Παναθηναϊκός

12 λεπτά χωρίς καλάθι εντός πεδιάς η Ζαλγκίρις.

Ανεκδιήγητη η απόφαση να πάρει Τ ο πάγκος μας επειδή ένας θεατής των court side seats, σηκώθηκε και χειροκρότησε! 3 τεχνικές απόψε, άντε να τις εκατοστίσουμε!

Edit: Τελικά την τεχνική την πήρε ένας assistant coach που σηκώθηκε και χειροκρότησε ειρωνικά. Και πάλι τραβηγμένο.

1 Like

Εγώ δεν λείπω ποτέ, και στα καλά και άσχημα, άλλοι ναι, ανύπαρκτοι βασικά.
Και μετά κάνουν τους μετά χριστόν προφήτες με ένα ποστ σε 3 μήνες.

Μπράβο στην ομάδα, τεράστια ανατροπή.

1 Like

Ισχύει.
Και εγώ αυτό νόμιζα με τις μαλακίες που έλεγαν οι δημοσιογράφοι για φιλαθλο.

1 Like

Είσαι μακράν το αγαπημένο μου αντίπαλο account από όλα τα social. Μόνο με real time γκρίνια γυρίζει το ματσάκι.

4 Likes

Το ίδιο πετυχαίνει ενίοτε και ο @Red_Viper στο τόπικ της ΑΕΚ. Γουρλήδες.

1 Like

Όσο και να γκρινιάξω εγώ ή ο οποιοσδήποτε, τα ματσάκια δεν γυρίζουν έτσι. :slightly_smiling_face:

Το ματσάκι γύρισε σήμερα γιατί από το απόλυτο τίποτα του πρώτου που ο παππούς Ντανστον μας έκανε πλακα, στο δεύτερο αποφασίσαμε να παίξουμε μπάσκετ.
Και κάποιοι κομβικοί παίκτες να αναλάβουν δράση, δεν γίνεται διαφορετικά να κερδίσεις σε αυτό το επιπεδο. Ειδικά όταν ήδη σου λείπουν 2-3.
32-2 βέβαια σε 9 λεπτά δεν γίνεται συχνά…μαλλον πολύ σπάνια.
Τα έκαναν θάλασσα και οι Λιθουανοί που απλά έδειξαν γιατί θα είναι εκτός 10αδας.

Άστα αυτά, απίκο θα είσαι κάθε φορά που θα χάνουμε

1 Like

Εννοείται δεν γυρίζει έτσι. Περισσότερο μου αρέσει γιατί ότι λες είναι σε κανονικό χρόνο και δεν περιμένεις να σε δικαιώσει ή να σε στείλει κουβά το αποτέλεσμα. Έτσι “πρήζω” και γω την παρέα μου στο viber.

Εννοείται ατάκες του στυλ “τώρα που κερδίσαμε γιατί δεν μιλάς;” τις έχω φάει με το τσουβάλι. Σόρρυ φίλος αν η ομάδα είναι γτπκ εγώ θα το πω, αν κάνει μετά τα αυτονόητα και κερδίσει δεν θα βγούμε και στους δρόμους :joy:

4 Likes

Αντίο στρατηγέ :shamrock:

9 Likes

Καλό ταξίδι Στρατηγέ…

1 Like

:sunglasses: κάποιοι το πιστεύουμε και real time (fyi είμαι μια ώρα πίσω από ζώνη Ελλάδος), μιας και είπες για Viber.

Για αποφυγή παρεξήγησης, ούτε θέλω να ψέξω όποιον γράφει εδώ ούτε να υποδείξω πως μπορεί να αντιδράει κάποιος. Προσωπικά περιμένω να τελειώσει πρώτα ο αγώνας (ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες με τόση μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, πχ τα ίδια έγραφα στο Viber και για την ανατροπή μας με Μακάμπι στο ΟΑΚΑ) για να γράψω κάτι εδώ. Άλλωστε είναι λιγότερο εύχρηστο σε real time, σε αντίθεση με chat apps.

