Η μόνη ομάδα στο ποδόσφαιρό που αξίζει είναι η St.Pauli στη Γερμανία,αφήστε ΠΑΟ,ΑΕΚ,κτλ και υποστηρίχτε αυτούς.
Εγω αμα δν παει καλα μια ομαδα μου στο εξωτερικο δν θα στεναχωρηθω και που ενω με την καταντια του ΠΑΟ τα τελευταια χρονια εχω στεναχωρηθει παρα πολυ.
Ευτυχως που υπαρχει και το μπασκετ και φτιαχνει καπως η κατασταση…τουλαχιστον εκει εχουμε ομαδαρα…
Η Λιβόρνο ???
Η πιό αντιφασιστική ομάδα της Ιταλίας.
Ιπσουιτς-Παναθηναικος 2-0
Ο Ενακαριρε δν επαιξε καθολου.Ματος δν υπηρχε.Καρα,Μαντζιος φιλοτιμοι αλλα.Μαλαρτζ εκανε κατι τρελες αποκρουσεις.Χαλια ολη η ομαδα μα πανω απο ολα.η αμυνα.
Κλεινει μεσα στην εβδομαδα και ο δευτερος αμυντικος.Ας ελπισουμε να μν γινει σαν το πρωτο και κλεινει για 20ημερες.
Αυτο το πραμα με τις πρασινες φανελες ειχε γελιο χτες.
:thumbdown: :evil: :evil: :evil:
Λατσιο-Παναθηναικος 2-1
Σημερα κατι καναμε.Δν γινοταν βεβαια να παιξουμε μπαλα γιατι οι κωλοφασιστες παιζαν παρα πολυ σκληροι και μας ξεκωλιαζαν στα τακλιν.Ο Ντογιε δειχνει πολυ καλος παικτης.Ο Καρα παντα σταθερος.Καλα ματς κανει και ο Γκουμας.Ο Ενακαριρε δν ηταν ετοιμος.
συμφωνω παιχτηκε σκληρη μπαλα και απο τις 2 ομαδες και κυριως απο λατσιο…ποιοι ειναι κωλοφασιστες,αυτοι που εχουν manfredini,mundigay,diakite,makinwa (ολοι μαυροι)…ασχετο με το τοπικ και ας μη συνεχιστει αλλά επειδη πριν 100 χρονια τη δημιουργησαν φασιστες δε σημαινει οτι παραμένει τετοια.ειναι μια επαγγελματικη ομαδα οπως ολες.οι οπαδοι της την εχουν δει white power και την πληρωνει η ομαδα…ελεος δηλαδη…
οσο για τον αγωνα ο παναθηναικος ειχε το κεντρο αλλα η λατσιο δεν επαιξε καθολου μπαλα και αν επαιζε το σκορ θα ηταν πολυ χειροτερο γιατι μπροστα απο το κεντρο ο παο δεν υπηρχε.να ευχαριστειτε και τον galinovic βεβαια
Εγώ μιά ομάδα την κρίνω απο το τι καπνό φουμάρουν οι οπαδοί της. Εφόσον ο φασιστικός οχετός, οι λεχρίτε μουσολινικοί ρατσιστές την υποστηρίζουν εγώ θα την μισώ. FUCK LAZIO, σκατά στον τάφο της, ALL HAIL LIVORNO.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
μη καθεστε και σχολιαζετε φιλικα…εμενα τουλαχιστον απο το Θρυλο η ιστορια μου χει δειξει οτι για να χουμε καλη χρονια πρεπει να τον τρωμε πρωτα στα φιλικα:D
:lol: :lol: .Μπορει να εχει μια λογικη
πολυ κριμα παντως οι κωλοϊδεολογιες να μπλεκονται με τον αθλητισμο…καταντια δηλαδη…ελπιζω φιλε sharuman ολοι οι οπαδοι του λιβορνο να ειναι παναγιτσες…αν και δεν κοβω να το εχεις τσεκαρει…
ο ΠΑΟ εχει παρει την κατιουσα εδω και καιρο…και να κοιταξει να βρει λιγη αμυνα στα ακρα οσο ειναι καιρος
Αλλοι λενε οτι η κοκκινη του Σαλπι γραφτηκε στο φυλλο αλλοι λενε οτι δεν γραφτηκε. Βγαλτε μια ανακοινωση στην ΠΑΕ να ξερουμε. Αν δεν παιξει ο Σαλπι στο ντερμπι θα ειναι σκανδαλο.
Γιατί; :-k
Μακάρι βέβαια να παίξει αλλά όχι και σκάνδαλο!
Καλα ναι. Τεσπα απλα εφαγε αδικα κοκκινη καρτα και σε ματς που αν εδινε τετοιες κοκκινες ο ρεφερι θα επρεπε να ειχαν φαει και 4-5 παιχτες τ ης Λατσιο.
ο Κόκκαλης φταίει!!!
Ναι ο Κοκκαλης φταει και η παραγκα των διεθνων φιλικων αγωνων.#-o :lol: