Παναθηναϊκός

Δεν θα δώσανε κανά εκατομμύριο τουλάχιστον?
Απ’ότι είδα είναι αριστεροπόδαρος μέσος, σαν τον Ολλανδό τον άλλον.:roll:
Δεν πήραμε έναν Ολλανδό, τον Ζόνεφελντ?

Δεν πολυπαρακολούθησα τα μεταγραφικά.

είχα αγωνία για τα του γηπέδου:p

edit
χαχα, όντως έμεινα πολύ πίσω.

Του Ζόνεφελντ έχει χαλάσει εδώ και καμιά βδομάδα.

οχι αλλες χυλοπιτες…αντωνιου μαλλον η φατσα σου φταιει…πουλο…

το πόσο “λίγοι” και “μικροί” σε παραγοντικό επίπεδο είμαστε ακομα φαίνεται από το ότι καθόμαστε και συζητάμε με τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ λες και αποτελούν κανα σημαντικό παράγοντα στην ελληνική πραγματικότητα.

πιστεύει κανείς πως θα δεχόταν ο Σώκρατες να μιλήσει με τον Τσίπρα;

όταν καταφέρνει ένας Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίζουν ολόκληρο ΠΑΟ, σε παραγοντικό επίπεδο δεν πολυυπάρχουμε.

Δε διαφωνώ πολύ, αλλά από την άλλη, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή να γίνει το γήπεδο, και απλά οι του ΠΑΟ κάνουν ό,τι μπορούν για να το καταφέρουν.

Δε θέλω να το πάμε στο πολιτικό, αλλά ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο έκαναν τεράστιο λάθος με την (πέρα για πέρα υποκριτική και ψηφοθηρική) στάση τους για το γήπεδο, και κάτι μου λέει πως θα φάνε μεγάλη ήττα στις επόμενες εκλογές.

μαζί σου.

και μου κάνει φοβερή εντύπωση πως προέκυψε σε θέμα εντυπώσεων ο ΠΑΟ να ζητάει από τον Τσίπρα και όχι ο Τσίπρας από τον ΠΑΟ.

Εκτός και αν είναι όλο ένα στημένο παιχνίδι του στυλ, να δείξουν ότι ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει από πίεση (όπως και είπε) και όταν αποκατασταθεί κάπως η δημοτικότητά του (και του ΣΥΡΙΖΑ) να κάνει πίσω και να αλλάξει στάση.

Εγώ θέλω να το πάμε στο πολιτικό γιατί πολλές μαλακίες διαβάζω επί τους θέματος, οπότε μεταφέρω τη συζήτηση στο αντίστοιχο τόπικ (Πολιτικές Εξελίξεις).

Δεν θα τους χαλασει… :smiley:

Παμε στοιχημα οτι αυτη η ιστορια θα τους ανεβασει;Εκτος αν πιστευεις οτι ο ΣΥΡΙΖΑ τραβαει περισσοτερα χουλιγκανια του βαζελου απ’ οτι οικολογους:p

Εμενα παντως μ’εχουνε “χασει” προ πολλου… Goοdbye pansofe Tsipras!!:bye:
OK, βαριεμαι να αναλυω τωρα. Αν βρω χρονο θα γραψω καποια στιγμη την αποψη μου στα “πολιτικα” οπου μεταφερθηκε. Εδω ειμαστε και θα δουμε αν και ποσο θα τους στοιχισει…

Παντως ο φανατισμος για μια πολιτικη παραταξη δεν ειναι περισσοτερο ορθος απο τον φανατισμο για ενα αθλητικο σωματειο…

οι οπαδοί του ΠΑΟ λέγονται βάζελοι ή πράσινοι λαγοί ? 8)

:-k

βαζελαγοι αν δε σου παει η καρδια να διαλεξεις μονο ενα:D

όχι εμένα μου αρέσει το 1ο !!! 8)

βαζελίνα :slight_smile:

Βαζελίνη.

Κάνει θαύματα.

μήπως κ η πλαστελίνη?

έλεος ?! 8)

βαζέλα βαζελίνα 8)

Όχι πλαστελινη. Κολλάει.

άκυρο

delete