Απλά λέω ότι, το ότι δε γράφω εδώ εν ώρα αγώνα, δε σημαίνει ότι είμαι μΧ προφήτης… Σημαίνει μόνο
ότι δεν τα μοιράζομαι εδώ αλλά κάπου αλλού.

Btw και ανέβηκε ο Ναν στο Β’ και το γυρίσαμε το ματς :sunglasses:

Μπορεί να μην τον προλάβαμε στα γήπεδα, αλλά εγώ τουλάχιστον είχα την τύχη να έχω κοντινούς μου ανθρώπους που μου μετέφεραν τον μύθο του τεράστιου Στρατηγού.

Μιλάμε για Παναθηναϊκή μορφή με όλη τη σημασία της λέξης.

Αξεπέραστη απώλεια για τον Σύλλογο, ο οποίος ελπίζω να τιμήσει τη μνήμη του όπως του αρμόζει.

4 Likes

Καλό ταξίδι.
Τόσες πολλές ιστορίες απο τον πατέρα μου για τον θρυλικο Δομάζο, τον ένα και μοναδικό.

2 Likes

Τον ειχα δει πριν καμια 25αρια χρονια, ανεξαρτητα απο τα οπαδικα, πιθανως στο τελευταιο παιχνιδι που εγινε προς τιμην του για να συγκεντρωθουν χρηματα. Ενταξει, δεν τον προλαβα στο γηπεδο (να τον θυμαμαι τουλαχιστον), αλλα προφανως ειναι ενα τεραστιο κεφαλαιο για το ελληνικο ποδοσφαιρο. Και απεριοριστος σεβασμος.

2 Likes

:joy:

Δεκαεπταπλάσιες βολές σε σύγκριση με τη Φενέρ στο ημίχρονο :joy:

Edit: 26-1 οι βολές στο 25’. Πλακίτσα ε, μην ψαρωσουν οι επισκέπτες του τοπικ.

1 Like

Με ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ να έπαιζαν τέτοια διαφορά δεν θα είχαν. :smile:

1 Like

Πλάκα - πλάκα, επειδή είπες για ΕΣΚΑΝΑ, έψαξα να βρω ποιο είναι το ρεκόρ σε βολές ή σε διαφορά βολών ανάμεσα στις 2 ομάδες, αλλά βρήκα μόνο ποιο είναι το ρεκόρ σε εύστοχες στη διοργάνωση.

Το έχει η Ρεάλ με 34 βολές απέναντι στην Ural Great (?), μια ομάδα που διαλύθηκε το 2008.
Ε ο γαύρος είχε απόψε 30/37 απέναντι στις 12/13 της Φενέρ στο ντέρμπι κορυφής. Σε ματς που σκόραρε 77π. Τι δεν καταλαβαίνεις; :joy:

1 Like

Κατσε να το κουβεντιασουμε αυτο. Απο την μια το ματς τελειωνει στα 40’ οποτε ναι, προφανως, αμα κρινουμε την εικονα συνολικα δεν μπορουμε να ειμαστε δυσαρεστημενοι. Επισης οκ το μπασκετ δεν ειναι αθλημα αντοχης αλλα εχει και διαχειρηση ενεργειας, δεν παιζουν ολοι στα κοκκινα επι 40’. Αν η Ζαλγκιρις πατησε γκαζι στο Α’ και στο Β’ εσκασε πχ τοτε ναι, φυσικα το ματς πρεπει να κριθει συνολικα.

Απο την αλλη οταν σχολιαζουμε το ματς εκεινη την ωρα, ε κρινουμε την εικονα ρε συ. Καφενειακη κουβεντα κανουμε, το να λες ‘πως παιζουμε ετσι’ η να σχολιασεις το γεγονος οτι ειχαμε ποσο 1/12 τριποντα σε καποια φαση ειναι απολυτως νορμαλ, εκτος αν κλειδωνουμε το θρεντ την ωρα του αγωνα. Ειπαμε κουβεντα και λαηβ σχολιασμο κανουμε, δεν ειναι σοβαρη αναλυση.

^ κι άλλος που το 'χε για χαμένο λοιπόν :smirk: