Δε διαφωνώ πολύ, αλλά από την άλλη, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή να γίνει το γήπεδο, και απλά οι του ΠΑΟ κάνουν ό,τι μπορούν για να το καταφέρουν.
Δε θέλω να το πάμε στο πολιτικό, αλλά ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο έκαναν τεράστιο λάθος με την (πέρα για πέρα υποκριτική και ψηφοθηρική) στάση τους για το γήπεδο, και κάτι μου λέει πως θα φάνε μεγάλη ήττα στις επόμενες εκλογές.
και μου κάνει φοβερή εντύπωση πως προέκυψε σε θέμα εντυπώσεων ο ΠΑΟ να ζητάει από τον Τσίπρα και όχι ο Τσίπρας από τον ΠΑΟ.
Εκτός και αν είναι όλο ένα στημένο παιχνίδι του στυλ, να δείξουν ότι ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει από πίεση (όπως και είπε) και όταν αποκατασταθεί κάπως η δημοτικότητά του (και του ΣΥΡΙΖΑ) να κάνει πίσω και να αλλάξει στάση.
Εγώ θέλω να το πάμε στο πολιτικό γιατί πολλές μαλακίες διαβάζω επί τους θέματος, οπότε μεταφέρω τη συζήτηση στο αντίστοιχο τόπικ (Πολιτικές Εξελίξεις).
Εμενα παντως μ’εχουνε “χασει” προ πολλου… Goοdbye pansofe Tsipras!!:bye:
OK, βαριεμαι να αναλυω τωρα. Αν βρω χρονο θα γραψω καποια στιγμη την αποψη μου στα “πολιτικα” οπου μεταφερθηκε. Εδω ειμαστε και θα δουμε αν και ποσο θα τους στοιχισει…
Παντως ο φανατισμος για μια πολιτικη παραταξη δεν ειναι περισσοτερο ορθος απο τον φανατισμο για ενα αθλητικο σωματειο…