Του έχουν πέσει και όλα μαζί και κάνει συντήρηση. Αλλά έχουμε δουλειά ακόμα στην επιθετική ανάπτυξη και χρειαζόμαστε και παίκτες. Μάνσον ας πούμε έχει τελειώσει, εμφανώς δεν μπορεί πια
Μια χαρα το περσινο δισκάκι ρε.
Γαμημενο ωτοκορεκτ…
Δεν θαμπωνει η ομαδα αλλα τουλαχιστον βλεπουμε ενα συνολο με αρχη μεση και τελος και ενα σχεδιο μεσα στο γηπεδο. Σημερα το σχεδιο ηταν να τους αφησουμε χωρους και να χτυπησουμε στις αντεπιθεσεις. Μια χαρα δουλεψε, αλλο που παραφοβηθηκαμε στο τελευταιο δεκαλεπτο και παρολιγο να το πληρωσουμε.
Για τοπεναλτι που ζηταει η ΑΕΚ εχω την ιδια γνωμη. Εκει η δινεις επιθετικο (τον σπρωχνει με το χερι ο Βιντα) η το πεντακαθαρο μετα πεναλτι, αυτος απλα εδωσε κορνερ, ο,τι να’ναι. Το δικο μας πεναλτι ειναι ξεκαθαρο και τρελη χαζομαρα του Στρακοσα, ο Πελιστρι εβγαινε προς τα εξω δεν ειχε κανενα λογο να παει ετσι εκει.
Μιλάμε για αδιανόητο μπουνίδι.
Unsportsmanlike foul.
Σοβαρευτείτε ρε που παίζετε με τις λήψεις.
Τεράστια παπαριά, στα καπάκια, από Ντραγκόφσκι είναι που την γλύτωσε.
Ακριβως αυτο, ναι
Δεν χρειαζεται να ειναι μπουνιδι, μαρκαρει τον τερματοφυλακα, απαγορευεται, δεν ειναι περιπλοκο.
Να εξηγούμαστε από νωρίς… δε θέλω γκρίνιες απόψε το βράδυ ε;
Γκρίνια μετά από νίκη;
Οποιος χασει θα εχει σφαγιαστει απο την διαιτησια, πρωτοι εδω.
Βρε όξω που θα μου χαλάσεις το γούρι.
Μητογλου - Λεσορ - Αντετοκούνμπο και λογικά και Γκέιμπριελ εκτός. Με τι ψηλούς να νικήσουμε ρε; Δε βγαίνουν τα κουκιά…
Εκτός κι αν αφήσει εκτός τον Λορεντζο.
Το γνωστό σου γούρι, προβλέψιμος
Έμεινε ο Μπράουν έξω.
Ε λογικό, αφού ξεμείναμε από ψηλούς, αναγκαστικά Γκειμπριελ. Αλλά με.3 γκαρντ μόνο τώρα.
Δεδομένη νίκη του ΟΣΦΠ σήμερα.
Προβλέπω σούπα.
Θα είναι ο ΠΑΟ μπροστά 5-6 πόντους προς το τέλος και ο ΟΣΦΠ θα χρειάζεται 14-15 πόντους να
καλύψει για να πάρει πλεονέκτημα έδρας. Δεν λέω,θα προσπαθήσει αλλά δε θα πέσουν κορμιά!
Παίζει και με φενερ.
Επίσης ΝΑν πολλούς πόντους γτ ήταν γτπ στο προηγούμενο.
Πολλά φάουλ στην αρχή του αγώνα , πιο χαλαρα μετά.
Θα τα προσαρμόσω σε στοίχημα… καπως. Οπότε δε θα γίνει έτσι
Σιγά μη μου δώσει λεφτά το Σύμπαν
Ποια γούρια, μπασκετικά μιλάμε.
Δεν γίνεται να κρίνουμε διαφορετικά επειδή ο ένας έκανε 2 διπλά και ο άλλος 2 ήττες, άμα το ψάξουμε θα αποδειχθεί ότι τέτοια συνθήκη δεν παίζει.
Στο ΟΑΚΑ τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟ, πώς να το κάνουμε;
Δε λέει κανείς ότι δε μπορεί να γίνει διπλό, ακόμα και να καλυφθεί η διαφορά, αλλά πάμε με το σενάριο που συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες.
Άμα είναι δεδομένη να φορτώσουμε σπίτια στο διπλασιασμό που προσφέρεται…
Καθαρά μπασκετικά λοιπόν, εσύ είσαι σε μεγάλη φόρμα, εγώ όχι, εσύ παίζεις πλήρης, εγώ μισός.
Το ΟΑΚΑ από μόνο του δεν φτάνει, άλλωστε έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά και φέτος ότι οι έδρες δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στα ματς των αιωνίων.
Φέτος πχ σε έχω κερδίσει στο ΣΕΦ και με έχεις κερδίσει στο ΟΑΚΑ.
Φόρτωσε.
Εριξα ενα κoμπo 12 απoδoση δυνατo αμα θες
Ωραία να το πω αλλιώς τότε. Αν ο Ναν είναι εύστοχος (βλ τα 5 σερί ματς των 25+ πόντων), τότε ναι, είμαστε οριακά φαβορί.
Αν ο Ναν κάνει εμφάνιση παρόμοια με αυτές που έκανε στην Ισπανία, πάμε όχι απλά για ήττα αλλά για συντριβή.
Με απουσία Λεσόρ, μέτριο Σλούκα, απουσία Λορέντζο (Γκριγκονις) και Ντίνου, μας μένουν 3 παίκτες που έχουν δείξει φέτος ότι μπορούν να πάρουν την ομάδα από το χέρι, επιθετικά.
Γκραντ - Οσμαν και δευτερευόντως Γιουρτσεβεν.
Ε, αν τώρα ο γαύρος χάσει από τους από πάνω, οκ τι να πω…