Παναθηναϊκός

Εγώ πιστεύω ότι πήρες συγκεκριμένα μια φράση για βολές και τον είπες γραφικό ενώ η συνολική τοποθέτηση του είναι διαφορετική.

Μάνο, πλάκα κάνω προφανώς επειδή είπαμε για γραφικομετρα και καλά πάμε εμείς στο θρεντ σας γιατί με τόσα σχόλια θα έχετε και σεις 2ο, σεφερλιδικο τελείως. :blush:

2 Likes

Ναι μωρέ δεν θα κάτσουμε να μαλώσουμε τώρα για τον Μπαρτζώκα ή τον Αταμάν.

Σαν Παναθηναϊκός σήμερα η ξενέρα μου είναι ο Γιουρτζεβέν. Πάει και αυτός…μείναμε χωρίς ψηλούς.
Να δω πως θα βγει το πράγμα τώρα, άντε βρες παίκτη στην αγορά…

Και είναι και κρίμα και για τον παίκτη γιατί είχε αρχίσει να ανεβαίνει και να βοηθάει μετά τον τραυματισμό του Ματίας.

1 Like

Από τον Μενσά θα βρείτε σίγουρα καλύτερο πάντως.

Περαστικά του, 2 στα 2. Αλλά θα πω το εξής και μην πέσετε να με φάτε. Αυτά είναι αμαρτίες του κλειστού rotation. Δεν έχω δει το ματς αλλά διαβάζεις ότι Ναν και Γκραντ είναι τάστα κόκκινα επίσης

Δεν είμαι ειδικός και ούτε θα το παίξω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ένα κάταγμα έχει σχέση με κούραση και καταπόνηση.
Νομίζω ότι περισσότερο είναι θέμα ατυχίας όταν το παθαίνει κάποιος παίκτης. Λεσόρ και Γιουρτζεβέν είχαν κατάγματα.

Όσοαν αφορά το κλειστό ροτεισον, αυτό κάνει πάντα ο Αταμάν στις ομάδες του. Με τα καλά και κακά που έχει αυτό. Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, του έχει βγει, 3 Ευρωλίγκες τα τελευταια 4 χρόνια.
Από την άλλη βέβαια η τελευταία του χρονιά στην Εφές ήταν κακή, μια ομάδα ξεζουμισμένη.

Όταν πάντως χρησιμοποιεί τον Ναν για 30 λεπτά ακόμα και σε ματς της Α1 αυτό θα έχει επιπτώσεις.
Και φαίνεται τώρα, ο Αμερικάνος τα έχει φτύσει.
Το ίδιο και ο Γκραντ.
Δεν ξέρω πού θα βγει αυτό.

Εγω κραταω Οσμαν, τον τελευταιο μηνα δειχνει την κλαση του, απολαυση. Κλασσικος Σλουκας, 3 δεκαλεπτα τιποτα, μπηκε στο τελος και το καθαρισε. Βιονικος Γκραντ ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.

Οπως ελεγα και πριν το ματς βαριεμαι αφορητα την κουβεντα για την διαιτησια και ειλικρινα εξοργιζομαι οταν ανθρωποι του αθληματος ενισχυουν αμπαλες λογικες του τυπου ‘βαρεσαν πιο πολλες βολες αρα ευνοηθηκαν’ κανοντας τον καθε ασχετο με το αθλημα να επιβεβαιωνεται. Και αυτο φυσικα το εχει κανει πολλακις και ο Αταμαν κακιστα. Επισης ο Αταμαν και ο Ναν θα πρεπει να κανουν κατι με τα νευρακια τους, ποσους ποντους εχουμε φαει απο τεχνικες ποινες φετος. Δεν με ενδιαφερει αν εχεις δικιο (συνηθως εχεις, δεν με νοιαζει), μπορεις να μην ζημιωνεις περαιτερω την ομαδα?

Ξινή μας βγήκε η νίκη με τον τραυματισμό του Γιουρτσέβεν. Κοντεύει να διαλυθεί η ομάδα με τους τραυματισμούς.

Κατά τα άλλα, έπαιξαν ψυχωμένα οι περισσότεροι. Ο Γκραντ στο τέλος ούτε βολή δεν μπορούσε να βαρέσει. Highlight οι 2/2 βολές του Γκάμπριελ. Σκύλος, όμως. Το πάλεψε.

1 Like

Ρε μήπως φταίει λίγο και το glass floor;…λέω τώρα. :face_with_raised_eyebrow:
Σπάσιμο στο μετατάρσιο είχα εγώ πριν κάνα χρόνο και έκανα 1,5 μήνα περίπου να βγάλω τη μποτα, θα κάνει λιγότερο ο Γιουρτζεβέν που θα πρέπει να μπει με τα χίλια στο παρκέ στην πιο κρισιμη φάση της Ευρωλιγκα; χλωμότατο.
Κανα δίμηνο και βλέπουμε.

Υ.γ Μπρούνο Καμπόκλο, βρείτε τρόπο να τον πάρετε.

Κράτα γερά Τεράστιε.

5 Likes

Μπαίνοντας σε λογική ντέρμπι σιγά σιγά είμαι πολύ περίεργος πώς θα κατεβάσει την ομάδα ο Βιτόρια.

