Παναθηναϊκός

Εννοείται πως δεν είμαι ευχαριστημένος με τα μπάκ μας (με εξαίρεση τον Nilson).Όμως εδώ είμαστε και θα το δείς,το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουμε στην επίθεση αν δεν χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερος επιθετικός ο Ντογιέ.Δεν είναι νευραλγική θέση το μπακ για να του δώσουν τόσο βάρος και να πάρουν παιχταρά.Θα τον είχαν πάρει ήδη,σιγά μην κάνουν υπέρβαση.Μπορεί να σκέφτονται πως τσάμπα θα πληρώνουν και τους Δάρλα,Serits.

Oti kai na leei o kathenas o PAO den tha ftiaxei an den figei apo tin omada o Tzigger. To mono pou to endiaferei einai i provoli(xaraktiristiko ton Vardinogianidon) kai xerei tosa gia to podosfairo osa xerei o Michael Jordan kai o George Bush!!!Eleos!!!

Xipnise mia mera pige ston babaka tou kai tou eipe “BABAKA thelo omada gia na paizo!!!”

Anti na tou dosei ena xastouki tou edose ton PAO…ego varethika pia…

Πάνω κάτω έτσι είναι (αν και την τελευταία τριετία,μπήκαν κάποι χρήματα απο την ομάδα,άσχετα αν δεν βγήκαν όπως Κονσιεσάο,Μπίσκαν κλπ),γι’αυτό λέω οτι μια χαρά και ο Φύσσας και πάλι καλά να λέμε,διότι με βάση τα δεδομένα της Ελλάδας θα μπορούσε να μην πάρει κανέναν.Και στην τελική,υπάρχει κανένας που να πιστεύει οτι ο Δάρλας και ο Serits είναι καλύτεροι του Φύσσα;Σοβαροί να είμαστε παιδιά,έχουμε αγανακτήσει,έφτασα σε σημείο με το που κλείσαμε τον Τάκη να πανηγυρίζω.

Ti exei o Serits kai o darlas re Ilia??? Entaxi den trexoun, den tous endiaferei i omada, den vhazoun mia kali pasa, den skoraroun, den markaroun, den sinenoountai, den kaliptoun xorous…alla pera apo auta einai etoimoi gia Champions League!!! :lol:

Obrandovits gia proponitis KAI tou podosfairikou PAO!8)

Πες το ψέματα…αν και πιστεύω ο Πεσέιρο να βοηθήσει,θα δούμε!

Ανεβαζουμε ρυθμους σιγα-σιγα.

1-0 χασαμε απο τον Ατρομητο.

Metal 13 εγώ είμαι απο τους πρώτους που θα κράξω,αλλά υπομονή προς το παρόν.Στις 26 θέλω να είναι έτοιμοι,όχι τώρα.

Το έχω τσεκάρει και δεν λέω ότι όλοι είναι παναγίτσες, αλλά οι περισσότεροι είναι σε αντίθεση με τους φασίστες υπανθρώπους της Λάτσιο. Και όσο για τις ιδεολογίες, τι να κάνουμε, εγώ δεν μπορώ να κάνω κερκίδα με ζώα φασίστες και θέλω να αποτρέπω την διάδοση του μίσους του φασισμού μέσω των γηπέδων, όπου επηρρέαζονται εύκολα και μικρά παιδιά συν τις άλλοις.

On topic: Μην κράζετε τον Φύσσα αμέσως. Για έναν χρόνο πιστεύω μια χαρά είναι.

Α γεια σου! Εξαλλου χτες επαιξαν ο Τσιτσης, Ο Κατρανας, ο Καρνεζης και ο Δημουστος. Την Κυριακη με την Κατανια θα δουμε βασικη ομαδα. Ο Ντιογιε ειναι παιχτουρα απο οτι δειχνει αλλα πρεπει να βελτιωσει το τελειωμα του ειτε με το κεφαλι ειτε τα ποδια.

να αναφέρω κάτι σχετικά με τους παίκτες που ξεχωρίζουν στα φιλικά της προετοιμασίας…
πέρσι κορυφαίος ήταν ο Ρομέρο,το 2004 κορυφαίος ήταν ο Ζουτάουτας.Και οι δυο ήταν κατά πολύ κατώτεροι ολόκληρη τη σεζόν…
τα φιλικά δε λένε απολύτως τίποτα,εκτός κι αν είναι “επίσημα”,όπως για παράδειγμα τα δυο τελευταία χρόνια τα φιλικά του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ…

αλήθεια,πώς βλέπετε την επιστροφή Φύσσα?εγώ θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που δίνει ό,τι μπορεί σε κάθε ματς.έχει και μια σχετική εμπειρία.δεν είναι κανένας παιχταράς αλλά είναι ευχάριστη η επιστροφή του…

O Φυσσας δινει οτι μπορει αλλα πλεον δν μπορει να δωσει πολλα.Ειναι 34 και εχει να παιξει μπαλα αρκετα χρονια.Δν θα εχει κανει και σοβαρη προετοιμασια οποτε…

θα δώσει μια σταθερότητα που λείπει από Σέριτς και Δάρλα…

Θα ηθελα σιγουρα καποιον πολυ καλυτερο απο το Φυσσα τον θεωρω λιγο για τον ΠΑΟ πλεον. Η σταθεροτητα λειπει απο το Σεριτς γιατι μαλλον ειναι τελειωμενος ενω απο το Δαρλα επειδη μαλλον δεν εχει παιξει ποτε σερι 3-4 παιχνιδια και ειναι μεταξυ παγκου-εξεδρας- και αναρωτηριου (τους τελευταιους μηνες), αξιζει περισσοτερες ευκαιριες. Ευχομαι να διαψευστω αλλα ο Γκαλετι θα εχει ευκολο εργο απεναντι του στο ντερμπι.

εντιτ: παιζει και να ειμαστε η μονη ομαδα που κανει αγιασμο καθε αρχη νεας σεζον…#-o :lol: :lol:

Prospathoume na proselkisoume papades stous organomenous. Etsi then tha prokaloun episodia!!!:lol:

Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum φίλος 8)

εντάξει μωρέ,σιγά…κρατάει κάποια “έθιμα”,δεν είναι και τραγικό

Ο Φύσσας για έναν χρόνο μια χαρά είναι.

Περιεργο. Ο Σαλπιγγιδης που υποτιθεται οτι θα τιμωρηθει, παιζει ολοκληρο το 90λεπτο στο φιλικο-προβα τζενεραλε. Για να δουμε…

Εντιτ: Αδιορθωτος ο Καραγκουνης. Οσο κι αν επαιξε στο εξωτερικο, τον καραγκιοζη που κρυβει μεσα του δεν μπορει να τον αποβαλλεο…

κανει και γαμω τις βουτιες!!!