Παναθηναϊκός

Οχι μωρε μπασκετ ειναι, ολα γυρνανε, αλλα οκ φυσικα και εβριζα με το 1/12 τριποντα και την γενικοτερη επιθετικη μας λειτουργια στο πρωτο. ΤΕσυ τι εκανες, ελεγες τι γαματα που παιζουμε, παμε για να παρουμε και την διαφορα?

1 Like

Εγώ δεν το είδα :stuck_out_tongue:

Ο Αταμαν ανακοίνωσε πριν λίγο ότι θα πάμε ως έχει, χωρίς να πάρουμε δλδ ψηλό μέχρι να γυρίσουν οι τραυματίες. Νομίζω ότι είναι σωστή απόφαση, ίσως να έχει και περισσότερες πληροφορίες από εμάς για τον χρόνο επιστροφής τους.

Επομένως πάμε μέχρι τέλη Μαρτίου με Γκέιμπριελ, Ντίνο και Κώστα Αντετοκούνμπο που είναι αρκετοί (αν δε τραυματιστούν) για να βγει η κανονική σεζόν. Στην Α1 δεν έχουμε θέμα ενώ για το Κύπελλο σε 3 εβδομάδες…

image

Αν αποκτούσαμε παίκτη, ούτε σίγουρο ήταν ότι θα προσαρμοστεί, θα είχαμε και θέμα με τις θέσεις ξένων, και δείχνεις και στον Αντετοκούμπο ότι δεν τον εμπιστεύεσαι… επομένως, καλύτερα έτσι, ελπίζοντας ότι δε θα μας κοστίσει (δλδ το πλεονέκτημα στα play offs).

Ναι ρε, δε διαφωνώ. Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει… Απλά λέω ότι παίζει ρόλο κι ο χαρακτήρας του καθενός, κάποιοι το βλέπουν συνεχώς μισοάδειο το ποτήρι. Δε λέω να μην πεις «χάλια παίζουμε, δε μας μπαίνει τίποτα/σέρνονται» whatever. Εκτός κι αν μιλάμε για ισοπέδωση (που έχει γίνει κι αυτό). Αλλά για ποιον λόγο να λες ότι κρίθηκε ένα ματς (ειδικά απέναντι σε χειρότερη ομάδα) από το ημίχρονο;

Συμπερασματικά, συμφωνώ στον λαιβ σχολιασμό, ακόμα κι αν υπάρχει υπερβολή αλλά δε συμφωνώ να αποδοκιμάζεις (με χαρακτηρισμούς δλδ) και θεωρείς το παιχνίδι τελειωμένο, πριν καν αρχίσει το β ημίχρονο.

2 Likes

Θα διαφωνήσω. Έπρεπε να πάμε για ψηλό, δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Ο Μητογλου δεν μπορει να παίξει τον ρόλο του 5αριου παρά μόνο σε καταστάσεις απόλυτης ανάγκης.
Όσο για τον Κώστα…πόσο μπορείς να στηριχθείς σε έναν παίκτη που είναι γυάλινος…θα παίξει σε 1 ματς και θα λείψει στα 5.
Περίεργη απόφαση, δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στην αγορά σίγουρα, αλλά θα μπορούσαμε να το ψάξουμε παραπάνω.

Αναρωτιέμαι πάντως πότε θα δούμε τον Γκριγκόνις στο γήπεδο…Με βάση όσα έλεγαν από την ομάδα και τα ρεπορτάζ, ο Λιθουανός τώρα θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει μπει στις προπονησεις, αν όχι να παίζει. Αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Και η ανάγκη να γυρίσει ο Μάριους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν βλέπουμε τον - ουσιαστικά - εκτός ομάδας Μπράουν.
Τον έβλεπα χθες με τον Προμηθέα και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, κανένα ενδιαφέρον, σαν να έπαιζε στην γειτονιά με τους φίλους του.

1 Like

Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Λορέντζο γαμώτο, δεν είχε ξεκινήσει άσχημα, αλλά φαίνεται ξενερωμενος.

Ο Μάριους είναι απουσία αλλά ευτυχώς έχει ανέβει πάρα πολύ ο Οσμάν, ο οποίος ώρες ώρες ει άι απόλαυσης, ειδικά στο τρανσισιον.

Το να μην πας για άλλο ψηλό έχει λογική, παρόλο που είναι ρίσκο σε κάποιο βαθμό. Είπαμε ο στόχος είναι η τετράδα και θα την πιάσεις λογικά. Από την άλλη πόσους παίκτες θα πάρεις; Ακόμα και αν πούνε ότι ο Κώστας χαιρετάει μπορείς να βρεθείς με 4 καθαρά πενταρια στο τέλος της χρονιάς; Οπότε πάνε έτσι, και βλέπουμε.

1 Like

Δεν μου αρέσει καθόλου έτσι όπως έχει μπει η ομάδα

Βιτόρια φοβάται και τη σκιά του

1 Like

Δεν είναι κόκκινη, τελείωνε

εδιτ: λάθος του διαιτητή, δεν υπάρχει καμμία προφανή θέση για γκολ, έχει χάσει την κατοχή της μπάλας ο Τζούρισιτς. Μόνο αν πηγαίναμε με τη λογική του “τελευταίου πάικτη” θα είχε νόημα, που έχει καταργηθεί χρόνια τώρα

2 Likes

Αφήνοντας την αποβολή στην άκρη που θα επηρρεάσει το 2ο ημίχρονο, το πρώτο αν το δούμε τυπικά θα το λέγαμε “μοιρασμένο”. Στην αρχή είχε τον έλεγχο ο γάβρος, μετά ανεβήκαμε εμείς. Αμ δε. Δεν πάει έτσι.

Μπήκαμε υπερβολικά αμυντικά, δώσαμε πολύ χώρο χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να είμαστε καν καλά οργανωμένοι, δώσαμε ευκαιρίες να είναι απειλητικοί πολλές φορές έστω και χωρίς άλλη ευκαιρία, ε θα το πληρώσεις. Μετά το 1-0 ο Ολυμπιακός κάνει το παιχνίδι του. Μπορεί να φαίνεται ότι πήραμε εμείς τον έλγχο αλλά είναι ακριβώς το παιχνίδι που τους βολέυει. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κι εμείς ένα γκολ στην πρώτη φάση; Θεωρητικά ναι, αλλά πότε το έχουμνε κάνει, για να το κάνουμε τώρα;

Απορώ πραγματικά με τον διαιτητή γιατί πήρε λάθος αποφάσεις εξαρχής και έπρεπε να πάει στο var για να τις διορθωσει, σε τόσο εύκολες φάσεις.

Καθαρή κόκκινη σε προφανή θέση για γκολ, ο ορισμός του πέναλτι στον Ιωαννίδη.
Και εννοείται κανένα πέναλτι στην βουτιά του Κααμπί, το έδειξαν τόσες φορές.
Να υποθέσω η τρομοκρατία του Καραισκακης που κάνει ακόμα και έμπειρους διαιτητές να φοβούνται να σφυρίξουν ίσως να είναι ο λόγος…
Αναμένω Καρπετοπουλο το βράδυ στο Μέγκα και sportday αύριο να σηκώσουν τα λάβαρα της επανάστασης απέναντι στο σύστημα που πολεμάει τον θρύλο.

Στα του ματς, είμασταν κάκιστοι, φοβισμένοι, άτολμοι
Ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος ακόμα και μετά την αποβολή.

1 Like

Πολύ μέτρια εμφάνιση, για να μην πω κακή

Ο Ρούι Βιτόρια ΟΚ μας έχει συμμαζέψει και μπράβο του γι’ αυτό, αλλά καλά θα κάνει και να συνειδητοποιήσει ότι το υλικό που έχει στα χέρια του δεν είναι για να παίζει έτσι

Καλά το πέναλτι νομίζω δεν αμφισβητείται από κανέναν. Η κόκκινη στο φάουλ στον Τζούρισιτς όμως είναι τραβηγμένη. Η μπάλα έχει φύγει πολύ μπροστά για να θεωρηθεί προφανής θέση για γκολ. Φυσικά βέβαια (επειδή το άκουσα κι αυτό) δεν πάιζει ρόλο αν ο Κάρμο έχει πρόθεση ή όχι, κι εγώ πιστεύω ότι στο βηματισμό τον βρίσκει αλλά αυτό είναι αδιάφορο. Για να έχει όμως προφανή θέση, πρέπει να προλαβναίνεις την μπάλα.

Κατά τα άλλα πήραμε περισσότερα από όσα μας άξιζαν με την εμφάνιση αυτή. Αράο κάκιστος, δεν είχαμε και Τσέριν βέβαια, αλλά φωνάζει ότι θέλουμε κι άλλο ένα 6άρι.

Καλά μωρέ ο Αράο ήταν το πρόβλημά σου σήμερα;

Δεν υπάρχει προφανής θέση για γκολ, όταν μετά την ανοικτή τρίπλα, έχει χάσει την κατοχή και το πλεονέκτημα που είχε, ο τερματοφύλακας είναι πιο κοντά στην μπάλα και την φτάνει πρώτος

4 Likes

Απόλυτα ναι. Και η συνολική τακτική, το είπα και πιο πάνω. Αλλά σε επίπεδο παικτών, ο Αράο.

ΟΚ, τι να πω, μου κάνει εντύπωση. Ο Αράο ό,τι του λέει ο προπονητής να κάνει, το κάνει πάντα. Άλλοι ήτανε αλλού γι’ αλλού σήμερα. Όπως το πάρει κανείς όμως.

Συμφωνούμε απόλυτα, είμασταν τυχεροί.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος.
Θα διαφωνήσω για την φάση της κόκκινης, από τη στιγμή που υπάρχει φάουλ είναι κόκκινη και όχι κίτρινη που έδωσε αρχικά.

Δυστυχώς, συμφωνώ με τον @g0dslayer παραπάνω

:rofl:

2 Likes

Οριακά είναι φάουλ. Κόκκινη με τίποτα.

Πάντως μεγάλη γκάφα του Κοστίνια

Εγω προσωπικά δεν ειδα κανενα διαιτητή να φοβάται. Αν είχε τρομοκρατηθει οπως λες μπορουσε κάλλιστα να μην δωσει την κόκκινη. Επίσης δεν ξερω τι είπαν στο mega αλλα το ξέρουμε ότι δεν ειναι αντικειμενικο γιατι να ασχοληθούμε; Οι φυσιολογικοί φίλαθλοι του ολυμπιακού δεν θα κατσουν να βγαζουν σεναρια οτι μας αδικούν βασισμένοι σε μια φάση.

Στα του αγώνα δεν διαφωνεί κανεις οτι ειναι πέναλτι του Φώτη, ουτε για τον Ελ Καμπι που πέφτει μονός του. Κοκκινη δεν υπάρχει ποτε όμως στι εξηγούν και τα παιδια γιατί.

1 Like