Παναθηναϊκός

Χωρίς Σαλπιγγίδη στο ντέρμπι με Ολυμπιακό
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=41020
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=96594

Αν οντως ισχυει και αν ειναι οριστικο ειναι απωλεια για τον παο…:-s

Ε μα γαμώ τη γκαντεμιά μας πλέον…

Από ένα ΜΑΛΑΚΑ δεν παίζει και ο Σάλπι…

Α πήραμε και έναν Βάσκο αμυντικό από την Ατλέτικο Μπιλμπάο…

Οτι και να μας πούνε άμα δεν τον δούμε…

Πάντως αν δεν γαμηθούμε με όλες αυτές τις απουσίες νομίζω πως γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά φέτος.

Μαλακας δεν λες τιποτα. Ο Σιαρεγκι της Αθλετικ Μπιλμπαο απο οτι φαινεται θα ειναι η νεα μας μεταγραφη. Βασικος στην Αθλετικ με 36 συμμετοχες περισυ.

Το who is who

Oνοματεπώνυμο: Γιόσους Σαριέγκι Ζουμαράγκα
Ημερ. γέννησης: 19 Ιανουαρίου 1979
Εθνικότητα: Ισπανός
Ύψος: 1.89
Βάρος: 76 κιλά
Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Ομάδα: Αθλέτικ Μπιλμπάο
Προηγούμενη ομάδα: Αλαβές

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές
1998-99 Μπεασέν 28
1999-00 Αλαβές Β 28
2000-01 Αλαβές Β 26
2000-01 Αλαβές 5
2001-02 Αλαβές Β 35
2002-03 Εϊμπάρ 28
2003-04 Αλαβές 22
2004-05 Αλαβές 28
2005-06 Αλαβές 30
2006-07 Μπιλμπάο 36

Οχι τον Φυσσα… οχι.

Επεστρεψε στον ΠΑΟ. Απο Σεριτς καλυτερα αλλα ρε γμτ αν θες να καλη λυση στα αριστερα παρε αλλον οχι τον Φυσσα.

Ε;Τι;Πως;

Τι εγινε ρε;;

Γυρισε αυτο εγινε, την τρελα μου μεσα. τινα τον κανουμε στα 34 ???

Τι μαλακια κανανε παλι;;

Καλυτερο παικτη δν βρηκαν να παρουνε;;34 χρονων ειναι.

Απ’ το να πάρετε κανέναν άγνωστο-άμπαλλο από τη Γεωργία ή την Ουγγαρία (ή ακόμα χειρότερα από Σερβίες-Κροατίες κτλ) πάλι καλά να λέτε!

να κλείσει την καριέρα του ήρθε ρε παιδιά… Ηρεμήστε λίγο. Δε θα σας καταστρέψει το καλοδουλεμένο σύνολο :stuck_out_tongue:

Ε, καλα, δεν ηρθε ακριβως να κλεισει την καριερα του τιμης ενεκεν. Ο Δαρλας ειναι τραυματιας μηνες τωρα, ο Σεριτς τραυματιστηκε κι αυτος και δεν ειναι και κανας εξαιρετικος παικτης. Για βασικο τον βλεπω τον Τακη…

Πέραν του οτι τον βλέπω κι εγώ βασικό,βλέπω να προσφέρει κιόλας,δεν θα έχει καμία σχέση με τον παλιό Τάκη.Λόγω της εμπειρίας και μόνο θα δώσει λύσεις πιστεύω.

Βασικος θα ειναι.

Βασικος στον ΠΑΟ ενας 34χρονος που στην Χαρτς ηταν εκτος αποστολης.Για ποιο λογο;;Επειδη πηρε το Ευρωπαικο με την Εθνικη;Επειδη ειναι ελυθερος;;Γιατι;;Ποια η λογικη αυτης της μεταγραφης;;

Η εμπειρία,η γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος,η ανάγκη της στιγμής λόγω των τραυματισμών Δάρλα και Serits…και στην τελική για πες μου ένα καλύτερο αριστρό μπάκ στην Ελλάδα (πλην του Σπυρόπουλου);

Μπραβο,Σπυροπουλος,Αρουαμπαρενα.

Ο Φυσσας δν μπορει να προσφερει πλεον.34 χρονων ειναι.Προσπαθουσαμε να τν διωξουμε και τον φερνουμε παλι πισω τωρα.

Δεν σου μιλάω για ξένους.Αν στον προγραμματισμό της ομάδας ήταν και ένα αριστερό μπάκ και έφερναν τον Φύσσα,τότε να κράζαμε.Όπως ήρθαν όμως τα πράγματα,μια χαρά είναι και ο Φύσσας.

Kαι τι σημαινει οτι δν ηταν στο προγραμματισμο της ομαδας;;;

Προεκυψε αυτη η αναγκη.Αυτο δν σημαινει οτι πρεπει να παρεις οποιον να ΄ναι.

Το θέμα είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται…εδώ παραλίγο να μην βρούμε δεύτερο στόπερ που ήταν επιτακτική ανάγκη.Απο την στιγμή που δεν είχε ανάγκη για αριστερό μπάκ η ομάδα πριν τους τραυματισμούς,ποιόν ήθελες να μας φέρουν;Πήραν τον Τάκη,έχει εμπειρία,ειναι γνώστης του χώρου,δεν θέλει τρελά λεφτά και το συμβόλαιο είναι και για έναν χρόνο…ξέρεις κάποια καλύτερη λύση;Μην σκέφτεσαι με τα δεδομένα που ισχύουν έξω,εδώ είμαστε Ελλάδα,μην το ξεχνάς.Μια χαρά είναι ο Τάκης έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και θα το δείς.

Να τα σκαγε για τον Σπυροπουλο. ή κανεις υπερβαση του Μπατζετ για να κανεις ομαδαμε πολυ καλους παιχτες ή δεν κανεις.

Εντάξει παιδιά,κοιμάστε και ονειρεύεστε μου φαίνεται.Για τα ελληνικά δεδομένα μιλάμε…δηλαδή λέτε
“τι έγινε,έχουμε τραυματίες…θέλουμε λύση τελευταίας στιγμής…ωραία θα πάρουμε το καλύτερο αριστερό μπάκ του πρωταθλήματος”.Όταν θα γίνει κάτι παρεμφερές με αυτό,τότε θα είμαστε έτοιμοι για ευρωπαικό τίτλο…μέχρι τότε ο Τάκης μου κάνει…

Δν ειναι εχουμε τραυματισμους.

Εσενα σ αρεσουν τα μπακ του ΠΑΟ.Πρεπει να δουν οτι δν κανουν αυτοι οι παικτες για ΠΑΟ.Ουτε ο Σεριτς,ουτε ο Δαρλας,ουτε τωρα ο Φυσσας,ουτε ο Βυντρα.Πρεπει να ξυπνησουν καποτε.