιλάει, η ύπαρξη του η ίδια. Αλλά και οι Αφοί είναι εξίσου κωλοπαιδα απλά πιο έξυπνοι, πιο γραβατωμενοι, πιο εμφανίσιμοι. Όσο λάδι ρίχνει ο ένας στη φωτιά τόσο ρίχνουν και οι άλλοι απλά το κάνουν με πιο έμμεσους τρόπους. Σιχαμενοι όλοι τους.

ωραίο τσουβάλιασμα, ευχαριστούμε

“Εξίσου” δεν είναι, όχι. Μαλάκες είναι και αυτοί, ναι, αλλά ο ΠΚΠΓ είναι μια κατηγορία μόνος του.

2 Likes

Εξίσου είναι στην ουσία των πραγμάτων. Φιτιλιαζουν και δυναμιτιζουν τον κόσμο όσο και ο δπγ. Κάνουν με την ΕΟΚ τα ίδια που έκανε ο δπγ επι Βασιλακόπουλου. Ίδια φάρα είναι.

Η διαφορά είναι καθαρά αισθητική και μόνο. Η τοξική, μάτσο, γκαγκστερικη συμπεριφορά του δπγ. Δε λέω ότι δε μετράει κι αυτό, αλλά δεν είναι η ουσία των πραγμάτων. Στην ουσία ούτε οι Αφοί θέλουν να φτιάξουν οι σχέσεις, ούτε ομαλότητα θέλουν, ούτε ένα φυσιολογικό πρωτάθλημα.

:sweat_smile: :rofl: :joy:

Είναι και διπολικός ο ΠΚΠΓ εκτός από όλα τα άλλα καλά που έχει.

1 Like

Επειδη δεν θα παρω πισω ουτε λεξη απο οσα εχω γραψει κατα καιρους, θα συμφωνησω με το τσουβαλιασμα. Κλαιν αν ο ενας ειναι λιγο γκανγκστερ και ο αλλος πολυ. Το αποτελεσμα ειναι ιδιο. Οποτε +1 απο εμενα κι ας ξερω οτι ειναι ουτοπικες οι σκεψεις που κανω για τον αθλητισμο.

Αλλα κραταω αυτο εδω, διοτι επισης 1-2 φορες εχω κανει αναφορα στο παρελθον και νομιζω οτι δεν πηγε καθολου καλα στην πορεια της συζητησης.

Btw, δεν ποσταρω για να συζητησουμε, αληθεια το λεω. Πιο πολυ note to self για το μελλον ειναι, αν τυχον συζητησουμε σε ενα πιο “κοινοχρηστο” νημα για αυτα τα θεματα.

Γιες.

Καλημερες.

2 Likes

Ε, αυτό λες :grinning:. Τι να κάνουμε, όπως ο Μαρινάκης είναι χειρότερος από τους άλλους έτσι και το σκουπίδι ο ντιπιτζί είναι χειρότερος.

Ο τύπος έχει φαρμακευτική και είναι ψέκας :joy:, απο όπου κι αν τον πιάσεις τα θέματα είναι άπειρα :joy:

2 Likes

Μην ξεχνάτε ότι έχουν και απλήρωτη τη ΔΕΗ άρα είναι χειρότεροι.

2 Likes

Η διαφορά είναι καθαρά αισθητική και μόνο

Επειδή έχει παραπάνω κιλά; Τι ρατσισμός είναι αυτός;; :stuck_out_tongue:

3 Likes