Παναθηναϊκός

Γέλασα πολύ έτσι όπως έπεσε, αλήθεια. Και διαμαρτυρήθηκε κιόλας :smile:

Ε δεν θα σου πει κανενας φυσιολογικός γάβρος οτι ηταν πεναλτι. Τωρα αν το λεει το mega και ο Καρπετοπουλος απλα γράψτε το εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Ανουσια κουβεντα είναι, σα να παραπονιέμαι εγω για το σκαι η το οπεν. Το καναλι του μαρινακη κανει προπαγάνδα υπερ του ολυμπιακού, η ανταρκτική εχει παγο κλπ… Big deal.

Απλα για να το κλείσω και να παω στην γωνία μου δεν ξερω πως ο μπρο ειδε τρομοκρατία του ρεφερι. No hate κουβέντα γίνεται απλα εγω είδα εναν διαιτητη που ηρθε για τα τυπικά να παρει το paycheck και μα φύγει. Αφησε το παιχνιδι σε αρκετές φάσεις να παιχτεί και επίσης άφησε τις δύσκολες φάσεις για το βαρ. Αν ηταν φοβισμένος θα μπορούσε να μην βγάλει κόκκινη ακομα και μετα την εξέταση η να δώσει χωρις 2η σκέψη πεναλτι στον Κααμπί (ασχέτως αν το έπαιρνε πισω μετα).

Δε θα μάθω ποτέ με δική μου βούληση τι λέει ο Ερπετόπουλος ρε :grin:

Και ετσι πρέπει

1 Like

Στα της κόκκινης δε βοηθάει και το πλάνο της τηλεοπτικής λήψης. Είναι πολύ κοντά όταν γίνεται η ανατροπή και ανοίγει μετά οπότε είναι δύσκολο να πεις την ακριβή στιγμή της παράβασης πόσο κοντά ήταν η μπάλα στον έναν ή στον άλλον. Κάποια πράγματα πάνε λίγο και με το πώς τα βλέπεις όταν γίνεται η φάση, χωρίς αργή κίνηση ή στοπ καρέ. Ε στο λάιβ φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο της μπάλας πλέον ο Τζουρισιτς.

Γελάω επίσης με την επικοινωνιακή πολιτική κάποιων στον Παναθηναϊκό να αμφισβητηθεί το γκολ του Ολυμπιακού γιατί “δε φαίνεται καθαρά μήπως το βάζει με το χέρι”. Σαχλαμάρες για να ισοφαρίσουμε κι εμείς τις σαχλαμάρες του Ολυμπιακού.

Στα ποδοσφαιρικά, άλλη μια φορά αλάνθαστος ο Πάλμερ Μπράουν. Ρε λες;

Από τον Γεντβάι πάντως που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη φαίνεται καλύτερος. Θα δούμε στη συνέχεια.

Δεν έχω πρόβλημα με τον Γεντβαι (όταν παίζει δεξιά) αλλά ο Πάλμερ Μπράουν φαίνεται πολύ πιο ψύχραιμος, πιο κλασατος αμυντικός χωρίς να χάνει και στις μονομαχίες 1:1.

Το έχουμε ήδη δει σε δύο ντέρμπι με εξαιρετικούς επιθετικούς απέναντι του και δεν ίδρωσε. Αυτό που μένει μόνο είναι να τον δούμε σε παιχνίδι με μικρότερο αντίπαλο που θα παίζει η άμυνα ψηλά και που θα πρέπει να φτιάχνει λίγο και το παιχνίδι. Φαίνεται να τα έχει και τα δύο, αλλά θα φανεί.

Ε όχι, έκανε το πέναλτυ στον Ελ Κααμπί.

4 Likes

Λορεντζο περιμεναμε, Παλμερ μας βγηκε.

3 Likes

Πλάκα πλάκα ακόμα αήττητος ο Βιτόρια ε; Και η μόνη ισοπαλία που μπορεί να χαρακτηριστεί γκέλα ήταν αυτό το 2-2 στις Σέρρες κάτω από οποίες συνθήκες ήρθε.

Ήταν και με τον Ατρόμητο

Μια υπενθύμιση στους συνοπαδούς μου.
Μην συζητάτε θέματα διαιτησίας με ολυμπιακούς, θέματα αστυνομικής βίας με μπάτσους και θέματα διαφθοράς με νεοφιλελέδες. Το σάλιο είναι ενα έκκριμα που βοηθά στην πέψη και δεν πρέπει να ξοδεύεται ασκόπως.

Τις “επίμαχες” φάσεις τις είδα 1-2 φορές. Το γκολ του καρμο φαίνεται για φάουλ, δεν υπάρχει φάουλ και αποβολή που δινει, το πέναλτυ στον Ιωαννίδη είναι μαρς.
Πρωτάθλημα δε βλέπω να παίρνουμε με τίποτα γιατί η ομάδα είναι άτολμη. Δε χάνεις αλλά δεν κερδάς και εύκολα

2 Likes

Έκλαψε ο πατέρας μου σήμερα στη Μητρόπολη.
Τόσες αναμνήσεις που μου τις περιέγραφε όταν ακόμα ήμουν μικρό παιδι.
“Πηγαίναμε στη Λεωφόρο για να δούμε τον Δομάζο”…
Καλό σου ταξιδι.