Και με τον Ολυμπιακό έχει κάποιο νόημα να κατέβει δίνοντας κατοχή στον αντίπαλο και μάλιστα ίσως περισσότερο από ό,τι με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ (του 24/25) είναι ομάδα που θεωρητικά τη θέλει την κατοχή, άλλο που όπως αποδείχτηκε (και είχε φανεί και πιο πριν) απέναντι σε μία καλή άμυνα δεν ξέρει τι να την κάνει. Ο Ολυμπιακός το πάει ακόμα πιο πέρα, όχι μόνο δεν ξέρει τι να την κάνει, δεν την θέλει κιόλας. Υπό αυτή την έννοια μία παρόμοια τακτική και μάλιστα εκτός έδρας θα είχε νόημα.

Όμως.

Αυτό που είδα εγώ προχθές είναι ότι τουλάχιστον όπως κατέβασε την ομάδα, το πλεονέκτημα του να έχει κατοχή ο αντίπαλος δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Αν είχαμε την αντεπίθεση που είχε ο ΠΑΟΚ πέρυσι και κυρίως πρόπερσι, θα κάναμε άλλη συζήτηση. Αλλά η ενδεκάδα με την ΑΕΚ δεν μπορεί να υπηρετήσει αυτό το παιχνίδι. Ο Μπακασέτας είναι πολύ αργός, ο Τζουρισιτς δεν είναι αρκετά γρήγορος, ο Αράο δεν μπορεί να ανεβάσει την μπάλα κάθετα, ο Μλαντένοβιτς παίζει μόνο στη γραμμή, δεν πατάει περιοχή. Αν έχει δουλέψει το σύστημα αυτό λίγο καλύτερα, αν βάλει Ουναί αντί Μπακασέτα και μπορέσει ίσως να παίξει και με Πελίστρι και με Τετέ, κάτι γίνεται. Ο άλλος λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει σεντερ φορ που μπορεί να κάνει γκολ τη μισή ευκαιρία, κι ας είναι κάπως ντεφορμέ τελευταία. Και μισή ευκαιρία αν δώσεις 70% κατοχή, θα την κάνει.

Από την άλλη, με την πίεση που κάνει ο Ολυμπιακός ψηλά, το να χτίζεις επιθέσεις από πίσω είναι επικινδυνο. Ίσως να είχε νόημα να τους δώσουμε την μπάλα μεν, αλλά να πιέσουμε και ψηλά αφού μεσοεπιθετικα ούτε αυτοί είναι ιδιαίτερα γρήγοροι (πέρα από Μαρτίνς αν θυμάμαι καλά). Επίσης θα υπάρχει θεωρητικά κάποια κούραση οπότε θες να μεγαλώσεις το γήπεδο, να πρέπει να διανύσουν μέτρα για να φτάσουν στην περιοχή, παρά να τους κατασκηνώσεις έξω από την περιοχή σου.

Απόψεις;

Ο Ουναϊ είναι εκτός ομάδας, από όσα έχω διαβάσει. Πρώτη φορά μας ξανασυμβαίνει κάτι τέτοιο με καλό μας παίκτη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Χωρίς αυτόν, τον παιχνίδι που μπορεί να υποστηρίξει η ομάδα έχω την αίσθηση πως είναι αρκετά συγκεκριμένο. Οπότε, ναι, θα δώσει τη μπάλα στον αντίπαλο

Μαξίμοβιτς-Αράο στο κέντρο είναι κυρίως για να κόβουν μόνο (κάποια στιγμή ανάλογα με την εξέλιξη μπορεί να μπει ο Τσέριν για να δώσει τρεξίματα), και το σχέδιο νίκης περιλαμβάνει:

• σέντρες του Μλαντένοβιτς
  • κανά γιουρούσι του Βαγιαννίδη
  • μην πιάσει καμια καλή καραβολίδα ο Μπακασέτας
  • κάποιον ηρωισμό του Ιωαννίδη να το βάλει μόνος του

Τα χαφ μας μπορεί να κάνουν ματσάρα, μπορεί να μην εμφανιστούν καν. Δεν τα έχω ψυχολογήσει τα παλικάρια πως λειτουργούν. Ανάλογα το ματς.

Στα εξηγώ ωραία; :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ωραία τα εξηγείς αλλά διαφωνώ. Αν παίξει ο Ουναί είναι που μας παίρνει να δώσουμε την μπάλα στον αντίπαλο. Αν παίξει ο Μπακασέτας, όχι.

:bangbang:

Έλα ρε πούστη μου όχι πάλι

1 Like

Κάποιοι παλαίμαχοι με πράσινα παίζουν απόψε…μηδέν ενέργεια στην κυριολεξία, κάνει τάπα ο Ντανστον πάνω σε τριποντο και καρφώνει στον αιφνιδιασμό…

Βάλτε εμένα μέσα μπορεί να βάλω ενα τριποντο.

2 Likes

Δεν υπάρχει ψηλός, μας κάνουν πλάκα.
2/16 τρίποντα…ρε μαλάκες, για όνομα δηλ.
Ούτε ένας παίκτης σήμερα υποφερτός σε άμυνα και επίθεση. Τα έχουν φτύσει.

Περιμένα σήμερα ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο αλλά ότι θα έχει τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο μέσα στο ΟΑΚΑ…όχι.

2 Likes

Εισαι υπερθεος ε :smile: :innocent:

3 Likes

Πήρε τις καρδούλες του

1 Like

Να μου ζήσεις pao1979 μου!!! :grin:

3 Likes

@pao1979 χωρίς εσένα δε γύριζε αυτό το ματς.

9 Likes

Επίσης, pao1979, όπως καταλαβαίνεις Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-Ε-ΤΑΙ να λείψεις ποτέ από ματς στο μπάσκετ όπου χάνουμε :bangbang:

4 Likes