Παναθηναϊκός

βασικά και εμένα μου αρέσει ο Βύντρα και δε το θεωρώ τόσο κακό παίκτη. Απλά τον έχετε κάνει αποδιοπομπαίο τράγο και του καταλογίζετε όλα τα στραβά της ομάδας επειδή δεν είναι ο Τζαμπρότα… Ο ΠΑΟ για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να είναι ενιαίος. Χαίρομαι πολύ που ακόμα δεν έχετε γίνει, γιατί μας αφήνετε μόνο την ΑΕΚ για αντίπαλο :stuck_out_tongue:

Ακριβως, αμυντικα ειναι καλος, επιθετικα δεν την πολυπαλευει και δεν κανει καλες σεντρες, αυτο συμβαινει γιατι πριν ερθει στον ΠΑΟ δεν επαιξε ποτε δεξι μπακ αλλα σεντερ μπακ. Ειναι αυτος που τα ακουει για τα παντα (παραδειγμα αυτο που ειχα γραψει προηγουμενως). Ειδικα οταν εισαι στο γηπεδο βλεπεις ποσο τραγικα ειναι πραγματα με το που φτανει η μπαλα στα ποδια του πολλοι σηκωνονται ορθιοι και ειναι ετοιμοι να τον μουτζωσουν με το που δωσει τη μπαλα λες και τους αρεσει που κανει λαθη #-o , εκει του ***** την ψυχολογια του παιχτη και δεν μπορει να παιξει μπαλα.

Ο Βύντρα γιαμενα είναι αγγουράκι, αλλά μπορώ να απαριθμήσω και άλλα πολλά τέτοια και χειρότερα απόλες τις ελληνικές ομάδες. ¶ντε, του χρόνου που θα ΄βγαίνει μόνοσ ο ΟΣΦΠ στο C.L. και θα δίνει και προκριματικά θέλω να δώ τι θα κάνει.:lol: :lol:

Ας χαλαρωσουμε λιγακι ε. Καλα θα κανετε ορισμενοι να μαθετε να κρινετε απο αυτα που βλεπετε την καθε δεδομενη στιγμη και οχι απο καταλοιπα του παρελθοντος και γνωμες “αλανθαστων” οπαδων. Προσωπικα δεν εχω και την καλυτερη των εκτιμησεων για την “οικογενεια”. Λογω Βαρδινογιαννη ειχα κοψει για 2 συνεχη ετη το γηπεδο τον καιρο που παιζαμε Λεωφορο αν και 6 μηνες πριν ειχα παει μονος μου, 18 χρονων τοτε, Μαδριτη για να δω Ρεαλ-ΠΑΟ…

Αλλα ας βγαλουμε τις παροπιδες μας. Οι κινησεις που εχουν γινει φετος ειναι μετρημενες και κατα τη γνωμη μου σωστες με τη λογικη οτι δεν εχουμε δαπανησει ασκοπα χρηματα για μια μεταγραφη που δεν χρειαζοταν. Τους κραζουμε οτι ειναι καβουρες. Και ειναι. Αλλα οταν ο αλλος σκαει λεφτα και φερνει Φλαβιο, Μπισκαν, Βικτορ και δεν βγαινει κανεις τους με πια λογικη να συνεχισει στο ιδιο μοτιβο. Αληθεια, τον Νινη ποσο ακριβα τον αγορασαμε? Τον Καραγκουνη (την πρωτη περιοδο στον ΠΑΟ)? Παιχτες που βγηκαν απο τον Παναθηναικο και ειναι διαμαντια. Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτοι. Παρε παραδειγμα τον Κυριακο. Ποιος τον ηξερε? Μπηκε τυχαια στην ομαδα, τον ανεδειξε ο ΠΑΟ και τωρα μου πουλαει και μουρη… Για μενα αυτη ειναι η εννοια της ποδοσφαιρικης ομαδας. Προτυπο μου ο Αγιαξ του 95-96 με τα “τρωμερα μωρα του Λουις Φαν Γκααλ”!! Τρομεροι-μπαλαδοροι μεγαλωμενοι στις ακαδημιες τους Αιαντα που δεν τους σταματαγες με τιποτα. Ολα τα υπολοιπα ειναι ποδοσφαιρικες “εταιρειες” και οχι ομαδες. Παραδειγματα, Ρεαλ, Τσελσι… Ομαδες που μου εχουν γινει απεχθεις μονο και μονο για αυτο. Το οτι προσπαθουν να “αγορασουν” με τα εκατομμυρια ποδοσφαιρικη αξια. Πραγματικα χαιρομαι που δεν ειναι ο ΠΑΟ ετσι και ουτε θα θελα ποτε να ειναι γιατι μετα θα υποστηριζα μια λεσχη πανακριβων μισθοφορων που θα εφερε απλως το ονομα Panathinaikos. Ευχαριστω δεν θα παρω. Εγω θελω παιχτες που ποναν την ομαδα και οχι την τσεπη τους.

Για αυτο χαιρομαι για αυτο που βλεπω φετος. Ο Πεσεϊρο χρησιμοποιει παρα πολλους μικρους και αυτο μονο σε καλο μπορει να μας βγει. Ο πιτσιρικας Κωνσταντινιδης μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις ενω και ο Σιοντης ηταν αψογος αλλα γκαντεμης (και αυτος και εμεις) γιατι τραυματιστηκε σε ενα χρονικα σημειο που θα μπορουσε να καθιερωθει με τις ελειψεις που εχουμε στην αμυνα. Αληθεια, το φιλικο χθες το ειδατε? Ο Βυντρα επαιξε κεντρικος αμυντικος και ηταν πολυ καλος. Το παλικαρι ειναι αποτελεσματικοτατος ανασταλτικα αλλα δεν κανει για τον δημιουργικο τομεα. Δεν καταλαβα γιατι φταιει αυτος οταν του δινουν ρολους στους οποιους ξερουν τοι δεν μπορει να ανταποκριθει το ιδιο καλα. Ε τοτε βαλε και τον Σαλπιγγιδη τερμα και κραχτον επειδη θα τρωει “φαβες”… Επισης χθες ηταν τελειος ο Λεοντιου. Και μενα μου την εσπαγε αφανταστα περσυ το υφακι Τζιωλη-Λεοντιου και η αδιαφορια που εδειχναν σε πολλους αγωνες. Ομως χθες ο Λεοντιου ηταν μαχητικοτατος, ομαδικος και με μολις ενα λαθος σε ολοκληρο το παιχνιδι. Αν συνεχισει ετσι θα προκειται για μια απιστευτη “μεταγραφη” για τον φετινο ΠΑΟ.

Ας σταματησουμε επιτελους να γκρινιαζουμε με τα παραμικρο και ας προσπαθησουμε να δουμε τις προσπαθειες που γινονται. Εγω βλεπω πως φετος αλλαζουν πολλα. Δεν λεω οτι θα παρουμε πρωταθλημα αλλα ειμαι αισιοδοξος. Ουτε θα παω στο γηπεδο αρνητικα προκατειλημενος. Οσοι θελουν να ερθουν για να κραξουν και να βγαλουν τα κομπλεξ τους ειτε γιατι τους εφτυσε η γκομενα, ειτε γιατι κατουρησαν στραβα, ειτε γιατι εχει περιοδο το αρκουδακι με το οποιο κοιμουνται αγκαλια, καλυτερα να κατσουνε σπιτακι τους. Ο Παναθηναικος δεν τους χρειαζεται. Η σωστη και ανυχτομυαλη κριτικη καθως και η απαιτηση για κατι καλυτερο ειναι θεμιτα. Η μιζερια ειναι που μου τη σπαει και η στενομυαλια…

Ποιος Βυντρα ειναι καλος ρε παιδια;;;Θα τρελαθουμε.

Αμυντικα ποτε εγινε καλος ο Βυντρα;;Βλεπει τη μπαλα να ερχεται ειναι μονος του και τρεμουν τα ποδια του.Απο το Σειταριδη πηγαμε στο Βυντρα.
Αφου ειναι κεντρικο μπακ γιατι παιζει δεξι μπακ;;Αυτο θα επρεπε να το ξερουν καποιοι και να παρουν αλλο δεξι μπακ.

Για να παρει ο ΠΑΟ πρωταθλημα πρεπει να παρει παικτες αρα karvou δν υπαρχει λογος να ανησυχεις.
Ποιες μεταγραφες ηταν σωστες;;Του Ενακαρχιρε.Αν δν εχουμε καλη αμυνα δν παμε ΠΟΥΘΕΝΑ και η αμυνα μας ειναι αμυνα ομαδας τριτης εθνικης.Τοσα χρονια φερνουμε…αμυντικαρες και καθε χρονια με το Γκουμα τη βγαζουμε.Τι ιδιο θα γινει και φετος.
Στα φιλικα παντα παιζουν νεαροι.
Αν δν ειχαμε τους τραυματισμους περυσι τωρα ο Νινης θα ηταν δανεικος σε κανα Κορωπι.
Τα τελευταια δυο χρονια την πρωτη αγωνιστικη γεμιζουμε το ΟΑΚΑ και τον πινουμε.Οπως περυσι με τον Ιωνικο και προπερσι με τον γαυρο.Χασαμε απο τον Ιωνικο μεσα στην εδρα μας.Τι επρεπε να κανω εγω ή οποιος αλλος ηταν το γηπεδο;;Να χειροκροτησουμε την ομαδα που δν εφαγε πενταρα;Ε οχι.Εγω αυτο δν το κανω.Μας εχουν κανει να ντρεπομαστε που ειμαστε Παναθηναικοι.Εχουν καταφερει να λεω σε καποιον γαυρο ή ΑΕΚτζη οτι ειμαι ΠΑΟ και να μου λεει γεια σου τριτε,γεια σου πελατη και τετοια και μου λες να μν τους κραζω;;
Αυτοι οι παικτες εχουν ξεφτιλισει το ονομα Παναθηναικος και θα πατησουν και στη Λεοφορο κιολας.Αλλα τα γραφουν ολα στα αρχ…τους.Τους πληρωνω εγω και οποιος αλλος εχει διαιρκειας ή πηγαινει στο γηπεδο για να με κανουν ξεφτιλα.Γιατι να συνεχισω να πηγαινω γηπεδο.Καθομαι στην τηλεοραση μου,βλεπω την καταντια της ομαδας μου και δν κλαιω και τα 30 μου ευρω.

Τραυματιστηκε και ο Ιβανσιτς και θα μεινει κανα διμηνο εξω.Σιγα σιγα χαλαει και το κεντρο.

Αυτος εναι ο αδερφος μου!!!:slight_smile:
Γεια σου ρε αδερφακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:smiley:

Κατσε ρε φιλε δηλαδη εσυ τον ξερεις τον Ενακατετοιονα και ξερεις οτι ειναι αχρηστος? Εγω προσωπικα δεν τον ξερω γι’αυτο θα περιμενω να δω τι μπορει να κανει και αν ειναι θα κραξω μετα. Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη κραζω χωρις να ξερω? Δηλαδη τον Νινη τον ηξερες? Τον Βαζεχα? Τον Κολκα? Τον Μικαελσεν? Τον Χενρικσεν? Δες τον πρωτα και μετα αν ειναι αμπαλος κραζουμε μαζι.
Οσο για την αμυνα του ΠΑΟ, ναι παντα ηταν αχρηστη αλλα παντα σε αυτην βασιζοταν κυριως η εθνικη…:-k

Ενταξει το να κραζεις οταν ξευτιλιζομαστε επειδη πονας την ομαδα μαζι σου. Εκει φωναζω και γω γιατι εχω απαιτησεις και δεν δεχομαι αυτο που μου πουλανε. Ομως πριν αρχισω τα μπινελικια εξεταζω τους λογους που χασαμε ενα ματς, αν ηταν θεμα ατυχιας, αδιαφοριας, αμπαλοσυνης, ή αλλων παραγοντων… για να ακουσει ο καθενας αυτα που πρεπει!!

Συγγνωμη κιολας ρε φιλε, εδω ντρεπεσαι εσυ ο ιδιος που εισαι Παναθηναικος και την λες στους παικτες για την Λεωφορο? Προσωπικα δεν ντρεπομαι καθολου που ειμαι Παναθηναικος. Και ποιος να μου πει οτι ειμαι τριτος ρε? Ο γαυρος που τον κερδισα μεσα-εξω ή η ΑΕΚ που μαζεψε 4 οταν ηταν γηπεδουχος? Και σε μια χρονια απο τις χειροτερες μου ποδοσφαιρικα… Και γιατι αλλο να ντρεπομαι? Που ημουνα Σκωτια και οταν εφτανε η κουβεντα με καποιον Σκωτσεζο για ποδοσφαιρο οταν του ελεγα οτι ειμαι Ελληνας μου ελεγε: “Hey mate, let me guess: Panathinaikos!! Right?”
Οχι φιλε μου, εγω δεν ντρεπομαι για τιποτα απο τα παραπανω…

Μαλλον ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις. Τουλαχιστον θα μπορεσεις να πας και σε καμια συναυλια παραπανω…

λοιπόν,λοιπόν…ο Βύντρα είναι καλός παίκτης,αλλά όχι για βασικός και αναντικατάστατος όπως είναι τώρα.

λάθη έχουν γίνει από τη διοίκηση,άπειρα.όχι όμως ότι δεν δίνει λεφτά…βέβαια,δεν ήξερε που τα έδινε…τραγικό.

θα πάω στο γήπεδο όταν θελήσω,όσο χάλια κι αν πάει η ομάδα…πέρσι με Ιωνικό ήμουν μέσα…απλά έφυγα ξενερωμένος και στεναχωρημένος.ούτε γιούχες ούτε τίποτα,σιγά.
άντε να δούμε τι θα γίνει φέτος…

και ο κακός Παναθηναϊκός, να προσθέσω, δεν είναι αποτέλεσμα τσιγγουνιάς. Τα λεφτά πέφτουν στην ομάδα αλλά από τη στιγμή που δεν αποδίδουν δεν υπάρχει λόγος να πέφτουν παραπάνω. Και φέτος έχω την εντύπωση ότι το budget του ΠΑΟ είναι μεγαλύτερο από της ΑΕΚ, αλλά η ΑΕΚ φαίνεται ομάδα και φαίνεται ομάδα κυρίως γιατί δεν περιμένει το 90% των οπαδών της στη γωνία για να κράξουν τους παίκτες, τη διοίκηση και ότι άλλο να 'ναι.

Εγώ θυμάμαι την αρχή του καλοκαιριού με τον Σουμ προπονητή, όπου η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών έλεγαν ότι ο Βαρδινογιάννης δεν έριξε λεφτά στην ομάδα, επειδή έφερε τον Σουμ προπονητή (έλεγαν ότι τον έφεραν μόνο και μόνο επειδή νίκησε τον Ολυμπιακό), έφερε για αμυντικό χαφ έναν Λιθουανό και για αριστερό μπακ ένα βετεράνο Γερμανό που ήρθε να συμπληρώσει ένσημα.

Με αυτούς πήρε το νταμπλ όμως ο ΠΑΟ…

ΥΓ. Μέταλ13, είσαι 15 χρονών, μη μας λες ότι παύεις να στηρίζεις την ομάδα λόγω Τζίγγερ, γιατί με όλο το σεβασμό, αλλά σε αυτή την ηλικία που είσαι, πολύ απλά δεν έχεις προλάβει να τη στηρίξεις…

ΥΓ2. Μου αρέσει που τσακώνεστε πριν ξεκινήσει καν η χρονιά. Μας αρκεί ένα Χ μέσα στη Λεωφόρο στην πρεμιέρα και σας έχουμε κάνει πάλι μπάχαλο!!!:stuck_out_tongue:

Οποιος ντρεπετε που ειναι Παναθηναικος να γινει γαυρος να ησυχασουμε δεν γουσταρω τετοιους οπαδους στην ομαδα μου. Να ντρεπεσε για τους παιχτες που εχει η ομαδα κατα καιρους οχι για την ομαδα που αγαπας. Εγω ποτε δεν ντραπηκα που ειμαι Παναθηναικος ακομα και μετα το 1-4 στη Λεωφορο. Αλλαξτε ομαδα αν ντρεπεστε για αυτην καλυτερα χωρις εσας. Παναθα ρεεεεε! Αρρωστια.

Ας βριζαμε οταν πηραμε τον Χενρικσεν και τον Μικαελσεν και τον Βαζεχα που δεν τον ηξερε κανεις και ειδες τρελα πραγματα απο αυτους. Ο Βαζεχα απο τα βουνα της Πολωνιας το 89 το 2001 βραβευτηκε απο τη FIFA γως τριτος εν ενεργεια σκορερ στον κοσμο. Μακαρι να βριζατε τοτε τον πηραμε να μην τον βλεπαμε ποτε τον αμπαλο ακομα και ο Τοργκελε με τον Μαρκο Βιλα ειναι καλυτεροι!#-o #-o

Λοιπόν.

Ασταδιαλα

Δλδ εκνευρίστηκα τρελά, γαμώ την γκατεμιά μας μέσα.

Ασταδιάλα ξαναλέω.

Ρε πούστη έπρεπε να τραυματιστεί ο Ιβανσιτς? Κάθε χρόνο χάνουμε στα κρίσιμα έναν άπό τους πιο βασικούς μας παίκτες.

Ελπίζω σε ένα θαύμα, γιατί είναι φουλ βασικός.

Κατα τα άλλα…υπομονή.

To ιδιο αναρωτιεμαι και για τον Oleguer στη Barca.Αλλα πες αυτος ειναι και γεννημα-θρεμα καταλανος.Ο αλλος τι μεσο εχει πραγματικα?Δεν τη μυριζει καθολου.Μπροστα του ο Παντος ειναι ο Νεστα και ο Ανατολακης ο Καναβαρο…

Μας εχουν καταντησει να φοβομαστε να πουμε τι ομαδα ειμαστε.Με το που θα πω Παναθηναικος θα μου πουν ολοι πελατη,τριτε κλπ και πλεον παλιωσε και το ειμαι ευρωπαικη ομαδα γιατι και εκει πλεον τα παμε σκατα.Εκτος αν θεωρειτε επιτυχια το να αποκλειεται ο ΠΑΟ απο τον δευτερο γυρο του ΟΥΕΦΑ.

@thorgal
Οταν ηρθε ο Βαζεχα στον ΠΑΟ δν ζουσα.
Ο Χενρικσεν ηταν αρχηγος της εθνικης Δανιας οταν ηρθε.

Οι αλλοι ηταν αγνωστοι και βγηκαν ομως ειναι 3 στους πολλους αγνωστους που εχουμε φερει.
Ναι ρε φιλε με εχουν κανει να ντρεπομαι.Εγω τον Παναθηναικο τον θελω μεγαλο οπως ηταν παλια και αυτα τα μαλακισμενα τον εχουν κανει ομαδουλα.Πλεον ερχεται μια μικρη ομαδα στην εδρα μας και ελπιζει σε αποτελεσμα και πολλες φορες το παιρνει κιολας ενω θα επρεπε στο μισαωρο να ειχε τρια στην πλατη.Αυτο που γινετε τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του Παναθηναικου.
Ο σκωτσεζος σε θυμαται απο τοτε που του εριχνες τριαρα μεσα στην εδρα του.Αλλα αυτο ηταν[SIZE=“5”] πριν 5-6 χρονια[/SIZE].
Σου αρεσει να νικας 4 μεσα-εξω τους αντιπαλους σου και να βγαινεις τριτος.Εγω προτιμω να χανω αυτα τα ματς και να παιρνω [SIZE=“5”]ΤΙΤΛΟΥΣ[/SIZE].
Σου αρεσει δλδ να δινεις τα λεφτα σου για να βλεπεις την ομαδα σου να χανει απο ομαδουλες;;

@karvou
Δν λεω οτι παυω να στηριζω την ομαδα.Εγω αγαπαω τον Παναθηναικο οπως και να ειναι.Ομως θα μου επιτρεψετε να μν θελω να τον βλεπω να διασυρεται.Το ποσο εχω στηριξει την ομαδαα ασε με να το ξερω καλυτερα απο εσενα.Αν επεφταν λεφτα δν θα παιρναμε αναπληρωματικους παικτες απο ομαδες της Γαλλιας.Αν επεφταν λεφτα δν θα ειχαμε καθε χρονο βασικο τον μπαρμπα-Γιαννη,δν θα ειχαμε δεξι μπακ το Βυντρα ουτε αριστερο μπακ τον Σεριτς και ουτε βασικους τον Λεοντιου κ τον Τζιωλη.Ποιοι περιμενουν στη γωνια να κραξουν;;Οι 40χιλιαδες με τον Ιωνικο,οι 65 χιλιαδες με τον Ολυμπιακο ή 65 χιλιαδες με τη Βισλα μετα απο ηττα με 3-1;;;;;

@rychehead
Δν ειπα οτι ντρεπομαι που ειμαι Παναθηναικος.Ειπα οτι ντρεπομαι να το πω γιατι ξερω τι θα ακολουθησει.Δν εχω ντραπει ποτε για τον ΠΑΟ.

Αν κραξουμε ολοι ισως αλλαξει κατι.Οσο καθονται καποιοι χωρις να κανουν τπτ τα πραγματα θα χειροτερευουν.Οταν πατε γηπεδο φωναξτε παο σ’αγαπω,οπου κι αν παιζεις μαζι και εγω,παο ολε,εισαι η ζωη μου η αναπνοη μου κλπ αλλα μολις ακουστει το παυλο θεε,το υπαλληλοι γυφτοι και αλλα κατα του Τζιγ㤤¤ρ μν κλειστε το στομα σας.Φωναξτε το και εσεις και ισως αλλαξει κατι.

Φιλε Metal13 αν ηξερες ποσες φορες εχω “φορτωσει” στο γηπεδο εναντιων των Βαρδινογιαννηδων (σε σημειο που να γυρνανε ολοι διπλα μου και να κοιτανε νομιζοντας πως εχω προσωπικα μαζι τους) δεν θα το ελεγες αυτο…
Απλως εχουμε το κακο (σχεδον ολοι οι οπαδοι του ΠΑΟ δυστυχως, οχι μονο εσυ) να ξεχναμε ποιοι ειμαστε. Κατα τη γνωμη μου ο ΠΑΟ δεν εχει μικρυνει καθολου σαν ομαδα. Αυτα ειναι “αντιληψεις” που πανε να περασουν καποιες “αμερολυπτες”, πολυξερες φυλλαδες τυπου Φιλαθλος. Προφανως στο παραδειγμα σου αναφερεσαι στο 1-3 μεσα στο Ibrox Park επι της Rangers. Να σου θυμησω πως σ’εκεινο το παιχνιδι ο Μπασινας ηταν αυτος που μας ειχε παρει απο το χερακι και μας οδηγησε στη νικη. Ο Μπασινας ηταν εκεινος που εριξε την φωτοβολιδα μεσα σ’ενα γηπεδο γεματο απο μισος και αφησε τους Τουρκους μαλακες για να ερθει μετα εκεινο το 4-1 στη Λεωφορο. Και ομως εκεινες τις χρονιες θυμασαι τι ακουγε ο Μπασινας απο τα “καμαρια” της εξεδρας? Εγω ημουνα συνεχεια στη 13 και πραγματικα ειχα σιχαθει τη ζωη μου. Ερχοταν το παλικαρι στο πεταλο και ακουγε για τη μανα του κλπ ο,τι δεν μπορεις να φανταστεις. Ηταν και αυτος ενας σημαντικος λογος που εκοψα το γηπεδο για 2 χρονια…
Επισης να θυμησω οτι τη χρονια του 1-3 στη Σκωτια ειχαμε παει αθλια στην Ευρωπη τερματιζοντας 3οι στον ομιλο και εχοντας ταπεινωθει απο την Στουτγκαρδη μεσα στη Λεωφορο…

Φετος πως αποκλειστηκαμε απο τη δευτερη φαση του ΟΥΕΦΑ? Νομιζω πως περασαμε πολυ ανετα τον ομιλο και μετα βγηκαμε εξω απο μια ομαδα που δεν ηταν χειροτερη σε καμια περιπτωση απο μας αλλα κυριο λογο επαιξαν τα δικα μας λαθη και η γκαντεμια. Θες να θυμισω καποια αλλα για το παρελθον μας? Το 1993 χανουμε μεσα στο ΟΑΚΑ με 1-4 απο τη Λεβερκουζεν για τη Β’ φαση του Κυπελλου Κυπελλουχων. Θες εντεκαδα?
Βαντσικ, Αποστολακης, Καπουρανης, Νιοπλιας, Καλιτζακης, Μαυριδης, Σαραβακος, Αντωνιου, Βαζεχα, ΓΧ Γεωργιαδης, Μαραγκος.

Την επομενη χρονια μενουμε εξω στον Β’ γυρο παλι του Κυπελλου Κυπελλουχων απο τη βελγικη Μπριζ (με τρελο σπρωξιμο απο τα κορακια της ΟΥΕΦΑ βεβαια προς τους βελγους…). Ξερεις τι ομαδα ειχαμε? Ακριβως την ιδια που εφτασε την επομενη σεζον με τον Ροτσα προπονητη στους 4 του Champions League κερδιζοντας τον τεραστιο τοτε Αγιαξ μεσα στο Αμστερνταμ.
Η ιδια ακριβως ομαδα (με την απουσια μονο του Δωνη) την επομενη χρονια απο εκεινο τον θριαμβο μενει εξω απο Ροζενμποργκ για το CL και Legia (ναι, τους πελατες) για το ΟΥΕΦΑ. Δηλαδη 2 αποκλεισμοι σε 2 μηνες μεσα!!!8O

Η ομαδα που εφτασε μεχρι τον τελικο του Wembley το 1971 ξερεις ποτε καταφερε να ξαναποκλεισει Ευρωπαϊκη ομαδα? Μολις το 1977… και αυτη ηταν η τρισμεγιστη Φλοριανα!!!

Ομως κανεις ποτε τοτε δεν εκραζε οτι ο ΠΑΟ μικρυνε στην Ευρωπη οτι πλεον δεν το ξερει η μανα του κλπ. Η ιστορια δεν γραφεται μονο με τις αποτυχιες. Γραφεται ΚΥΡΙΩΣ με τις νικες. Και ας σου πω συντομα τι προλαβα εγω απο τον ΠΑΟ οσο ζω:
1984-85 Κυπελλο Πρωταθλητριων: Μεχρι τους 4, εξω απο Λιβερπουλ.
1987-88 Κυπελλο ΟΥΕΦΑ: Μεχρι τους 8 αφηνοντας εξω τη Γιουβεντους και αποκλειστηκαμε απο Μπριζ.
1991-92 Champions League: Στους 8 με Αντερλεχτ, Σαμπτορια και Ερυθρο Αστερα.
1995-96: Champions League: Στους 4 και μειναμε εξω απο τον Πρωταθλητη κοσμου και Ευρωπης Αγιαξ.
2001-02: Champions League: Στους 8 (μετα απο 2 ομιλους παρακαλω) και εξω απο Μπαρτσελονα.
2002-03: Κυπελλο ΟΥΕΦΑ: Στους 8 και εξω (με δικη μας μαλακια) απο την μετεπειτα κατοχο UEFA+Champions League Πορτο του Μουρινιο.

Ολα αυτα και ειμαι μολις 25 χρονων. Για βρες οπαδους αλλων ελληνικων ομαδων που μπορουν να πουν κατι περομοιο και εγω θα γινω αστροναυτης περιπτερας! Και μαλιστα προσεξε τη συνεπεια και τη συχνοτητα (για τα ελληνικα παντα δεδομενα) που οι καλες εμφανισεις στην Ευρωπη επαναλαμβανονται… Αυτα εχουν κανει τον Παναθηναικο… Panathinaiko και ασε τους αλλους να ειναι περηφανοι που ειναι γαυροι και αεκτζηδες επειδη ο ΠΑΟ φετος ηταν ΑΝΙΚΑΝΟΣ να κερδισει μεσα στο ΟΑΚΑ Εργοτελη, Ιωνικο, Αρη, Ατρομητο. Τι να κανουμε, μερικους τους κανουν περηφανους οι ανικανοτητες των αντιπαλων τους. Αλλους παλι, οι δικες τους επιτυχιες… Αυτο κανει και τη διαφορα.

Γενικως με αυτο το ποστ ηθελα να σου πω πως ΠΑΝΤΑ στην ιστορια του ΠΑΟ υπηρξαν μαυρες στιγμες, χρονιες που δεν βγηκαμε καν Ευρωπη. Ομως κανεις δεν επεσε με λαϊκα δικαστηρια να φαει ζωντανους τους παιχτες. Δεν λεω, απαιτησεις να εχουμε. Αλλα εμεις πλεον δεν στηριζουμε την ομαδα μας αλλα… τους αντιπαλους!#-o Κατι εχει αλλαξει στον κοσμο του ΠΑΟ προς το χειροτερο τα τελευταια 4-5 χρονια και δεν ξερω τι. Μακαρι να ειμαι εγω μονο λαθος και ολα τ’αλλα να ειναι καλα. Αν και αμφιβαλλω λιγακι…

να προσθέσω σε αυτά που λέει ο Thorgal, ότι μία ομάδα δε την στηρίζεις για τους παίκτες της, της επιτυχίες της και το ποιος τη διοικεί, αλλά για αυτά που εκπροσωπεί ως σύλλογος συνολικά.

Με λίγα λόγια να δεχθώ απόψεις του στυλ, δεν πάω γήπεδο γιατί διαφωνώ με τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας μου ή με το τρόπο που επιδιώκει η ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της ή γιατί η διοίκηση βάζει πάρα πολύ ακριβά εισιτήρια, αλλά όχι γιατί οι παίκτες που έχουμε δεν είναι οι καλύτεροι στα Βαλκάνια… Τότε δεν υποστηρίζεις ομάδα, αλλά μόνο τις επιτυχίες.

σωστός:wink:

Εχουμε να παρουμε ποσα χρονια πρωταθλημα και μου λες οτι δν εχει μικρυνει ο ΠΑΟ;;;;;;;;
Και εγω να σου θυμισω οτι οταν μετα τη Ριζουπολη οι παικτες του ΠΑΟ τρεχαν να γλιτωσουν στην Παιανια και τα…αμαξακια τους ηταν σπασμενα ο Μπασινας τα ειχε βρει με το Τζιγ㤤¤¤ρ,ειχε παρει τη αδειουλα του και ηταν Μιλανο και εκανε τα ψωνακια.
Απο οτι λες η ιστορια του ΠΑΟ στην Ευρωπη τελειωνει τη σεζον 2002-03.
Εγω ομως ξαναλεω πλεον θελω ΤΙΤΛΟ.Τωρα δν εχω ουτε πορεια στην Ευρωπη προσφατη ουτε τιτλο.Εχω βαρεθει να ακουω θα.

Αγαπαω την ομαδα και επειδη την αγαπαω δν πηγαινω γηπεδο.Δν πηγαινω γηπεδο γιατι δν θελω να βλεπω την ομαδα που αγαπω να καταδτρεφετε με δικια μου συμβολη.

Η ομαδα της Ριζουπολης θα μπορουσε να ειχε παρει το UEFA το 2003 αλλα σταθηξκε ατυχη. Οσον αφορα τη Ριζουπολη μας στηχισες οτι ειχαμε στην Προεδρεια τοτε τον Φιλιπιδη αλλιως αυτο που εγινε τοτε δεν θα γινοτανε ποτε. Και ισως δεν ειχαμε φτασει σε αυτο το σημειο σημερα. Κοψτε τις γκρινεις απο την αρχη καταντατε κουραστικοι και γραφικοι.

Αυτό ακριβώς.
Η Ξάνθη πέρσι ήταν γτπ, αλλά πήγαινα σε κάθε αγώνα και φέτος που πάλι μάλλον χάλια θα πάει ξαναπήρα διαρκείας. Και ας μου την έλεγαν πριν 2-3 χρόνια που έβριζα τον Παν(τ)όπουλο, κάθε μέρα εγώ δικαιώνομαι και ας μην έχει στόχους η ομάδα, εγώ θα πηγαίνω στο γήπεδο για να του την πώ.
Για Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να μιλήσω.
Για την Νότινγχαμ στεναχωριέμαι για το ότι κατάντησε να παίζει στην League1, αλλά θα την υποστηρίζω μια ζωή μόνο και μόνο για αυτά που είχε κάνει ο Clough.
Eίχα πάει 6ημερη στην Ιταλία και όλοι έπεφταν από τα σύννεφα όταν τους έλεγα ότι ψάχνω να αγοράσω φανέλα
της Λιβόρνο, αλλά και αυτήν θα την υποστηρίζω ακόμα και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες να πέσει μόνο και μόνο για τον αντιφασισμό που εκπροσωπεί.
Τα ίδια και για την Σανκτ Πάουλι που φέτος ανέβηκε στην Τσβάιτελιγκα μετά από 2 χρόνια. Και πάρτε ένα τριβια γιαυτήν : Όταν μπαίνουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο της έδρας της από τα ηχεία ακούγεται το Hells Bells των AC/DC.