9 Likes

Πεντακαθαρο γκολ του Καρμο. Δε χρειαζεται να το συζητησουμε. Γεγονος επισης οτι εχετε να αδικηθειτε σε παιχνιδι μαζι μας απο την εποχη του Ευθυμιαδη με την εξαιρεση του παιχνιδιου με το επιμαχο οφσαιντ του Κατσουρανη!

3 Likes

Αυτή τη στιγμή στο EL247 TV έχει τον αγώνα ΕΛ Ολυμπιακός -ΠΑΟ στο ΣΕΦ από τη σεζόν 2022-23.

Τη στιγμή που το έβαλα το σκορ ήταν 57-48 (κι από ότι λέει ο εκφωνητής ο ολυμπιακός ανέτρεψε την κατάσταση του ημιχρόνου) και θέλω να δώσετε προσοχή στις πεντάδες.

Σλούκας - Γουόκαπ - Παπανικολάου - Βεζένκοφ - Φαλ

Απέναντι σε:

Παρις Λι - Λευτέρη Μποχωρίδη - Γιώργο Καλαϊτζάκη - Λευτέρη Μαντζούκα και Δημήτρη Αγραβάνη!

Από το ρόστερ εκείνης της χρονιάς, 5 παίχτες έχουν σταματήσει το μπάσκετ και αρκετοί παίζουν σε ομάδες που δε συμμετέχουν καν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Το ότι αυτή η ομάδα (αν κι άλλαξε ολικά), κατέκτησε την Ευρωλίγκα την επόμενη χρονιά, ακόμα και σήμερα φαίνεται απίστευτο.

2 Likes

https://x.com/spyrosge13/status/1884583663729287492?s=49&t=NtV45itneLHl-XE9_YO2Yw

Ο “Βουλγαράκης” βουτάει λένε οι επιστήμονες , σε φάσεις που είναι μαρς φάουλ και πέναλτυ.
Παραπάνω οι μάστερ του αθλήματος, κλεμμένα πρωταθλήματα και μύρια από το τσαμπιο με απευθείας συμμετοχές σε ομίλους που πατώνανε συνήθως με 3-4 βαθμούς.

Περάσανε τα χρόνια μωρέ, γελακια και αγκαλιές

2 Likes

Δεν την καταλαβαίνω την κίνηση με Σιώπη. Όχι ότι είναι κακός, τρεχαντήρι γενικά και καλός κόφτης (κάτι σαν τον παλιό Ζέκα) αλλά αυτόν χρειαζόμασταν; Θέλαμε ένα 6άρι με κάθετη κίνηση που να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα και να τη μοιράσει. Δεν έχει τίποτα από αυτά ο Σιώπης.

Η μόνη λογική που μου βγάζει ίσως νόημα είναι ότι αν παίζει Σιώπης αντί Αράο κερδίζουμε κάτι αμυντικά και σε τρεξίματα οπότε ίσως μπορεί να βγει ο Μαξίμοβιτς και να παίξει Ουναί μαζί με Μπακασέτα. Ο πρώτος να κουβαλάει την μπάλα από χαμηλά και ο δεύτερος να παίξει επιτέλους στη θέση του, ψηλά δίπλα στον επιθετικό. Ο Ουναί έχει αυτή την κίνηση αλλά αν κατεβαίνει τόσο χαμηλά για να πάρει μπάλα θα πρέπει να βρεθεί τρόπος η αμυντική και η επιθετική γραμμή να είναι κοντά. Πότε συμβαίνει αυτό; Μόνο σε παιχνίδια με “μικρούς” που κλείνονται στην περιοχή τους και ανεβαίνουν τα στόπερ μας ψηλά. Δηλαδή όχι στην πλειοψηφία των παιχνιδιών από έδώ και πέρα, και σίγουρα όχι στα πιο κρίσιμα.

Η απόφαση Αταμάν ήταν να μην πάρουμε ψηλό ε;…
3 φάουλ ο Γκάμπριελ στο 1ο. Να δούμε πώς θα τη βγάλουμε και σήμερα και στα επόμενα ματς.
Από εκεί και πέρα ο Λεντέι τα βάζει όλα και ο Σλούκας δεν μπορεί να βάλει βολή με την Αρμάνι απο την άλλη να έχει 12/12.

Κακό πρώτο ημίχρονο, 3 φάουλ και Ναν σε συνδυασμό και με τους γκρι που παίζουν έδρα.

1 Like

Δεν βγαίνει το πράγμα έτσι, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο που μπορούμε να κερδίσουμε σήμερα.

Edit: Διακοπή συμβολαίου στον Μπράουν απόψε και τέλος με τον τουρίστα.
Τραγική εικόνα όλη η ομάδα.

2 Likes