Παναθηναϊκός

Νταξ, από τα 3 πέναλτυ που ζητάει ο παο, αυτά του Νίνη δεν είναι και πολύ σόι, του Μπουμσονγκ η φάση όμως είναι ορισμός. Του κάνουν 2 παίχτες ταυτόχρονα, ο ένας με το χέρι, ο άλλος με κλάδεμα.

Αλλά η αποστολή του δαλούκα πέτυχε, τώρα για να μας δώσουν πέναλτυ πρέπει ο παίχτης μας να πυροβοληθεί με γκάνι. Ναις τζομπ! :thumbup:

Στον μπουμσονγκ δεν δίνουν τπτ γιατί είναι παλτό :stuck_out_tongue:

Με κοπεγχάγη τι βλέπετε?

Χ από εδώ μέχρι τη Δανία.

Αν δεν νικήσουν αυτό το ματς, τότε αρχίζουν τα προβλήματα για τους περισσότερους.

Ρε πούστη, αν φτάσαμε στην ιστορία μας να έχουμε το θεωρητικά πιο πλήρες ρόστερ για να μη μπορούμε να κερδίσουμε την Κοπεγχάγη σε αγώνα CL, όταν κάποτε μασάγαμε ιταλικές, ισπανικές και κυρίως γερμανικές ομάδες πριν μπουν στο γήπεδο είναι μεγάλο κρίμα.

ε εντάξει… δεν θα κερδίσει σε γεμάτο οακα την Κοπεγχάγη ??
τι συζητάμε μετά…

Ας βάλει επιτέλους ο Νιόπλιας στόπερ τον Κατσουράνη σε κάποιο παιχνίδι, έχω βαρεθεί να διαβάζω ρεπορτάζ που λένε ότι “ετοιμάζει Κατσούρ για κέντρο άμυνας στο επόμενο ματς”.

Έδιτ:

:expressionless:

Πρόστιμο? ανάγκης σε παίκτη του ΠΑΟ!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», προσθέτοντας πως το πρόστιμο φτάνει τα 5.000 ευρώ και αποφασίστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το περίεργο συμβάν έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και πιθανότατα από ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή, χωρίς να αποκλείεται να έγινε και από κάποιον από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν. «Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του», γράφουν οι Ισπανοί.

Ο παρατηρητής της UEFA ενημερώθηκε για το περιστατικό και κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες που επέφεραν και την τιμωρία. Οι αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα ήταν Καραγκούνης αντί Κατσουράνη στο 64?, Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού στο 70? και Νίνης αντί Λέτο στο 80?.

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Το να αλλάζεις κάθε 3 και λίγο το κέντρο άμυνας είναι χειρότερο από το να αφήνεις μέσα έναν αμυντικό που είτε είναι σε κακή κατάσταση, είτε είναι γκελαδόρος.

Για εμένα όσο κι αν ο ΖανΑλεν (μου αρέσει πολύ σαν όνομα, χαχα) είναι κακός, πρέπει να τον αφήσει να παίξει μερικά παιχνίδια με τον ίδιο δίπλα στην άμυνα, είτε αυτός είναι ο Καντέ, είτε ο Σαριέγκι, είτε οποιοσδήποτε.

Χρειαζόμαστε κάποιον μη επιθετικό παίκτη να απειλεί. Θες να είναι ένας κεντρικός αμυντικός στα στημένα, θες να είναι το αμυντικό χαφ που προωθείται, θες να είναι το πλάγιο μπακ που κάνει οβερλαπ και σεντράρει; Κάποιος πρέπει να είναι και ο μόνος που μπορεί να απειλήσει είναι ο Κατσουράνης από τη θέση του αμυντικού χαφ. Αν χάσουμε και αυτό το όπλο, είμαστε τελείως προβλέψιμοι και ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε είναι από ατομικές ενέργειες δικές μας ή ατομικά λάθη των αντιπάλων. Όχι με σύστημα δουλεμένο στην προπόνηση.

Διπλό.

αγνή παναθηναϊκή αισιοδοξία.:smiley:

πάντως με την είσοδο του σαριέγκι βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα.για μένα σαριέγκι - κατσουράνης πρέπει να είναι το αμυντικό δίδυμο.μπουμσόνγκ και καντέ περισσότερο για κλόουν μου κάνουν, παρά για σοβαρά σέντερ μπάκ.επίσης, με αυτόν τον πλεσίς τι γίνεται?
παιχνίδια όπως αυτά με την κοπεγχάγη εννοείται πως πρέπει να τα παίρνουμε, και ακόμα και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε, παραμένουμε το φαβορί.δεν παίζουμε και με κανένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πια…

Τον Κατσουράνη τον έχεις δει να παίζει κάπου στόπερ σε σύστημα με τέσσερις στην ευθεία?

χειρότερος δε μπορεί να είναι από μπουμσόνγκ και καντέ.και κάνει πιο δύσκολα το λάθος.πέραν του ότι στο κέντρο σέρνει τα πόδια του, και επιθετικά βοηθάει ελάχιστα.

πάει το χαμμερ?
δεν έχω δει ξεγραμμένο ποδοσφαιριστή πιο γρήγορα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο…

Ποιος κατουρησε το Καμπ Νου? Βλεπω να παιρνει μεταγραφη στην Ρεαλ

κάτι για καραγκούνη λένε :lol::lol::lol:
αλλά ο παο λέει στην ανακοίνωση του οτι κατούρησε κανονικά στις τουαλέτες.

απάντησε κιόλας ο παναθηναϊκός…? :lol:

ο Γιωργος Καραγκουνης αναμενεται σημερα να παρουσιασει το καινουργιο του βιβλιο με τιτλο “εκει που εχω κατουρησει εγω” :lol:

Xααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχω λιωσει!!!Νταξι ρε αν καποιος εχει κανει την δουλεια,στανταρ ειναι ο Καραγκουνης!

:lol3:

Μπαρδόν…που έχει κατουρήσει το άτομο δηλαδή, και είναι τόσο ενδιαφέρον που πρέπει να το διαβάσουμε:):!: