Ποιο φιάσκο λες? Αντί για συναυλία Led Zeppelin, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, ή Green Day που είχαν ακουστεί ότι θα έφερναν πέρσι και φέτος κατέληξαν στους Αδελφούς Κατσάμπα εεεεμ Διονυσίου ήθελα να πω (που είναι Βάζελοι βεβαίως) και τους C-Real? Δεν γαμ…ουνται όλοι τους λέω εγώ.
Μαζι και ο γαμ…μένος ο ΣΚΑΙ που χθές είχε κανονικά στο πρόγραμμα της Τετάρτης το Μάλαγα - Παναθηναικός και σήμερα εντελώς ξαφνικά έχει εξαφανιστεί ενώ θα δείξει τελικά αύριο το Γαυρο. Ειναι τουλάχιστον η δευτερη που το κάνουν και μας βάζουν να τρέχουμε οι μαλ…κες!!!
Ουστ ρε λαμόγια, οικΩλόγοι της πλάκας…
το μόνο που έχει ο ΠΑΟ φέτος είναι βάθος πάγκου.
δε νομίζω ότι τίθεται θέμα κούρασης
άσε που η μόνη κούραση μπορεί να προέρχεται από το ταξίδι γιατί και αυτοί που έπαιξαν δεν έτρεξαν.
Αφού σε ατιμάσω ενόπιον δικεφάλου και Ζαγοράκη, αφού σε λιθοβολήσω με κάθε ασπρόμαυρη πέτρα θα φροντίσω να γραφτεί στον τάφο σου ‘Restless Ο Τρυφιλλάκιας’.:lol:
Αφου δεν εχουμε παγκο ρε τρελε,μοιραιο ειναι,δεν σου ειπα τι θελω,τι θα γινει ειπα:pΜη σου πω και τα χανουμια θα μας περασουν,με το σπρωξιμο που τρων φετος απ’ τα κορακια
Εγω προσωπικα ειμαι αρκετα κουρασμενος γι’αυτο μαλλον δεν θα παω τελικα την Κυριακη γηπεδο!
Το ξερουμε οτι εισαι ΠΑΟΚ!!:lol::lol::lol:
Καλα το μονο σχεδον σιγουρο ειναι οτι ουτε φετος προλαβαινουμε να υποβιβαστουμε πραγμα για το οποιο συμφωνα με περσινες δηλωσεις του κ. Ιωαννη Βαρδινογιαννη θα πρεπει να ειμαστε περηφανοι…:-s
Ωραιο απογευμα θα περασουμε και αυριο αν και διανυουμε περιοδο εξεταστικης…Στις 4 θα μαστε στο κλειστο να δουμε το μπασκετακι με τον πανιωνιο κ μετα στις 7 εχουμε τον παοκ.Ελπιζω το μπασκετ να μαζεψει τουλαχιστον 6-7.000 τοσο λογω της νικης στη μαλαγα οσο και λογω του παιχνιδου με τον παοκ που ειναι στα καπακια…
Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του Βύντρα στην Α’ Εθνική. Το περίεργο είναι πως έχει βάλει γκολάρες κόντρα σε Σεβίλλη κι αν θυμάμαι καλά αυτός είχε βάλει και το γκολ στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